10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Aveți o stare bună, vă simțiți bine în corpul dumneavoastră, cu gândurile proprii. Sunteți împăciuitor și tolerant, știţi să îi luați pe cei din jur cu vorba bună pentru a ajunge la soluțiile bune. Pe de altă parte, fiorii iubirii vă dau târcoale, dar numai de dumneavoastră depinde dacă acceptați pentru că nu vă simțiți, încă, pregătit pentru o relaţie nouă.

Taur
Sunteți în măsură să vă încumetați la noi răspunderi și obligații. Partea frumoasă e că puteți dovedi acum cât sunteți de bun într-o nouă direcție de activitate, ceea ce poate atrage după sine succes și recunoaștere profesională și financiară. Vă simțiți ancorat în realitate, încât nimic nu vă poate clinti. Contează doar prezentul, în acest moment.

Gemeni
În viața de familie s-ar putea aplana un conflict, s-ar putea desființa un ring de luptă în care se duc confruntări verbale lipsite de sens. În societate, descoperiți oameni care, la prima vedere, nu vă inspiră prea multă încredere, dar cu mai multă înţelegere puteți să găsiți în ei resurse infinite de iubire necondiţionată şi de prietenie sinceră.

Rac
Vă e greu să vă despărţiţi de ceva ce a contat mult pentru dumneavoastră. E timpul pentru o despărţire sau o schimbare de direcţie prin care vă arătaţi dispus să închideţi un capitol și să începeți altul. Dincolo de asta, vă mișcați mai în voie, mai liber când vine vorba de bani și de obținerea lor, nefiind probabil necesar să țineți cont de prea multe reguli.

Leu
Sunteți foarte energic și plin de vitalitate și vă puteți mobiliza forța fizică năvalnică de care dispuneți pentru a face curățenie generală sau a redecora casa. În viața amoroasă vi se pot dărâma niște mituri amăgitoare și nici financiar nu prea vă aflați în grațiile astrelor. O zi perfectă pentru a vă asuma o serie de inițiative administrative.

Fecioară
E posibil să constatați o stabilizare a bugetului personal, să fiți plătit pentru unele servicii depuse ori să fiți în măsură să achiziționați ceva de calitate la un preț foarte avantajos. Sunt, de asemenea, benefice proiecte de afaceri gândite în doi sau un proiect de parteneriat sau de grup.

Balanţă
E posibil să realizați că nu e necesar să mai dramatizați unele situații create în familie. Puteți constata că o atitudine înțelegătoare și tolerantă poate aduce imediat lucrurile la normalitate. Realizați că s-au iscat certuri din nimic, din motive absolut nesemnificative, și puteți drege busuiocul adoptând o atitudine sinceră și mai spășită.

Scorpion
Azi nu prea gustați noutățile și modificările abrupte în spațiul domestic. Schimbările de domiciliu pe nepusă masă nu sunt primite cu prea mult interes. În viața sentimentală, acum, când vă gândeați că lucrurile s-ar așezat pe făgaș clar și previzibil, situații noi, imposibil de anticipat, v-ar putea inspira un sentiment de teamă și nesiguranță.

Săgetător
O zi în care e favorizată interacțiunea cu cei din familie, în care sunt șanse să soluţionați unele conflicte și confruntări de clan. La locul de muncă, cineva vă acuză pe nedrept sau face comentarii nepotrivite, lucru care vă face să îl confruntați. Căutați să vă păstrați cumpătul și nu vă abateți de la sarcinile de serviciu.

Capricorn
Sunteți conștient că relația afectivă în care sunteți implicat are fisurile, dramele și punctele ei slabe pe care sunteți dator să le aflați și să le supliniți. Sunt condiții favorabile pentru a începe cu aplomb o afacere de familie sau pentru a demara un proiect ori a dezvolta constructiv în doi o idee rentabilă, furnizoare de ceva avantaje materiale.

Vărsător
O zi cu destule provocări în cele mai importante privințe. Se pot înregistra mari descărcări de adrenalină, discuții în contradictoriu înflăcărate cu partenerul de cuplu, iar în cazul în care sunteți singur încă, o hipersensibilitate și irascibilitate ar putea îndepărta un eventual candidat la mintea și inima dumneavoastră.

Peşti
E posibil să fiți de părere azi că nu sunteți întreg fără un partener. În relația de cuplu pot domni bunacuviință și cordialitatea, simpatia spontană și dialogul domol, constructiv și lămuritor. Dincolo însă de politețuri și conveniente, puteți fi ușor inflamabil și agasabil în cazul în care celălalt preferă să luați decizii de unul singur.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS