11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Începeți să vă gândiți la planuri noi care vă ajută să vă integrați în societate. Relaţiile de afaceri şi parteneriatele sunt favorizate. Încercați să profitaţi din plin de oportunităţile care vă apar în cale, dar evitați să vă forţați norocul. Bazați-vă pe intuiţie, vă ajută să vedeți lucrurile foarte clar.

Taur
Sunteți într-o formă intelectuală de zile mari şi sunt şanse mari să obţineți succesul în societate şi în viaţa sentimentală. Este o zi bună pentru comunicarea cu prietenii şi cu oamenii importanţi. Luați decizii dure în carieră, dar vă aduc satisfacţii. O rudă s-ar putea să vă viziteze spre seară.

Gemeni
Aveți o stare foarte bună şi luați decizii importante, referitoare la bugetul familiei. Rezolvați probleme importante la birou şi reuşiți să încheiați proiecte pe care le-ați început cu multă vreme în urmă. Este o zi bună să comunicați cu persoanele în vârstă. Au mai multă experienţă şi vă dau sfaturi bune.

Rac
Aveți idei foarte bune şi sunteți determinat să le puneți în aplicare. Sunt şanse să începeți o nouă afacere, dar nu renunţați la serviciu până nu aveți un plan concret. Comunicați foarte bine cu cei din jur şi s-ar putea să atrageți atenţia unor oameni importanţi, care vă ajută în carieră. Vă descurcați foarte bine în rezolvarea problemelor casnice.

Leu
Ideile prezentate acum vor avea ecou în comunitatea în care trăiți, dar şi în viaţa sentimentală. Este o zi favorabilă comunicării şi călătoriilor de afaceri. Aveți idei originale, care merită puse în practică. Seara, veți merge în vizită la un prieten. Nu neglijați nevoia de odihnă. Dacă vreți să fiți energic ca întotdeauna, trebuie să vă încărcați bateriile din când în când.

Fecioară
Indiferent de câte probleme veți avea astăzi, trebuie să vă păstrați calmul şi să nu uitaţi să vă relaxați. Pentru că sunteți anxios, sunteți tentat să cheltuiți foarte mulţi bani în interes personal. Fiți atent, nu se ştie când veți avea nevoie de aceşti bani. Cunoaşteți o persoană specială, care va juca un rol important în viaţa sentimentală.

Balanţă
Sunt mari şanse să obţineți succesul în activităţi de afaceri sau în cele care au legătură cu viaţa personală. Reuşiți să faceți schimbări importante atât acasă, cât şi la muncă. O persoană în vârstă din cercul de prieteni vă dă un sfat pe care merită să îl luați în seamă. Ar trebui să evitaţi să vă implicați în mai multe activităţi în acelaşi timp.

Scorpion
V-ați făcut planuri să plecați într-o scurtă călătorie, dar nu înseamnă că trebuie să ignorați sarcinile domestice. Inspiraţia vă ajută să rezolvați probleme dificile. Ţineți cont de sfatul celor dragi, oricât ați fi de sigur pe instincte. După-amiază, o rudă în vârstă vă cere ajutorul în legătură cu o problemă de sănătate.

Săgetător
Nu vă ocupați astăzi de probleme importante, pentru că nu reuşiți să vă concentrați şi nu veți reuşi să vă respectaţi planul. Va trebui să rezolvați câte ceva pentru un membru tânăr din familie. Este momentul să vă confruntaţi cu problemele financiare pe care le-ați tot evitat, pentru că s-ar putea să găsiți o rezolvare.

Capricorn
Aveți oportunitatea să dați sfaturi importante unor persoane mai tinere din cercul de prieteni. Încercați să fiți conştient de rolul avut şi să nu spuneți lucruri care le-ar putea afecta. O rudă se oferă să vă acorde un sprijin financiar, care vă ajută să începeți o afacere. Dacă vreți să cumpărați o casă, este un moment bun să faceți asta.

Vărsător
Aveți tendinţa de a lucra peste program şi vă neglijați viaţa sentimentală. Acordați mai multă atenţie familiei şi oamenilor dragi, pentru că riscați să vă treziți singur. După-amiază, vi se oferă oportunitatea să vă alăturați unui parteneriat de afaceri care v-ar putea aduce profit.

Peşti
Nu veți reuşi să respectaţi programul pe care vi l-ați făcut astăzi, aşa că mai bine acţionați spontan. Dimineaţă s-ar putea să faceți o scurtă călătorie, pentru a ajuta o rudă în vârstă. Nu vă grăbiți, dacă trebuie să luați decizii în plan profesional. Păstrați-vă calmul şi aşteptați să vedeți ce vă spune intuiţia. Evitați speculaţiile de orice fel, pentru că vă bagă în probleme.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS