12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Fiţi foarte atent la oamenii pe care îi atrageţi alături de dumneavoastră într-un plan comun, pentru că s-ar putea să nu fie cei mai potriviţi parteneri pentru ceea ce v-aţi propus. Ori au interese egoiste şi vor face tot posibilul să tragă, la final, tot succesul de partea lor, ori doar vor profita de eforturile dumneavoastră pentru a-şi asigura ascensiunea.

Taur
Iubirea este la cote maxime şi vă simţiţi foarte bine în această postură. Veştile bune vin direct către inimă şi motivele de fericire apar valuri-valuri, astfel încât aţi putea spune că este una dintre cele mai grozave zile în plan sentimental. Poate fi momentul de top al unei poveşti de iubire.

Gemeni
Aţi comis o eroare cândva care acum îşi arată efectele nedorite şi trebuie să vă grăbiţi, măcar acum, după atâta vreme, să restabiliţi ordinea corectă. Cineva v-a înşelat aşteptările și trebuie să i-o spuneţi direct, pentru că nici nu şi-a dat seama că a greşit faţă de dumneavoastră și va face tot posibilul să îndrepte lucrurile. Parcă se face lumină, se reaşază lucrurile pe făgaşul normal.

Rac
Veşti excelente în plan sentimental, deci programaţi-vă pentru azi o întâlnire cu persoana iubită sau ieşiţi undeva, că nici nu ştiţi de unde sare iepurele şi terminaţi ziua îndrăgostit lulea. Şi la serviciu se pot auzi veşti bune, pentru că reuşitele vin pe bandă rulantă şi aveţi un sentiment puternic de succes, de satisfacţie profesională.

Leu
Se apropie un moment culminant în activitatea profesională, cum ar fi un interviu de angajare, un concurs pentru obţinerea unui job sau a unei funcţii superioare, un examen în urma căruia veţi putea trece la un nivel superior în carieră. Deşi ar mai fi ceva timp până la acel mare hop, vă pregătiţi intens încă de pe acum, pentru că vreţi să vă iasă toate ca la carte.

Fecioară
După ce ați traversat o perioadă dificilă din punct de vedere sentimental, vi se întoarce norocul. Fie veți întâlni o persoană care să vă placă și cu care este posibil să începeți o relație de dragoste, fie se reaprinde flacăra pasiunii în cuplu.

Balanţă
Vă confruntaţi cu tot felul de mărunţişuri pe care ar fi trebuit să le ignoraţi, dar vă cramponaţi de ele şi le daţi mai multă importanţă decât s-ar cuveni. Căutaţi dincolo de aparenţe şi vă enervaţi din nimic. Unii nici nu văd ceea ce vă scoate din sărite, pentru că sunteţi irascibil şi vă sare ţandăra din te miri ce.

Scorpion
Aveţi parte şi de veselie, şi de supărare în acelaşi timp, de parcă s-ar fi adunat în preajmă şi o serie de amici puşi pe distracţie, dar şi unii cu tot felul de probleme care simt nevoia de discuţii. Poate e norocul lor că sunteţi de faţă, pentru că aveţi un tonus pozitiv şi veţi reuşi să ridicaţi moralul celor posomorâţi, fără să vă molipsiţi de tristeţea de pe chipul lor.

Săgetător
Nu vă simţiţi bine într-un mediu în care planează o stare de tensiune. Parcă aţi nimeri printre străini, deşi sunt persoane cu care aveţi ceva de împărţit, fie în plan familial, fie în plan profesional. Poate chiar prezenţa dumneavoastră va fi cheia problemei, pentru că deveniţi liantul central care apropie taberele adverse ca să facă iar pace, deci nu vă retrageţi din acest mediu.

Capricorn
Cu banii potriviţi la dispoziţie, sunteţi pregătit pentru un proiect de anvergură ce va consuma şi resurse financiare masive, dar şi o cantitate uriaşă de energie din partea dumneavoastră. Sunteţi suficient de bine motivat să vă apucaţi de treabă, deoarece deţineţi tot ce trebuie pentru a lua startul acum şi a face pași mari spre ţinta visată.

Vărsător
Atmosfera este tonică şi pozitivă în casă, de parcă fiecare membru al familiei participă trup şi suflet la un eveniment fericit din care toţi au ceva de câştigat. Veştile bune legate de viaţa de familie animă relaţiile dintre cei ai casei şi vă fac pe toţi mai veseli şi mai implicaţi. Vin vremuri bune, ceea ce va face să ajungeţi mai repede la împlinirea acestor vise frumoase.

Peşti
Energia pe care o investiţi în proiectul în desfăşurare va avea rezultate excelente, deci merită să continuaţi în acelaşi ritm, pentru că nu mai e mult până la rezultate. Aveţi convingerea că totul va ieşi excelent datorită acestei implicări totale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS