14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Susţinerea din partea familiei se dovedeşte primordială. Chiar dacă nu vă manifestaţi afecţiunea, cei dragi ştiu că ocupă un loc important în viaţa dumneavoastră. Dacă ați avut întotdeauna dorinţa de a scrie, acum este momentul pentru a face un pas hotărâtor. Cu siguranţă, nu vă lipseşte imaginaţia.

Taur
În plan financiar, socotelile de până acum se dovedesc inexacte. Luaţi totul de la capăt, pentru a avea o imagine cât mai clară asupra situaţiei financiare. Măsurile necesare vor fi destul de drastice. Este posibil să fie necesar să acoperiți adevărul sau, dimpotrivă, să îl spuneți cu voce tare. Dacă este cazul, spuneți ce gândiți.

Gemeni
Azi convieţuirea în familie se îmbunătăţeşte, de vreme ce abandonați probabil tendinţele dominatoare, care vă pot face să vă impuneți, fără drept de apel, în faţa celor apropiaţi. Alimentaţi-vă sănătos şi alegeţi produse mai uşoare. Chestiunile spinoase legate de viaţa familială îşi găsesc o soluţie începând chiar de azi.

Rac
În viaţa de familie nu vă organizați tocmai fără cusur, iar treburile gospodăreşti par să vă depăşească atât ca număr, cât şi ca înzestrare, competenţe. Ar trebui să fiţi mai puţin egoist în viaţa de cuplu, căci tindeți să vă faceţi orice capriciu, fără să vă gândiţi la partener. Profitaţi de această zi pentru a vă linişti.

Leu
Cu inteligenţă şi bun-simț veţi reuşi să gestionaţi situaţia financiară, așa că veţi primi chiar felicitări de la partener. Starea de tensiune şi nemulţumire poate afecta prestaţia profesională şi implicit relația cu colegii. În caz de acută necesitate, e bine de ştiut că aveți susţinerea necondiţionată a celor din familie.

Fecioară
Se pare că aceasta este o perioadă potrivită să vă dedicaţi studiului, deoarece aveţi nevoie să vă dezvoltaţi din punct de vedere profesional. E de dorit să vă urmați cu încredere orice impuls, orice intuiţie care vă spune cum ați putea să vă îmbunătăţiți situaţia financiară. Apare la orizont o prietenie interesantă, cu o persoană a cărei personalitate este complementară.

Balanţă
Este de aşteptat să manifestați mai multă bunăvoinţă şi înţelegere faţă de cei apropiaţi. Reuşiți probabil să-i consolați într-o problemă de suflet, tot aşa cum e posibil să fiți consolat şi îngrijit la rândul dumneavoastră de către ei. La serviciu vă urmaţi scopul cu hotărâre, astfel că nimic nu poate să va stea în cale.

Scorpion
Evenimentele din ultima vreme v-au făcut să vă pierdeți încrederea în relaţia sentimentală pe care o aveți. Sau, în cazul în care nu vă aflați deja implicat în una, poate vă pierdeți încrederea că ați putea găsi pe cineva pe măsura dorinţelor dumneavoastră. În casă trebuie să rezolvaţi o problemă de familie.

Săgetător
Trăiți intens social astăzi şi vă învârtiți printre prieteni, însă legăturile de ordin afectiv curg monoton şi cad în planul al doilea. Ironiile, mai virulente ori fine şi subtile, nu deranjează şi nici nu irită. Fineţurile verbale, persiflările şi umorul de calitate pot colora atmosfera de familie. Abilitatea de a comunica cu cei din jur vă ajută să legaţi prietenii durabile.

Capricorn
O zi deosebit de promiţătoare din punct de vedere financiar. E destul de simplu să aveți randament, să obţineți rezultate şi să faceți ca lucrurile să meargă profesional. Încercați să vă lăsaţi condus de intuiţie atunci când trebuie să luaţi decizii importante legate de viaţa dumneavoastră personală.

Vărsător
Poate fi o zi în care vă redescoperiți instinctul matern, în care simţiți nevoia să interveniți şi să protejați tot ceea ce e viu şi neajutorat. Empatia şi grija, dăruirea sufletească ar putea cunoaşte cote ridicate, dându-vă o utilitate şi un rost. Vă gândiţi să vă apucaţi de o nouă dietă de detoxifiere deoarece problemele de digestie au reapărut.

Peşti
E adevărat că azi ați vrea să deveniți omul faptelor şi al isprăvilor de notorietate în carieră. Vă poate preocupa gloria personală şi e posibil să căutaţi cu aviditate recunoaşterea meritelor ori aprecierea superiorilor. Aveţi grijă ce mişcări faceţi, pentru că s-ar putea să suportaţi unele dureri musculare. Dacă practicaţi un sport sau faceţi efort fizic, trebuie să fiţi prudent.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS