14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinIa te uită! - Thor: Întunericul

Ia te uită! – Thor: Întunericul

Thor-2-The-Dark-World-Movie-widescreen-HD-Wallpaper-Image-Picture-Photo-Backgrounds

Distribuţia: Chris Hemswort, Tom Hiddleston, Natalie Portman, Christopher Eccleston
Regia: Alan Taylor
SUA, 2013, film de acţiune

Thor trebuie să facă de data aceasta echipă cu duşmanul său cel mai cumplit, fratele Loki. Puterile amândurora trebuie să aducă victoria.
Străzile din Asgard reprezintă cel mai mare platou de filmare construit vreodată pentru un film Marvel. Proporţiile oraşului sunt realizate pe o scară 1/1, astfel că, în realitate, cineva se poate plimba în voie pe străzile regatului.
Fotografiile cu Jane Foster (Natalie Portman) din perioada copilăriei au fost oferite de mama actriţei. Aceasta păstrează un album special cu poze de-ale lui Natalie la diferite vârste tocmai pentru astfel de filmări.
Pentru ciocanul lui Thor – celebrul Mjolnir – au fost concepute zeci de variante, diferite faţă de cele folosite pentru „Marvel’s The Avengers“. Inscripţia cu rune scandinave de pe ciocan se traduce astfel: „Oricine va purta acest ciocan, de va fi demn de asta, va avea şi puterea lui Thor“.
Filmările de la Stonehenge au fost o adevărată provocare pentru echipă. Potrivit regulilor impuse de English Heritage, nimeni nu are voie să atingă imensele construcţii de piatră sau să meargă pe ele, aşa că a fost nevoie de multe improvizaţii şi o logistică impresionantă necesare pentru scenele din film.

20.30 – Pro TV

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS