9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Puteți desfăşura activităţi recreative sau puteți să planificați călătorii îndepărtate şi studii comune. Totuşi, este posibil să apară divergențe de opinie care pot fi depăşite cu puţină bunăvoinţa. Fiți chibzuit la cheltuieli, pentru că tendinţa celorlalţi, mai mult sau mai puţin conştientă, este de a se baza pe dumneavoastră.

Taur
Este nevoie de dumneavoastră acasă, în plan familial. Fie sunt treburi gospodăreşti restante şi trebuie să le rezolvați urgent, fie un membru al familiei, o rudă apropiată au nevoie de sprijin material sau moral. Sunteți artizanul programului zilei, astfel că organizându-vă eficient veți reuşi să rezolvați totul cu bine.

Gemeni
Relaţiile cu anturajul apropiat şi călătoriile pe distanţe scurte reprezintă tema principală a zilei. Discuţiile pot aduce informaţii preţioase, atât pentru sănătate, cât şi pentru lămurirea contextului profesional în care vă aflați. Există conflicte mocnite, mai ales la serviciu. Însă, mâna divină vă protejează discret.

Rac
Primiți bani astăzi, fie salariul, fie favoruri sau cadouri destul de consistente. Apoi, pe măsură ce se scurg orele zilei, elanul de a munci şi mai mult şi cu mai multă implicare vă ajută să vă dezvoltaţi activitatea profesională pe termen lung. Este bine să faceți lucrurile cum credeți că este mai bine.

Leu
Sunteți în vervă astăzi, reuşind astfel să adunați în preajmă mulţi admiratori. Sunt momente bune pentru a face un bilanţ al evenimentelor în care sunteți implicat. Renunţați la oamenii care vă obstrucţionează progresul sau la cei care vor să stea pe lângă dumneavoastră, numai de dragul farmecului pe care îl emanați sau datorită poziţiei sociale.

Fecioară
Sunteți discret şi foarte puţină lume vă observă în peisajul cotidian. În mod special veți relaţiona cu membrii familiei sau cu rudele apropiate, deoarece există fie treburi restante, fie cineva din mediul familial are nevoie de sfaturi. Este dificil să vă concentrați pe problemele altora, de aceea dozați-vă eforturile şi debitul verbal.

Balanţă
Discuţiile cu prietenii sau cu cineva din mediul profesional vă lămuresc vizavi de bunul mers al proiectelor personale şi profesionale. Hibele zilei pot apărea de la banii şi bunurile folosite şi administrate împreună cu alţii. Chiar dacă informaţiile şi sfaturile primite nu corespund, deocamdată, aşteptărilor, veți simţi că sunt reale şi de mare folos undeva, cândva.

Scorpion
Sunteți vedeta zilei în mediul profesional, iar şefii şi persoanele cu autoritate din alte instituţii sau chiar din mediul familial vă recunosc şi apreciază serios meritele şi eforturile depuse în câmpul muncii. Fiți prudent, deoarece partenerul de viaţă sau unii colaboratori nu sunt încântaţi de succesul acesta, astfel că pot evidenţia aspectele mai puţin plăcute ale personalităţii dumneavoastră.

Săgetător
Schimbați multe aspecte la locul de muncă, fără a vă gândi profund şi pe îndelete dacă este corect sau dacă este cazul. Diferenţele de opinie vă duc la situaţii restrictive şi frustrări, de aceea fiți prudent. Traversați o perioadă în care turnurile situaţiilor şi relaţiilor în care vă aflați sunt frecvente, spectaculoase şi cu efecte pe termen lung.

Capricorn
O zi favorabilă cheltuielilor, mai ales pentru achitarea facturilor sau altor tipuri de datorii. Pot apărea discuţii aprinse cu persoana iubită sau cu copiii pe tema bugetului comun. Cei dragi au pretenţii materiale mult mai mari decât puteți oferi, aspect care duce rapid la deteriorarea relaţiilor.

Vărsător
Relaţiile cu ceilalţi sunt interesante şi pot aduce surprize. Cineva din familie, partenerul de viaţă, dar poate fi vorba şi despre un alt membru sau o rudă, vă poate ajuta mult în demersurile personale sau profesionale. Fiți prudent, pentru că sunt posibile neînţelegeri de la lucruri banale.

Peşti
Aveți multe activităţi profesionale de realizat la locul de muncă. Dialogurile colegiale şi lucrul în echipă sunt atribute de bază, care vă pot ajuta în demersurile propuse. Evitați graba, suprasolicitarea nervoasă şi reacţiile necontrolate! Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului circulator, astfel că vă paşte oboseala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS