14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Nu vă mai gândiți la trecut. Şi, în acelaşi timp, evitați să trăiți în viitor. Cât de curând, atenţia va fi îndreptată către ceea aveți de făcut pentru propria persoană, pentru a vă fi bine şi pentru a vă simţi excelent. Carisma nu vă lipseşte, inspiraţia, de asemenea.

Taur
O zi în care vă concentrați doar asupra unei singure idei. Obsesivă idee… Poate că nu ar strica dacă ați urma firul sfaturilor oferite de cei care vă sunt prieteni, perspectiva din care aceştia privesc evenimentele actuale este cu adevărat inedită. Nu ignorați sănătatea.

Gemeni
Aveți nevoie de relaxare, deşi timpul vacanţelor încă nu s-a apropiat. Momentul asumării responsabilităţilor încă nu a trecut. Probabil că ar trebui să uitați de activităţile recreaţionale şi să căutaţi noi soluţii pentru a termina ceea ce ați început deja. Toată lumea ştie că aveți simţul umorului, dar, mare grijă, s-ar putea să rămâneți fără partener.

Rac
Oricât de mult v-ați dori, nu îi puteți mulţumi pe toţi. Ceea ce aveți de făcut este să vă stabiliți noi limite, în aşa fel încât să nu mai fiți deranjat de nemulţumirile celor din jur, cu orice ocazie. O zi în care diferenţele între lumea interioară şi contextul social din care faceți parte sunt contrastante.

Leu
V-aţi imaginat că puteți avansa fără probleme, într-o anumită direcţie. Din nefericire, însă, apar obstacole care stau în drum. Lăsați-vă inspirat şi nu influenţat, cel puţin nu de sfaturile celor care vă sunt apropiaţi. Ocupați-vă de propriul destin. Un prieten vă dă o veste bună, iar cineva din familie vă face o surpriză plăcută.

Fecioară
Bine ar fi să nu vă ştie nimeni secretele de această dată. Ca atare, schimbați tactica şi ţineți pentru dumneavoastră ceea ce este important de ştiut. Evitați să îi informați pe cei cu care interacţionați despre planurile personale. Regândiți modul în care vă investiți resursele. Partenerul de cuplu vă dă o veste bună şi parcă nimic altceva nu mai contează.

Balanţă
Evitați să le spuneți oamenilor ceea ce ei deja ştiu. Este o zi în care trebuie să găsiți echilibrul între ceea ce simţiți şi felul în care acţionați, încercând să nu deranjați pe nimeni. Nu căutați soluţii în experienţele trecute, priviți către viitor.

Scorpion
Aveți de rezolvat multe chestiuni care nu suportă amânare, astăzi. Însă, dacă nu vă decideți cu ce să începeți, vă veți aglomera mai mult decât este cazul. Probabil că va mai dura ceva timp până vă veți apuca de lucru, deoarece emoţiile nu vă dau pace, la fel şi visele pe care vi le faceți, în legătură cu o relaţie amoroasă.

Săgetător
Fiți deschis, aşa cum sunteți de obicei. Este o şansă pe care o acordați acelei persoane care cu adevărat vă iubeşte. Se pare că în suflet se amestecă fel de fel de trăiri, senzaţii şi sentimente, ceea ce vă va face vulnerabil, atâta timp cât nu vă acceptaţi propriul caracter. Nişte cheltuieli neplanificate vă pot da peste cap bugetul.

Capricorn
Cineva din grupul de prieteni vă invită în oraş, dar face şi o propunere tentantă, ce ţine de job. Se pare că luați în serios responsabilităţile pe care le aveți, fie că sunteți sau nu implicat într-un proiect de mare anvergură. De admirat este faptul că vreți să terminați ceea ce deja ați început. Dedicarea este un exemplu demn de urmat.

Vărsător
Dragostea pluteşte în aer! Aveți avantajul faptului că vă plac experienţele noi, ceea ce vă va ajuta astăzi să duceți la îndeplinire orice vi se cere. Cu toate acestea, nu lăsați garda jos. Nu este o zi favorabilă pentru a părăsi totul şi a vă îndrepta încotro vedeți cu ochii.

Peşti
Îi puteți ajuta pe cei din jur să se echilibreze, dar se pare nu vă este foarte uşor să găsiți puncte comune între dumneavoastră şi aceştia. O zi în care puteți descoperi o multitudine de informaţii noi, doar fiind atent la ceea ce alţii au să vă mărturisească. Surprize frumoase se anunţă în planul financiar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS