11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Relaţia în care ați investit multă energie dă semne de evoluţie excelentă, ceea ce vă inspiră încredere pe viitor. Priviți la omul de lângă dumneavoastră cu admiraţie, semn că apreciați tot ce face şi ceea ce învăţați permanent din interacţiunea cu el. E un coechipier de nădejde, un prieten apropiat, un tovarăş de lucru echitabil şi nu simţiți nici o clipă că duceți în spate tot greul.

Taur
Aveți grijă cum vă folosiți de talentul de a manipula şi de a disimula adevărul, pentru că cineva e gata să ia măsuri dure dacă vă prinde cu cioara vopsită. Vă pricepeți să învârtiți cuvintele în aşa fel încât să ascundeți realitatea în spatele lor, dar azi altul ştie să scoată la iveală acest adevăr şi ați putea avea de suferit.

Gemeni
O vorbă aruncată în vânt într-un moment nepotrivit sau cu o ţintă greşită poate avea efecte dintre cele mai neplăcute. Puteți cauza cuiva o suferinţă sau puteți tăia tot elanul cu care ați pornit o acţiune nouă, pentru că nu v-ați luat toate măsurile de precauţie. Nu vă aventurați în direcţii periculoase fără să ştiți ce vă aşteaptă.

Rac
Fiți foarte atent la persoana care încearcă să vi se bage pe sub piele cu linguşeli, cu vorbe dulci, cu minciuni frumoase, pentru că urmăreşte să vă inducă în eroare şi să se folosească de dumneavoastră. Intenţiile sunt clar negative, dar dacă nu rămâneți realist şi nu observați la timp că ceea ce spune e praf în ochi, i-ați putea pica în plasă.

Leu
Dragostea are nevoie şi de lucruri palpabile pe care să se bazeze, nu numai de emoţii aprinse şi de vorbe dulci. Partenerul aşteaptă un gest concret prin care să înţeleagă mai bine ce intenţii aveți de la relaţia voastră. Un angajament solid sau un proiect comun care să consolideze relaţia este dovada clară că sunteţi dispus să mergeţi mai departe cot la cot.

Fecioară
Este o zi prosperă, care vă inspiră un puternic sentiment de siguranţă materială, de împlinire, de satisfacţie în carieră. Se pare că v-ați atins unele ţeluri care acum vă încarcă de bucurie şi de un puternic sentiment de valoare personală.

Balanţă
Nu reuşiți să vă integrați în atmosfera veselă din jur, de parcă nu ați avea chiar atât de multe motive de distracţie ca şi ceilalţi. Faceți un efort să nu discutaţi nimic grav, serios, supărător, pentru că cei din jur chiar se simt bine şi vă puteți molipsi de la ei. Apar veşti bune, iar un zâmbet, peste toate acestea, ar fi darul suprem.

Scorpion
E o plăcere să vă revedeți azi rudele mai în vârstă, de la care aflați o mulţime de lucruri interesante. Părinţii au sfaturi bune de dat, deci nu-i ignorați. Prezenţa dumneavoastră face bine celor apropiați, aflaţi deja la vârste onorabile, de aceea ar fi bine să le faceți o vizită sau să le dați un semn de viaţă.

Săgetător
Ar fi bine să duceți la capăt ce ați început, ca să vă puteți concentra mai apoi asupra noii direcţii, pentru că ați consumat prea multă energie pentru a face faţă pe două fronturi simultan. Sunteți în stare să puneți punct vechii preocupări, fără să vă mai uitaţi înapoi şi să vă implicați în noua activitate cu elan şi entuziasm.

Capricorn
A venit momentul unei decizii majore pe care o tot amânați de ceva vreme pentru că nu vă simţeați pregătit să spuneți ultimul cuvânt. Ați mai meditat, v-ați gândit, ați adunat informaţii şi acum considerați că deţineți toate detaliile necesare unei alegeri înţelepte. Nu vreți să fiți influenţat de nimeni, dar nici nu puteți rămâne surd la influenţele din afară.

Vărsător
Tot ce promiteţi devine fapt imediat, pentru că nu stați pe gânduri, ci puneți osul la treabă, fie că e în beneficiul personal, fie al altora. Aveți ceva de oferit lumii, sfaturi bine documentate, o mână concretă de ajutor, un obiect palpabil de care cineva se poate folosi cu succes, ca atare contribuţia e mai mult decât teoretică.

Peşti
Aveți grijă cum vă comportaţi într-o împrejurare în care spiritul jucăuş nu are ce căuta, altfel lăsați o impresie greşită. Parcă v-ați prezenta în faţa unui juriu care aşteaptă idei inteligente, o comunicare eficientă şi raţională, o atitudine de om serios care ştie ce spune. Renunțați la glume cu cine nu trebuie, riscați să vă stricați imaginea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS