21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Conjuncţia dintre Lună şi Uranus v-ar putea transforma într-o persoană de nerecunoscut pentru cei din jur. Aveți o predispoziţie pentru agresivitate, pentru vorbe urâte spuse la nervi şi pentru acţiuni impulsive, iar mai târziu ar putea să vă pară rău. Cel mai bine ar fi să nu vă implicați în conflicte, să vă vedeți de treabă în linişte.

Taur
Uranus îşi bagă coada în viața dumneavoastră, aparent liniştită şi vă testează limitele psihice. O să aveți o zi foarte stresantă, foarte haotică. Veţi întâmpina o problemă care are nevoie de atenţie, pentru că altfel va deveni şi mai mare. Ceea ce trebuie să vă repetați în minte este că sunteți o persoană puternică și puteți trece peste orice provocare cu calm.

Gemeni
E posibil să vă simţiți dezorientat, lipsit de perspectivă şi cumva blocat în percepţia pe care o aveți în prezent. Cu toate acestea, aveți soluţiile în mânecă, aşa că priviți mai atent la oportunitatea de transformare pe care v-o oferă acest moment. Uitați-vă în ce moduri noi vă puteți exprima, manifesta şi, în definitiv, la ce puteți fi şi crea nou acum.

Rac
O zi în care emoţiile pot fi intense şi pot redeschide un capitol familial apăsător. Cumva, sunteți nevoit să puneți degetul pe rană şi să tranşați lucrurile cât mai clar şi direct, fără compromisuri şi tărăgănări. Cei din jur pot fi destul de insistenţi, acaparatori şi vă pot provoca să spuneți sau să faceți ceva ce nu vreți.

Leu
Aveți sentimentul că pierdeți total orice control, motiv pentru care sunteți pesimist şi confuz. E momentul să realizați că, de fapt, nu aveți niciodată controlul asupra viitorului, iar cel mai sănătos este să vă concentrați pe momentul prezent şi să faceți ce puteți cu ceea ce aveți la dispoziție.

Fecioară
Nemulțumirile şi blocajele conţin în ele întotdeauna soluţii şi posibilităţi de progres. Asta se întâmplă şi în ceea ce priveşte zona finanțelor şi resurselor materiale proprii. Se pare că e nevoie să corectați ceva, să revizuiți sau să ajustați în ceea ce priveşte poziţia profesională şi cariera, pentru a avansa şi din punct de vedere al veniturilor.

Balanţă
Reacţii neaşteptate din partea celor din jur, surprize, răsturnări de situaţie. Aşa arată contextul acestei zile, dar important de reţinut este că orice uşă închisă pe care o întâlniți este un indicator către altă uşă, mai potrivită acestui moment. Cu alte cuvinte, aveți nevoie de o schimbare de direcţie și sunteți singurul care decide cum arată aceasta.

Scorpion
Vitalitatea poate fi scăzută, prin urmare e important să vă dozați cât mai eficient energia şi resursele, implicându-vă doar în activităţi prioritare sau care nu pot fi amânate. Pe de altă parte, evitați deciziile importante. E un moment bun pentru strângere de date şi informaţii, pentru conștientizări, aşa că aşteptați să fie clar contextul şi pe urmă faceți schimbările necesare.

Săgetător
Relaţia amoroasă şi relaţiile cu prietenii sunt provocate astăzi şi puse sub lupă. Dacă simţiți că acestea au devenit o constrângere şi o presiune constantă pentru dumneavoastră, poate că e momentul să schimbați atitudinea şi să încetați unele compromisuri. Iar asta presupune să spuneți adevărul despre ce vreți şi să vă redefiniți limitele în aceste relaţii.

Capricorn
E posibil să resimţiți presiunea din ce în ce mai mare din zona profesională şi stresul generat de împărţirea ineficientă între carieră şi familie. Prin urmare, e nevoie să faceți nişte ajustări, atât în ceea ce priveşte administrarea timpului, cât şi în sensul unor priorităţi noi, mai clare.

Vărsător
Aveți senzaţia că mergeți pe un drum înfundat, ca şi cum nu mai puteți continua cu aceleaşi aspiraţii de acum câţiva ani, cu aceleaşi convingeri şi percepţii. Drumul acesta pare să nu ducă nicăieri sau nu vă mai bucură cu adevărat. Aşadar, e momentul să faceți un pas în spate, să vă opriți puţin şi să aşteptaţi.

Peşti
E posibil ca unele resurse care veneau de la partener sau de la alte persoane apropiate să se termine. Sau să fie blocat accesul la ele. Şi dincolo de frustrarea din primul moment, ce aveți de văzut este că situaţia aceasta vă determină să vă bazați mai mult pe dumneavoastră şi pe ceea ce puteți să generați din punct de vedere material, şi nu numai.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS