Horoscopul săptămânii viitoare

Autori


Berbec

Primiți o veste care vă strică toate planurile. E ca un refuz final ce vă taie tot elanul şi nu mai puteți merge mai departe pe acelaşi drum ca înainte. Poate fi o alegere definitivă ce va avea efecte de durată în cariera dumneavoastră, dar pe moment sunteți un pic debusolat, neştiind încotro trebuie să mergeți de acum înainte. Sunteți nevoit să luați nişte măsuri rapide de schimbare.

Taur

Nu vă lăsați doborât de o banală piedică. Dacă vă prinde într-un moment fragil, gata să renunțaţi la cel mai mic hop, veți regreta mai târziu slăbiciunea de acum, ca atare adunaţi-vă forţele şi luptați, orice ar fi. Veți fi mândru când veți fi depăşit starea de sensibilitate de pe parcurs, absolut omenească de altfel, dar totul e o chestiune de voinţă. Piedici există la tot pasul, dar asta nu înseamnă că renunțaţi de fiecare dată, ci mergeţi înainte.

Gemeni

Plecați la drum pentru rezolvarea multor treburi de serviciu, dar sunt călătorii cu rezultate pe măsura aşteptărilor. Totul va ieşi foarte bine, ca atare făceţi-vă bagajele să plecați în altă locaţie pentru a contribui la diverse planuri profesionale. E nevoie undeva în altă parte decât erați obişnuit, pentru că experienţa acumulată este necesară rezolvării rapide a unor sarcini.

Rac

Nu vă bazați pe sfatul pe care vi-l oferă un amic, deoarece nu prea e în cunoştinţă de cauză. Ceea ce spune, vine doar din instinct, e o vorbă aruncată în vânt, care nu se bazează nici pe studiu, nici pe experienţă. E doar o părere, fără să analizeze situaţia în profunzime, de aceea ar fi mai bine să n-o priviți ca pe o literă de lege. Mâine s-ar putea să-și dea seama că a greşit şi să încerce să dreagă busuiocul.

Leu

Mare grijă până unde întindeți coarda în cazul unui conflict mai agresiv, pentru că poate denatura în ceva mult mai urât. O vorbă necontrolată, un gest impulsiv, o decizie pripită pot da peste cap planuri care ajunseseră departe, tocmai de aceea trebuie să gestionați cu prudenţă orice factor de risc cu care vă confruntaţi azi. Sunteți pe cale să stricați o prietenie de o viaţă, să ieşiți dintr-o relaţie care evoluase bine o perioadă.

Fecioară

Dacă nu primiți nici un fel de încurajare de la cei din jur, înseamnă că nu vă aflați în mediul adecvat pentru scopurile dorite. Căutați alt grup de colaboratori, ieşiți din spaţiul sumbru în care ați nimerit, pentru că v-ar putea influenţa negativ. Sunteți plin de energie, de poftă de mişcare şi de acţiune, or acest anturaj ostil, împovărat de griji şi probleme, s-ar putea să vă tragă înapoi.

Balanţă


Există o vorbă: dacă tăceai, filosof rămâneai, şi asta vi se aplică şi dumneavoastră. Deşi ar fi mai bine să vă abţineți să vă dați cu părerea despre o situaţie cu mai multe direcţii de interpretare, nu puteți. Pentru replicile date, veți fi privit ca un ciudat, ca şi cum n-ar fi nici locul, nici momentul să emiteţi opinii; de aceea ar fi bine să vă gândiți de zece ori înainte de a vorbi ca să nu deranjați pe cineva.

Scorpion

Trebuie să vă organizați foarte bine timpul, pentru că aveți un program foarte încărcat de tot felul de sarcini mărunte. Aparent, sunt neimportante, sunt fleacuri care nu merită prea multă atenţie, dar pentru că a sosit şi vremea lor trebuie să vă dedicați lor cu prioritate. În momentul în care le veți duce pe toate la îndeplinire, veți vedea că agenda se aeriseşte dintr-o dată, pentru că ați reuşit să ştergeți de pe listă lucruri minore.

Săgetător

Musafirii sunt bineveniţi, pentru că uşa e mereu deschisă pentru oameni simpatici şi optimişti. Vestea care soseşte printr-un mesager tânăr, cu care comunicați uşor, vă face fericit şi simţiți nevoia să o transmiteţi la toată lumea. Telefoanele vor zbârnăi toată ziua, la uşă mereu sună cineva, iar întâlnirile sunt la ordinea zilei. Sunteți un interlocutor plăcut, deci cine vă are azi alături are numai de câştigat.

Capricorn

Găsiți portiţa de ieşire dintr-o situaţie complicată care vă duce la etapa următoare, dar nu vă lăsați furat de nereguli. Chiar dacă ideea care vi se oferă pare să rezolve cu bine problema, nu puteți accepta dacă vi se cere să faceți ceva ilegal sau incorect, ca atare nu vă lăsați păcălit de condiţii suspecte. Dacă intuiţia vă spune că există un preţ de plătit pentru acest succes, mai bine nu acceptaţi ceea ce vi se oferă.

Vărsător

Implicați-vă serios la treabă, pentru că succesul proiectului început depinde de felul în care fiecare îşi joacă rolul care i se potriveşte. Vă veți integra perfect în această piesă de teatru care se joacă sub ochii dumneavoastră şi în care știți foarte bine ce aveți de făcut. Vă simţiți bine în acest grup foarte bine închegat, în care fiecare îşi cunoaşte rolul şi nu deranjează pe nimeni în jur.

Peşti

Toată viaţa sunteți judecat şi judecați, deci nu mai puneți la suflet ce spune lumea, pentru că aşa e gura lumii: slobodă. Sunteți lăudat şi apreciat, mâine sunteți criticat şi etichetat, dar din toate acestea o să deveniți din ce în ce mai bun. Mai bine vă bazați numai pe fapte concrete, pe realitate, pe adevăr, pe lucrurile foarte bine cunoscute care nu lasă loc de interpretări, şi aşa nimeni nu se va simţi vinovat de nimic.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de sâmbătă, 4 iunie 2016

Actualitate

» Ministrul Voiculescu și omologii săi din nouă state caută soluții privind accesul la medicamente
» Gimnastele României, pe locul șase, la Campionatele Europene. Mâine sunt finalele pe aparate
» Poliţia de Frontieră Română a salvat 86 de persoane din Marea Egee
» Zeci de oameni, răniți de fulgere la un festival rock din Germania
» Codul Portocaliu de inundații a fost restrâns
» Anchetă internă la Spitalul ”Sfântul Pantelimon”: managerul a chemat, astăzi, toți medicii de la ATI
» Francez suspectat că pregătea atentate pe teritoriul ţării sale, arestat în Ucraina
» Tobă a cerut structurilor MAI fermitate în aplicarea legii, astfel încât votarea să se desfășoare în legalitate
» MAI: Peste 100 de persoane au fost evacuate preventiv, în ultimele 24 de ore
» Circulaţia pe mai multe drumuri naţionale, întreruptă din cauza inundațiilor
» Sicriele cu trupurile celor patru membri ai echipajului SMURD, aduse la Iaşi
» Premierul Dacian Cioloş a cerut o primă evaluare a pagubelor inundațiilor
» Leganda boxului, Muhammad Ali, s-a stins din viață la 74 de ani
» 40 de pui de tigru au fost găsiți morți în celebrul templu al tigrilor din Thailanda
» J.K. Rowling, în așteptarea unui prestigios premiu
» Lansare la Craiova a Campaniei „Oamenii Timpului“
» Figuri din epoci dispărute

Dolj

» Dolj: 2.000 de polițiști, jandarmi și pompieri, în misiune, în ziua alegerilor
» Craiova: Prinși în flagrant în timp ce ridicau 4 kilograme de cannabis
» 17 persoane – internate în spital după petrecerea de la restaurant
» Condamnați definitiv pentru violarea unei fete de 19 ani
» Un craiovean s-a aruncat în gol de la etajul patru
» Împotmoliți în șanțurile de pe stradă
» „Premianţi la TehnoFest“ – expoziţie la Casa de Cultură

Gorj

» Întreruperi energie electrică de luni
» Petiţii la premier şi preşedintele Senatului pentru redeschiderea Transalpinei
» Ionel Ilie a fost desemnat şef al CEO

Sport

» Tractorul Cetate este campioana Doljului
» România şi-a luat doza de încredere înainte de euro
» Halep va reveni pe locul cinci
» CSM Oradea, campioana României la baschet
» Lică și Georgescu continuă la SCM-U
» Juniorii C de la CSU, victorie lejeră cu Frontiera
» Puștii lui Vrăjitoarea luptă la turneul semifinal
» Marcel Popescu, dorit la cârmă de Rotaru

Sanatate

» Deficiențe în transportul vaccinurilor

Magazin

» Bancul zilei
» Picătura de cunoaştere – Misterul cercurilor mari din piatră aflate la 300 de metri sub pământ
» Horoscopul săptămânii viitoare
» Ia te uită! – Turistul

Top