9 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Revine în atenţie dorinţa de a vă lupta cu orice preţ pentru supremaţie. În plus, de această dată, apare nevoia de a descoperi înţelesuri subtile ale celor pe care le observați, fie ele idei, fie ele fapte. Veți avea nevoie de sfatul unei persoane care vă este foarte apropiată sufletului. Banii încep să vină de parcă ar avea aripi. E o perioadă în care veți ajunge la multe concluzii, fiind posibil să luați decizii al căror efect va dura pe termen lung.

Taur
Nimic nu vă mai poate ţine pe loc și nu mai aveți nici un motiv să rămâneți în urmă. Este posibil să simţiți nevoia de a căuta perfecţiunea. Sunteți în conexiune directă cu ceea ce simţiți, deci o să știți ce anume vreți de la o relaţie, de acum încolo. Evitați certurile cu persoanele care au de împărţit ceva cu dumneavoastră. Şi, deşi nu suportaţi compromisurile, ați putea face o excepţie, în aceste zile.

Gemeni
Începeți să înţelegeți care sunt fenomenele care au stat la baza întâmplărilor din ultimele două luni. Bazați-vă pe intuiţia de care aveți parte, fiind foarte mari şansele de a vedea dincolo de aparenţe, dincolo de valul străveziu al vieţilor ascunse. Dacă ştiți ce vreți şi ce anume aveți nevoie să faceți, profitați de această perioadă în care vă puteți înrădăcina pentru mult timp în zona în care vă aflați.

Rac
Se pare că starea de spirit este liniștită în aceste zile. Probabil că aveți motive să fiți suspicios, mai ales în privința unei persoane dragi din viața dumneavoastră. Se stabilizează relaţiile cu persoanele mai în vârstă, de la locul de muncă, dar şi loialitatea celorlalţi fiindu-vă demonstrată. Nu le cereți celorlalţi să se sacrifice atâta timp cât nu aveți de gând să le returnați serviciul, în aceeaşi manieră.

Leu
Sănătatea dumneavoastră şi rutina zilnică revin în atenţie. Este o perioadă perfectă pentru a căuta în suflet ce anume trebuie schimbat, ce nu vă mai mulţumeşte, ce anume vă face nefericit sau trist. Probabil că veți asocia iarăşi dragostea cu datoria, deloc indicat a face aşa ceva, de altfel. Oferiți ceva gratuit şi faceți o faptă bună, necondiţionat. Sectorul financiar este foarte bine aspectat și nimic nu pare să vă strice planurile de rotunjire a venitului.

Fecioară
În sfârșit, a venit și timpul pentru momentul de linişte. O clipă de bucurie, alături de o persoană dragă, face din această perioadă o încântare pentru sufletul dumneavoastră. Indulgenţa şi desfătarea simţurilor iau locul atenţiei concentrate într-un singur punct, pe un singur scop. Planurile de viitor încep să se contureze frumos.

Balanţă
Cu cât vă petreceți mai mult timp la aer, în natură, cu atât e mai bine pentru starea interioară. Ajutorul din partea celorlalţi nu conteneşte să apară, la fel şi resursele din partea persoanei iubite; aceasta împarte totul cu dumneavoastră, oferindu-vă un sentiment de siguranţă de care de mult timp nu ați mai avut parte. Bazați-vă pe ceea ce simţiți, în detrimentul sfaturilor celor din jur. Aveți nevoie de transformare la nivel personal mai mult decât de obicei.

Scorpion
Se pare că vă aşteaptă întâlniri importante, utile pentru starea de spirit şi pentru felul în care alegeți să vă continuați drumul şi să vă onorați responsabilităţile faţă de persoana iubită. Chiar dacă simţiți că tot ceea ce vine din exterior este ameninţător, s-ar putea să aveți surpriza ca tot ceea ce vi se spune chiar să vă fie de folos.

Săgetător
Se poate ca secrete bine tăinuite până acum să fie expuse atunci când vă este lumea mai dragă. În principiu, este vorba de a găsi puterea pentru a înfrunta propriile temeri şi de a vă găsi liniştea interioară, mulţumindu-vă cu mai puţin, chiar dacă trebuie să munciți de două ori mai mult pentru acestea. Planul psihologic este cel mai ameninţat, deci păstrați-vă seninătatea şi fiți temperat. La birou nu veți primi stele și va trebui să vă mulțumiți cu o mărire de salariu și o promovare.

Capricorn
Se poate spune că există tentaţia de a vă îndrăgosti subit de o persoană cu care vă veți întâlni. Este timpul pentru regenerare şi transformare, dar, în acelaşi timp, şi pentru a vă analiza sentimentele şi pentru a descoperi ce anume ar trebui să schimbați în modul de a percepe şi înţelege iubirea.

Vărsător
Poate că nu v-ar strica dacă ați face puţină terapie prin shopping sau dacă ați fi mai atent la cum se simt pe piele texturile materialelor pe care abia le-ați achiziţionat. Participați activ la viaţa căminului, dând dovadă de creativitate şi demonstrându-le tuturor că în sufletul dumneavoastră se află un copil perfect. Este momentul să vă consolidați relaţiile de familie, transformându-vă în cea mai agreabilă companie pentru ceilalţi.

Peşti
Fie că este vorba de călătorii pe distanţe scurte, fie că este vorba de educaţie sau studii noi ori de comunicarea cu cei dragi, a fi prevăzător şi a judeca la rece situaţiile intervenite reprezintă cea mai bună strategie pe care o puteți adopta. Încă puteți primi daruri neaşteptate, dar cel mai frumos cadou va fi momentul în care veți realiza că nu sunteți singur pe acest pământ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS