12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Este multă forfotă în zona profesională, astfel că este posibil să fiți luat la întrebări de către şefi sau de diverşi alţi reprezentanţi oficiali. Prezentați-vă cu calm, pregătit şi deschis pentru dialog, încrezător în faptul că vă veți descurca excelent în orice situaţie.

Taur
Dialogurile cu persoane erudite sau cu cineva din străinătate reprezintă teme importante cu efecte pe termen lung. Poate fi vorba despre plănuirea unei călătorii îndepărtate sau despre implicarea într-un proiect profesional de anvergură. Singura neplăcere poate veni dinspre bugetul disponibil, deocamdată, pentru cheltuielile implicate.

Gemeni
Se pare că veți primi bani, favoruri sau bonusuri diverse dinspre segmentul profesional sau de la rude. Pe de altă parte, s-ar putea să fiți nevoit să achitaţi facturi, taxe restante sau datorii, însă vă descurcați onorabil cu toate. Recomandabil este să vă rezumați la bugetul disponibil şi să cheltuiți strictul necesar.

Rac
Relaţiile parteneriale vă oferă lecţii de viaţă importante, chiar şi prin simple discuţii sau gesturi şi activităţi cotidiene. Învăţați de la toţi, nu luați nimic personal şi admiteți fără rezerve când greşiți sau necăjiți pe cineva fără intenţie. O vorbă bună, o îmbrăţişare sinceră îi vor aduce pe ceilalţi mai aproape de dumneavoastră şi astfel se vor lămuri toate animozităţile.

Leu
Ziua aduce activităţi de rutină, fie că stați acasă, fie că mergeți la serviciu. V-ați putea gândi să faceți altfel lucrurile, să adoptaţi altă atitudine faţă de muncă şi implicaţiile ei. La nevoie cereți sprijinul celor dragi şi nu lăsați să vă copleşească îndatoririle personale şi profesionale pe care le aveți.

Fecioară
Segmentul amoros are nevoie de revigorare, astfel că acum este un bun prilej de a dialoga cu cei dragi. Există şanse să vă îndrăgostiți, să priviți cu alţi ochi semenii şi să dăruiți afecţiune în mod necondiţionat. Unii v-ar putea strica cheful de distracţii şi aventuri, însă dacă sunteți atent veți reuşi să le dejucați planurile.

Balanţă
Aveți succes la curăţenii generale, reparaţii sau la reamenajări ambientale. A cădea la pace cu cei dragi este provocarea zilei. Folosiți-vă în mod conştient farmecul şi talentul nativ de a aduce echilibru şi armonie în viaţa celorlalţi! Astfel toţi cei din preajmă vă vor susţine şi se vor bucura la final de cele realizate împreună.

Scorpion
Întâlnirile şi dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat sunt frecvente, lucru care poate deveni obositor. Gestionați-vă atent energia mentală şi acţiunile, întrucât unii v-ar putea înţelege greşit. Călătoriile pe distanţe scurte reprezintă altă temă importantă a zilei. Schimbul de informaţii este util, dar evitați să oferiți sfaturi şi soluţii pentru problemele altora.

Săgetător
Răsturnările de situaţie din segmentul financiar vă pot necăji profund pentru că sunt surprinzătoare şi nimic nu le prevesteau. Sunt şanse să primiți bani, cadouri sau favoruri de la locul de muncă, dar probabil că sunt nesatisfăcătoare după gustul sau eforturile depuse în câmpul muncii. Provocarea momentului constă în a vă mulţumi şi descurca cu ceea ce aveți, fără resentimente.

Capricorn
Multe lucruri pot începe astăzi, pentru că este un moment prielnic începuturilor de orice fel. Rezervați suficient timp pentru a vă gândi pe îndelete la situaţiile în care sunteți implicat, la sănătate şi mai ales la ceea ce vă doriți cu adevărat de acum încolo. Simţiți goluri mentale sau haos în discuţii, însă cu răbdare şi calm vă veți putea înţelege cu ceilalți.

Vărsător
Ar fi bine să vă detaşați de tumultul cotidian şi să vă acordați toată atenţia şi afecţiunea disponibile. Provocările din partea celorlalţi, mai ales de la prieteni şi de la colegii de serviciu sunt multe şi dificil de contracarat, dar cu puţin efort şi bunăvoinţă le veți depăşi cu bine.

Peşti
Este nevoie să reevaluați relaţiile cu prietenii şi cu persoanele din domeniul profesional care până nu demult vă susţineau şi vă protejau activitatea profesională. Probabil că unii au deja alte interese sau pur şi simplu nu mai au puterea necesară pentru a vă oferi mai departe sprijin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS