17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Vă remarcați printr-o atitudine severă care vă ajută să vă atingeți mai bine scopurile. A fi amabil, a asculta părerile celor din jur cu un dram de supunere nu e în beneficiul dumneavoastră, ca atare deveniți militantul agresiv dispus să facă orice pentru victoria pe care o doriți.

Taur
Vorbiți cu cei din familie despre unele schimbări pe care doriți să le faceți şi de care vor beneficia cu toţii, dacă vor contribui cu aceeaşi pasiune. Vă place cum sună perspectivele spre care vă îndreptaţi acum energia şi reuşiți să-i motivați şi pe cei dragi în egală măsură ca să participaţi cu toţii.

Gemeni
Lupta pentru a demonstra adevărul dă roade şi acum puteți jubila în voie că vi se dă dreptate. Ați atras alături şi alţi oameni care cred în acelaşi adevăr şi vă uniţi cu toţii forţele pentru a avea câştig de cauză. De data aceasta veți găsi ac de cojocul celor care umblă cu cioara vopsită sau încearcă să arunce vina asupra altora pe nedrept.

Rac
Se apropie un eveniment demult anunţat, dar de care vă era puţin teamă, va crea un sentiment de panică pentru că nu erați pregătit să îl confruntaţi. Nu mai puteți amâna, trebuie să spuneți prezent atunci când apare, fără a vă mai ascunde atâta. Mai devreme sau mai târziu, tot ar fi venit şi momentul cu pricina, deci ar fi bine să acceptaţi situaţia.

Leu
Sunteți conştient de unicitatea dumneavoastră şi parcă puneți şi mai mult gaz pe foc, pentru că vă place să şocați. Unii spun că sunteți un rebel, că nu vă supuneți nici unei reguli, alţii spun că sunteți excentric şi faceți risipă de calităţi. Nu încercați să vă supuneți altora, nici să fiți cum vă cere societatea, deoarece exact acesta vă e atuul: originalitatea.

Fecioară
Ați stat mult timp ca pe ghimpi în aşteptarea unui eveniment de care depinde liniştea sufletească. Iată-l că se apropie, îl vedeți tot mai bine conturat la orizont, dar emoţia creşte şi mai tare când vedeți cât de puţin mai aveți până la împlinirea acelui vis. Nu vă culcați, totuşi, pe laurii victoriei.

Balanţă
Este cunoscut talentul de judecător corect în situaţii cu mai multe direcţii de interpretare, ca atare azi veți interveni în mod salvator în problema altei persoane. Datorită dumneavoastră, datorită judecăţii juste şi la obiect, detaşat de orice influenţe din afară, se face lumină în viaţă celuilalt, care vă va privi ca pe eroul zilei.

Scorpion
Dacă ați fost plecat o vreme din locul obişnuit, acum e vremea să vă întoarceți acasă. E ca şi cum s-ar termina concediul și revenirea la viaţa cotidiană e un pic decepţionantă. O vreme rămâneți cu sufletul ataşat de locul de care tocmai v-ați despărţit şi trăiți din amintiri, dar totuşi trebuie să reveniți cu picioarele pe pământ cât mai repede.

Săgetător
Nimic nu mai evoluează, nu mai apare nimic nou, v-ați pierdut şi interesul, şi cheful, şi energia, deci nu mai aveți nici o tragere de inimă să duceți mai departe ceva ce nu se mai urneşte din loc. Vă tentează să puneți punct aici, şi bine faceți, pentru că ce ați avut mai bun de câştigat de pe urma acestui plan ţine deja de trecut.

Capricorn
Puneți suflet în toate problemele, pentru că treceți prin momente dificile şi ați vrea să găsiți o soluţie pentru a rezolva problema unui prieten. Însă, nu preluați pe umeri griji care nu vă aparţin. Ajunge doar suportul moral, ca să ştie că este cineva alături, dar nu insistați să duceți tot greul în locul său! El nu ar face la fel pentru dumneavoastră.

Vărsător
Nu scăpați deloc de sub control mersul unei situaţii şi tocmai această capacitate de a păstra echilibrul în toate vă ajută să duceți la capăt cu succes orice misiune. Nu faceți nimic care să se abată de la reguli, nu depăşiți măsura, nu exagerați în nici o direcţie şi toată această forţă de a stăpâni situaţia în acest mod va duce la rezultate dintre cele mai bune.

Peşti
Viaţa de cuplu este fericită, armonioasă, paşnică, exact aşa cum vă place. Vă dedicați cu plăcere responsabilităţilor casnice care vă revin, jucând rolul de părinte perfect, ireproşabil, demn de apreciere. Evenimentele care au loc acasă dau întregii familii motiv de fericire pentru că sunt rezultatul unirii forţelor tuturor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS