16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Dorinţa de rafinare sufletească vă însoţeşte întreaga zi. Călătoriile sau studiile în străinătate sunt alte domenii de interes. Se recomandă multă prudenţă în tot ce ţine de relaţia cu străinătatea, deoarece sunt pericole ascunse greu de estimat sau controlat. Pe de altă parte, este o zi bună pentru plimbări în aer liber, meditaţii în locuri sfinte sau ascultarea unui concert de muzică.

Taur
Dorinţa de a câştiga mai mult vă poate duce cu gândul la investiţii sau afaceri riscante. Atenţie mare pentru că aveți foarte multă responsabilitate, iar banii proveniţi din activitatea desfășurată sunt insuficienţi. O mână nevăzută vă ajută discret, fiind posibile astfel câştiguri sau recompense.

Gemeni
Interesantă zi, la capitolul relaţii parteneriale. Se pare că în ultimul timp eforturile au fost îndreptate către alte segmente ale vieţii cotidiene, neglijând rolul într-o colaborare sau în relaţia de cuplu. Reproşurile primite de la ceilalţi sunt reale şi ar trebui să luați aminte. Bogăţia ofertelor de colaborare este destul de mare.

Rac
Activităţile de la serviciu vă ocupă întreaga zi. Aveți multe de făcut şi senzaţia că lucraţi singur. Minunat este că veți reuşi să vă descurcați foarte bine. Sigur că se poate ca ceilalţi să nu vadă cu ochi buni cheful, dar treceți peste remarcile lor. Pe de altă parte, sănătatea este destul de încercată. Recomandabil este să faceți doar treburile uşoare.

Leu
Relaţiile sentimentale şi cele cu copiii reprezintă în continuare o temă de gândire. Există anumite lucruri care vă displac, însă s-ar putea să fiți subiectiv. Persoana iubită nu vă acordă atenţia pe care v-o doriți. Încercați să vă detaşați de problemele celorlalţi şi lăsați emotivitatea deoparte.

Fecioară
Este o zi bună pentru a vă ocupa pe îndelete de casă, patrimoniu sau, în funcţie de caz, de relaţiile cu părinţii. S-ar putea ca un membru al familiei să vă solicite ajutorul, dar aveți toate resursele necesare să vă descurcați foarte bine. Indicat este să fiți prudent şi să vă rezolvați toate treburile legate de aceste segmente ale vieţii.

Balanţă
Cuvântul de ordine al zilei ar fi drumurile. Întâlnirile cu rudele sau cu prietenii apropiaţi pot fi frecvente. S-ar putea să aflați multe informaţii, însă nu ascultați chiar tot ce vi se spune. Pentru alţii pot interveni probleme legate de formele de şcolarizare pe termen scurt. Există o carenţă din punctul de vedere al pregătirii, astfel că este posibil să luați în calcul diverse forme de instruire.

Scorpion
Banii, cadourile sau recompensele sunt primordiale astăzi. Este un moment propice de a face o analiză atentă a ceea ce aveți şi ce vreți să faceți. Desigur că vă nemulţumeşte situaţia materială, dar încercați să vedeți partea bună a lucrurilor. În segmentul banilor câştigaţi din muncă proprie sau în ceea ce vă puteți permite să cheltuiți, predomină gustul dulce-amar.

Săgetător
Minunată zi pentru a vă ocupa de propria fiinţă. Astrele vă luminează chipul şi sufetul, iar cei din jur se vor bucura de farmecul pe care îl emanați. Indicat ar fi să vă faceți programări la saloanele de îngrijire corporală, planuri de vacanţă sau să vă gândiți la cursuri de instruire personală. S-ar putea ca, din când în când, să vreți să vă distrați.

Capricorn
Este o zi propice unei autoanalize. S-ar putea să nu aveți chef de nimeni şi nimc, astfel că recomandabil este să faceți doar treburile de rutină şi să nu ieşiți prea mult în evidenţă. Sănătatea este destul de încercată, însă evitați, pe cât posibil, consultaţiile sau dialogurile medicale.

Vărsător
Prima zi a săptămânii aduce în atenţie prietenii şi proiectele socio-profesionale în care sunteți implicat sau vreți să vă implicați. Există unele aspecte neplăcute legate de aceste subiecte, ce ies la iveală din când în când. Unii prieteni sunt falşi sau un proiect la care lucrați demult nu merge aşa cum vreți.

Peşti
Este bine să lămuriți anumite aspecte legate de cariera profesională şi de imaginea publică. Se pare că, la un moment dat, ați neglijat aceste capitole, şefii şi colegii au observat şi vă cer socoteală. Cu toate că ați realizat şi lucruri bune, este loc pentru altele şi mai bune. Susţinere divină aveți din belşug, astfel că spuneți ferm ce aveți de spus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS