11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Nu aveți în vedere riscurile unei situaţii și vă aruncați în orice nouă provocare fără să vă pese de consecinţe. Este foarte posibil să faceți nişte alegeri puţin inspirate şi, pe termen lung, efectele lor vor fi dintre cele mai nefericite. Mare grijă cui îi încredinţați secretele. Aveți nevoie de multă răbdare în relaţia cu partenerul pentru că în ultima vreme starea lui psihică s-a înrăutăţit și nu ați avut dispoziţia necesară să îl ascultaţi.

Taur
Faptul că cineva îşi schimbă comportamentul faţă de dumneavoastră vă dă de gândit. Până nu demult vedeați cum vă ocoleşte, iar acum vă stă în preajmă. Puteți descoperi că, de fapt, persoana respectivă chiar vă place, că amabilitatea nu este doar o mască şi că aveți puncte comune. Starea de sănătate poate avea de suferit pentru că sunteți înclinat să faceți tot felul de excese culinare.

Gemeni
Nimic din ceea ce vă propuneți acum nu va fi realizat pe termen lung, căci majoritatea planurilor sunt lipsite de fundament real. Sunteți într-un soi de reverie din care nu vreți să ieşiți pentru că are şi o parte pozitivă: vă motivează în mod desăvârşit. Mare atenţie cum vă alegeți bătăliile la muncă pentru că multe sunt pierdute înainte de a le începe. Nu refuzați invitaţia la un eveniment social major.

Rac
E o perioadă agitată, iar simţul umorului deschide multe uşi. Spuneți glume, participați la petreceri şi le demonstrați celor din jur că puteți lăsa deoparte timiditatea. Este prilejul perfect pentru a cunoaşte o persoană de sex opus care vă cucereşte după primele cuvinte. La locul de muncă se prea poate ca autoritatea dumneavoastră să aibă de suferit în această perioadă.

Leu
La muncă sunteți în aşteptarea unei promovări și aceasta vine, aducând avantaje la care sperați, dar şi ceva bonusuri. Cu alte cuvinte, sectorul financiar este foarte bine aspectat şi nimic nu pare să vă strice planurile de rotunjire a venitului. Luați în calcul chiar şi crearea unui set de reguli pentru cei pe care îi aveți în subordine, iniţiativă care deranjează în mod cert. Dovediți foarte multă cumpătare şi când vine vorba despre cumpărături.

Fecioară
Indecizia vă dă multe bătăi de cap când vine vorba despre un proiect. Simţiți că vă grăbiți exact atunci când ar trebui să chibzuiți mai mult şi vă intrigă şi graba celor din jur, care nu par a fi interesaţi de obţinerea unor rezultate bune, ci doar de punerea în practică a planului. Cereți răgaz de gândire, fapt care îi nemulţumeşte pe ceilalți.

Balanţă
În acest interval, cinismul atinge cote maxime şi acest comportament vă strică viaţa socială. Prietenii nu înţeleg de ce sunteți atât de răutăcios la adresa lor, mai ales că nu v-au făcut nimic în mod special. Totuşi, vă face plăcere să scoateţi în evidenţă defectele celor din jur pentru că aşa vă simţiți împăcat. Adevărul trebuie să poarte uneori mănuşi de catifea, altfel riscați să rămâneți singur.

Scorpion
Viclenia se dovedeşte benefică la muncă, pentru că vă ajută la obţinerea unor avantaje. Ştiți ce să spuneți, când şi mai ales cui pentru a părea interesat de rezolvarea corectă şi rapidă a multor sarcini. Colegii îşi pun tot felul de întrebări cu privire la comportamentul dumneavoastră ciudat din ultima perioadă şi cum nu reuşesc să afle nimic, vă spionează sub toate formele posibile. Dragostea este în continuare un teritoriu de război, mai ales dacă nu sunteți într-o relaţie.

Săgetător
O situaţie de la locul de muncă se poate dovedi favorabilă, dacă veți fi suficient de vigilent. Se poate ca un coleg să comită o greşeală destul de gravă şi să fiți cel care scoate castanele din foc. Vi se pare că sunteți exploatat, însă cu cât veți reuşi să fiți mai atent şi pregătit să interveniți în mod inteligent, cu atât veți fi mai apreciat şi şansele de a evolua vor creşte.

Capricorn
Sunteți foarte agitat din punct de vedere sentimental. Vă place sentimentul pe care îl aveți atunci când vedeți persoana pe care ați pus ochii, dar faptul că nu vă dă prea multă atenţie vă face să vă gândiți că ar trebui să vă încercați norocul în altă parte. Vă fixați privirea asupra altei persoane şi îi dați de înţeles ce simţiți pentru ea. Banii, în schimb, vă dau mai multe dureri de cap pentru că apar cheltuieli neprevăzute, ce par că nu se mai termină.

Vărsător
Renunțați în foarte multe situaţii şi nu pentru că nu aveți dreptate, ci pentru că faceți faţă cu bine situaţiilor stresante cauzate de certuri. Totuşi, la muncă ar fi bine să aveți iniţiativă dacă nu vreți să munciți mai mult din cauza colegilor dezinteresaţi. Orele suplimentare vor fi ceva normal în acest interval, când toată lumea cere mai mult decât puteți oferi în mod normal. Viaţa de familie este şi ea destul de agitată, având în vedere că aflați nişte detalii care vă scandalizează.

Peşti
Cei din jur văd în dumneavoastră ceea ce nu ați văzut niciodată, şi anume abilitatea deosebită de a observa tot felul de detalii în situaţii-limită. Vă miră dorinţa multora de a vă avea ca partener de afaceri şi priviți cu destulă suspiciune laudele de la muncă. Acum este momentul potrivit să lăsați garda jos şi să vă bucurați de recunoaşterea meritelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS