14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Vă reveniți din punct de vedere emoţional şi sunteți pus pe fapte mari. Vă veți bucura de performanţe de tot felul, fie că este vorba de activitatea pe care o prestați la locul de muncă, fie de un proiect personal. Apare şansa unei noi relaţii şi trebuie să luați o decizie rapidă, pentru că persoana respectivă v-a picat cu tronc.

Taur
Acordați o atenţie deosebită familiei şi celor apropiaţi, ceea ce vă ajută să uitaţi de grijile de la serviciu. Vă puneți mintea la contribuţie pentru a identifica idei de proiecte personale de pe urma cărora să câştigați bani. Ştiți deja că viaţa poate fi roz şi că numai de dumneavoastră depinde acest lucru. Important e să nu vă sabotați singur.

Gemeni
Priviți viaţa cu mai mult optimism, sunteți entuziasmat de o activitate care pare să vă aducă profit, motiv pentru care zâmbiți şi vă agitaţi mult. Sunteți tentat să ocoliți acele situaţii care v-ar solicita atenţia şi energia în exces. E posibil să vă dezamăgească superiorii, care se aşteaptă la altă atitudine din partea dumneavoastră.

Rac
Din cauza faptului că unele lucruri nu ies întocmai aşa cum le-ați plănuit sunteți tentat să dați vina pe cei care nu v-au susţinut în acest demers. În nici un caz nu vă asumați responsabilitatea propriilor fapte, fapt care va crea unele tensiuni relaţionale. Faceți o investiţie, poate achitaţi avansul pentru o maşină nouă.

Leu
Astăzi vreți să vă răsfăţați cu orice preţ, chiar dacă asta presupune o gaură în buget. Pierdeți câteva ore pe net prin magazinele on-line de haine, de gadgeturi, pentru că vreți să vă cumpărați ceva frumos şi vă decideți greu. Viaţa sentimentală este dominată de emoţii intense. O persoană face eforturi mari să vă cucerească.

Fecioară
Dați ochii azi cu un notar ca să legalizați nişte acte fără de care nu puteți vinde sau cumpăra o locuinţă ori o maşină. Aveți drumuri multe de făcut, motiv pentru care veți ajunge epuizat acasă. Aveți noroc cu partenerul, care este foarte înţelegător. Vă întâmpină cu cina pregătită, după care vă răsfaţă cu un masaj relaxant.

Balanţă
Vă întâlniți cu nişte persoane care v-au făcut nişte promisiuni şi de la care aşteptaţi răspunsuri pentru a vă apuca de treabă. Totul merge perfect, lucru care vă dă aripi. Acasă, simţiți nevoia să vă faceți plăcut, să fiți iubit şi, în acelaşi timp, ați vrea ca toată lumea să vi se supună. Relaţiile cu prietenii sunt pline de afecţiune.

Scorpion
Sunteți instabil din punct de vedere emoţional aşa că ați face bine să evitaţi discuţiile serioase. Indiferent care va fi rezultatul ultimelor proiecte, nu vă lăsați influenţat de acesta. Faceți un bilanţ financiar şi vedeți cât vă mai permiteţi să cheltuiți în următoarea perioadă. Aveți grijă şi de relaţia cu partenerul, care e cam gelos.

Săgetător
Concentrați-vă astăzi, cu atât mai mult cu cât sunteți în centrul atenţiei şi riscați să dați greş dacă nu sunteți atent. Totuşi, nu exagerați cu efortul fizic pentru că şi aşa organismul dumneavoastră este slăbit. Pe plan sentimental, lucrurile încep să prindă contur astăzi. Seara, intrați în conflict cu o rudă apropiată.

Capricorn
Nu e o zi în care să fie recomandată munca în echipă, aşa că încercați să vă descurcați singur, asta ca să nu riscați să vă enervați. Aveți tendinţa să cheltuiți inutil bani şi este posibil ca din acest motiv să vă luați adio de la planurile pentru vacanţă. Dacă ați putea să comunicați cât mai puţin şi cu puţini oameni, ar fi perfect.

Vărsător
Ascultați cu atenţie la ceea ce vrea să vă spună persoana iubită. Aveți şansa să descoperiți lucruri frumoase şi sentimente profunde, de care nu erați convins. Astăzi este şi un moment bun să vă planificați activităţile pentru toată această lună de primăvară, fie că e vorba de curăţenie ori reparaţii prin casă.

Peşti
Des-prindeți-vă de oameni şi de relaţiile toxice. Nu veți reuşi să străluciți dacă nu vă veți detaşa. Superiorii vor sta cu ochii pe dumneavoastră astăzi aşa că ați face bine să fiți foarte vigilent, cu atât mai mult cu cât eficiența v-ar putea fi afectată de programul foarte încărcat. Vă concentrați şi asupra familiei şi relaţiei amoroase.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS