17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Vă aruncaţi în orice nouă provocare fără să vă pese de consecinţe. Intuiţia este cheia care deschide toate uşile astăzi, aşa că faceți bine şi ascultați ce aveți să vă spuneți înainte să-i întrebați pe ceilalţi sau să cereți sfaturi. Abordarea ceva mai profundă a lucrurilor, mai ales în sfera finanţelor şi a afacerilor, vă poate aduce răspunsuri extrem de valoroase. Legăturile familiale şi un mediu sănătos acasă vă sunt de un real sprijin.

Taur
E timpul pentru ceva nou, poate un proiect nou sau doar schimbarea tacticii de lucru, cu mai multă flexibilitate şi receptivitate. E favorizată zona comunicării, semn că orice activitate propusă depinde de cuvintele pe care le alegeți şi de momentul în care le rostiți. Intuiţia vă ghidează să faceți acele alegeri care sunt potrivite, dar nu vă cramponați prea mult, ci permiteți unor schimbări să apară în program.

Gemeni
Simțiți nevoia să vă situați într-o poziţie de siguranţă, dar aveți grijă să nu se transforme în zgârcenie, suspiciuni, frici şi obsesii care vă pot opri să creați şi să vă bucurați. Pe de altă parte, descoperiți care sunt nevoile reale şi care ar fi posibilităţile pentru a le împlini. Relaţiile apropiate necesită ajustări, deci şi în această direcţie ar fi bine să vă concentrați.

Rac
Simţiți nevoia de o anumită claritate şi coerență în proiectele propuse, dar, mai ales, aveți nevoie să ştiți pe cine vă bazați în tot ceea ce întreprindeți. Căutaţi să simţiți pământul sub picioare, urmărind rezultate palpabile şi nu doar vorbe şi promisiuni. Chiar dacă noul şi schimbările vă dau fiori, fiți ceva mai deschis în faţa elementelor noi care apar şi evitați suspiciunile exagerate în ceea ce îi priveşte pe ceilalţi.

Leu
Indecizia vă dă foarte multe bătăi de cap când vine vorba despre un proiect. Nevoia de control şi teama că ați putea pierde ceva vă pot epuiza din punct de vedere emoţional şi psihic. E o perioadă a conştientizărilor în ceea ce priveşte modul în care faceți lucrurile de obicei şi a schimbărilor posibile în acest sens, astfel încât să dați jos o presiune pe care v-ați pus-o singur pe umeri.

Fecioară
Să fiți cine sunteți, să spuneți ce credeți şi să urmați drumul visat sau să faceți compromisuri de teama judecăţilor celorlalţi, aceasta este dilema în care e posibil să vă aflați, mai ales dacă este vorba despre a lua o decizie legată de trierea unor proiecte sau de o schimbare de direcţie şi de atitudine. Şi în dragoste aveți momente de confuzie, care îl uimesc pe partener.

Balanţă
Fie că e vorba de consolidarea poziţiei profesionale, fie că e vorba pur şi simplu de autoritate în general, e timpul să vă uitaţi ce nu funcţionează, ce credinţe vă ţin pe loc, ce ați putea schimba în percepţii şi convingeri, pentru mai multă uşurinţă. Pentru că, oricât v-ați minţi că ceilalţi sunt de vină pentru lipsa de putere şi energie, adevărul este că alegerile şi obiceiurile dumneavoastră sunt la mijloc. Prietenii nu înţeleg de ce sunteți atât de răutăcios la adresa lor, mai ales că nu v-au făcut nimic în mod special.

Scorpion
Viitorul sună bine când nu aveți timp să vă gândiți prea mult şi să-l disecați până în cel mai mic detaliu, în încercarea de a planifica totul şi a vă lua măsuri de precauţie. Prin urmare, sunteți pus faţă în faţă cu dorinţele mai vechi, dar şi cu gândurile care vă opresc să le vedeți împlinite. Dragostea este în continuare un teritoriu de război.

Săgetător
Cu cât sunteți mai cooperant şi mai atent la resursele pe care le aveți în jur şi de care vă puteți folosi, cu atât mai uşor va fi totul. Cu alte cuvinte, în loc să le faceți pe toate singur, refuzând să cereți sprijin, fiți dispus să primiți şi să vă uitaţi la alte posibilităţi pe care nu le-ați luat în calcul până acum, mai ales dacă aveți ceva important de rezolvat. Alt aspect important este legat de libertatea celorlalţi de a crede şi de a face ce simt că e potrivit pentru ei.

Capricorn
S-ar putea să realizați foarte clar că există o discrepanţă între ceea ce vreți şi ce vor ceilalţi, dar şi că tot ce aveți în jur, toţi oamenii vă așază tot felul de oglinzi în faţă, pentru a vă vedea interiorul. Nu prea e rost de fugit şi ascuns, ci e rost de conştientizat şi transformat. Asta vă ajută să îmbunătăţiți fundamental o serie de relaţii apropiate.

Vărsător
Lăsați de la dumneavoastră în foarte multe situaţii şi nu pentru că nu aveți dreptate, ci pentru că nu faceți faţă bine situaţiilor stresante cauzate de certuri. Cea mai importantă busolă este intuiţia, cu precădere în ceea ce priveşte zona finanţelor, casei şi familiei. Simţiți care este direcţia de urmat, ştiți ce, unde şi cu cine vreți, doar că există tendinţa de a vă lăsa distras de temeri şi nesiguranţe vechi, poate mai vechi decât sperați.

Peşti
Cei din jur văd în dumneavoastră ceea ce nu ați văzut niciodată şi anume abilitatea deosebită de a observa tot felul de detalii în situaţii-limită. Câtă vreme iubirea e mai puternică decât frica, aveți bucuria, inspiraţia şi creativitatea drept puncte forte. Idei excepţionale se pot naşte într-o minte eliberată de judecăţi, proiecţii şi poveşti. Aşadar, stați cât mai departe de gândurile şi părerile celorlalţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS