16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
S-ar zice că dispuneți de bună permeabilitate, receptivitate şi deschidere la mediu. O doză accentuată de empatie şi sensibilitate vă poate aduce mai aproape pe cineva drag, căruia îi ghiciți din gânduri şi îi împliniți din dorinţe. În plus, s-ar putea crea impresia că sunteți energic şi că lucrurile se pun în mişcare de îndată ce ați binevoit să interveniți şi să dați un impuls ferm şi puternic.

Taur
Se anunţă posibile recuperări la capitolul financiar. Puteți aborda scheme de gândire complexe, înţelegeți că totul trebuie raţionat din aproape în aproape, aplicat şi nuanţat în funcţie de situaţie. Înarmat cu agilitate, viziune şi isteţime, ştiți să valorificați probabil orice oportunitate de câştig material.

Gemeni
Sunteți preocupat să acumulați capital de imagine, faimă şi renume. E posibil să suferiți de euforia triumfului, să faceți eforturi mari şi compromisuri patetice pentru a ajunge să vă bucurați de glorie şi celebritate, să acţionați cu o anumită distincţie superioară, dând ordine şi directive altora.

Rac
Poate fi o zi în care să căutaţi în iubire certitudini de nezdruncinat ori dovezi de necontestat. Sunteți mai suspicios şi neliniştit, simţiți că totul merită verificat şi nu puteți fi sigur de nimic. Perseverenţa şi stăruinţa vă pot aduce în pragul unor rezultate favorabile, puteți încasa acum un beneficiu, un premiu sau o sumă de bani.

Leu
Duceți un asalt susţinut împotriva morilor de vânt încununat însă de succes. Iluziile şi visele sunt mai puternice decât realitatea şi asta nu face decât să vă tragă înainte, să vă furnizeze bucurii şi satisfacţii în special în plan personal. E posibil, însă, ca unele nebunii să compromită o sursă de venit pe care contați.

Fecioară
Azi vă treziți în zbuciumatul iureş al vieţii sociale. Este de aşteptat să ieşiți în lume, să dați curs unor invitaţii la petreceri, evenimente mondene sau sociale. Puteți căuta agitaţia şi tovărăşia semenilor, a prietenilor, deşi interacţiunea cu ei ar presupune şi o înfruntare neproductivă de orgolii personale.

Balanţă
Vi se spune că sunteți mult prea rezervat şi grav, că sunteți destul de nesuferit de vreme ce comiteţi anumite reproşuri. O astfel de atitudine poate afecta o relaţie sentimentală sau îndepărta un eventual admirator secret. Sunteți eliberat de mari nostalgii şi de trecut, de capcana amintirilor, vă manifestați spontan.

Scorpion
Sunteți nevoit să vă căliți din punct de vedere financiar. Vă aflați în situaţia de a învăţa să răbdați, să acceptați o serie de privaţiuni materiale, să înfruntați cu stoicism şi răbdare nişte lipsuri băneşti. E necesar să vă supuneți unor condiţii mai modeste şi mai vitrege de trai și să experimentați lipsa unui confort material.

Săgetător
O zi bună pentru evenimente publice (întâlniri, discuții, expoziții, prezentări). Dacă doriți să păstrați persoana iubită de partea dumneavoastră sau să păstrați legătura cu cineva inteligent, dorit și extraordinar, ar trebui să fiți la fel de comunicativ și grijuliu, de generos și inteligent de dragul fericirii viitoare.

Capricorn
Ziua de azi ar putea să nu exceleze prin cine ştie ce acalmie şi armonie în sfera amoroasă. Pe fondul unor nemulţumiri deja existente, e posibil să aveți un comportament vulcanic, să doriți să vă luați o revanşă şi să obţineți o victorie, chiar şi prin mijloace mai puţin cinstite. Sau, extrem de pragmatic, ați putea manipula fără scrupule sentimentele cuiva pentru a obţine un folos propriu.

Vărsător
Toate par să meargă bine şi promiţător azi, cu excepţia aspectelor legate de finanţele proprii. E posibil să aveți carenţe de diplomaţie, să gafați, să tratați răstit şi cam din topor orice dialog care v-ar putea aduce nişte câştiguri financiare. În rest, puteți manifesta o simpatie cordială şi un romantism cald.

Peşti
Afacerile şi, în general, chestiunile legate de bani, de achiziţionarea de bunuri, îşi revin. Poate fi vorba de evitarea în ultima instanţă a unor pierderi băneşti, de depăşirea unui moment de suspiciune asupra unui partener de afaceri. Puteți face chiar manevre financiare ori să luați iniţiative de investiţii mai hazardate!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS