12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Relaţiile parteneriale şi colaborările intră în atenţia dumneavoastră. Beneficiați de o susţinere astrală excelentă pentru a vă ocupa, pe îndelete, de aceste lucruri. Cu toate că deja v-ați stabilit direcţiile pe care veți merge de acum încolo în acest sens, aveți senzaţia că unele aspecte vă scapă pentru că sunt încă multe necunoscute în toate tipurile de relaţii pe care le aveți.

Taur
Cheful de a munci este astăzi la cote înalte. Sunt posibile situaţii conflictuale, dar reuşiți să depăşiți totul cu bine. Factorul necunoscut este prezent, însă răbdarea şi discernământul vă ajută mult. La capitolul sănătate, influxurile astrale pot accentua anumite probleme, mai ales în zonele rinichilor şi capului. Nu se recomandă consultaţii medicale, pentru că rezultatele pot fi compromise.

Gemeni
Bucuria de a trăi vă învăluie într-un farmec aparte. Este o zi bună pentru a vă pune în valoare talentele creative. Relaţiile sentimentale sunt în vizorul astrelor, astfel că iubirea pluteşte în aer. Sunt posibile răsturnări de situaţie în domeniul amoros, dar totul vă este favoarabil.

Rac
Vă puteți ocupa cu succes de aspectele legate de casă şi patrimoniu. Planurile de reamenajare sau chiar de schimbare a casei revin în atenţie. Sunt posibile răsturnări de situaţie, dar le puteți depăşi cu bine. Există lucruri greu de controlat, însă primiți multe ajutoare discrete. Cele mai potrivite activităţi pentru azi sunt întâlnirile cu membrii familiei.

Leu
S-ar putea să fiți nevoit să faceți o mulţime de drumuri, însă toate cu folos. Prudenţă la călătorii, pentru că viteza este bună, dar nu în toate situaţiile. Întâlnirile sau dialogurile cu rudele şi prietenii apropiaţi vă pot lua prin surprindere. Veți afla anumite lucruri interesante, la care ar trebui să luați aminte.

Fecioară
Chestiunile financiare sunt subiectele principale ale zilei. Chiar dacă sunt multe necunoscute, reuşiți să rezolvați tot ce v-ați propus. Cadourile sau recompensele pot apărea oricând. Speculaţiile nu au succes, aşa că recomandabil este să vă orientați doar către acţiunile cinstite.

Balanţă
Cheful de viaţă cu care începeți săptămâna vă face remarcat în anturaj. Debordați de energie și reuşiți să faceți tot ce v-ați propus. Relaţiile sociale sunt dinamice şi vă solicită mult. Astrele vă recomandă să vă gândiți la îmbunătăţirea personalităţii. Planificarea unor cursuri de dezvoltare personală şi profesională ar fi o idee excelentă.

Scorpion
E o zi favorabilă pentru a vă ocupa de suflet. Veți rezolva treburile propuse pentru astăzi, însă aveți grijă să nu vă solicitaţi prea mult organismul. Sănătatea este destul de încercată. După-amiază, acordaţi-vă câteva momente de relaxare şi introspecţie. O plimbare în aer liber sau o meditaţie într-un lăcaş vă pot ajuta enorm.

Săgetător
Sunteți înconjurat de prieteni. Întâlniri, discuţii, veşti care mai de care mai interesante se învârt într-un carusel ameţitor. Controversele sunt prezente, însă reuşiți să depăşiți totul cu bine. Dorinţa de interiorizare o resimţiți destul de mult. Aveți nevoie de câteva momente de retragere din forfota vieţii pentru a vă gândi la cele aflate astăzi.

Capricorn
Subiectele principale vizează cariera profesională şi imaginea publică. Cu toate că în acest sector există anumite lucruri ascunse, greu de înţeles, veți vedea că reuşiți să vă plasați pe coordonate bune. Situaţiile apărute şi aprecierile celor din jur vă vor da curaj să mergeți mai departe, să vă îmbunătăţiți relaţia cu mediul în care trăiți şi vă desfăşurați activitatea.

Vărsător
O zi excelentă pentru rafinarea sufletului. Sunt posibile situaţii legate de călătorii în străinătate sau, în funcţie de logica lucrurilor, de studii pe termen lung. Aveți încredere că astrele vă vor ghida pe drumul bun, chiar dacă anumite lucruri nu ies deocamdată cum vreți.

Peşti
Capitolul financiar vă deschide săptămâna. Este o zi bună pentru a vă ocupa de aspectele ce ţin de achitarea taxelor, impozitelor, creditelor sau pentru a relaţiona cu instituţiile bancare. Îndreptaţi-vă atenţia şi spre moşteniri sau partaje, în funcţie de caz. Există situaţii incerte în acest segment, însă mantia divină vă protejează întotdeauna.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS