17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Activităţile de azi nu vă ajută să vă conectați cu acea persoană specială din viaţa dumneavoastră. Trebuie să găsiți o metodă creativă de comunicare dacă vreți să îi atrageți atenţia sau să faceți tot ce vă stă în putinţă ca să îl faceți pe celălalt să vă vadă. Desprindeți-vă de mulţime, aveți tot ce vă trebuie pentru a face asta.

Taur
Unul dintre prieteni sau un membru al familiei nu pare în apele sale şi este momentul să aflați ce este cu el. Este posibil ca persoana respectivă să devină agresivă, dacă nu ştiți cum să vă purtați. Important este să nu vă implicați  foarte tare în viaţa sa, ci pur şi simplu să vreți să vedeți cum îi mai merge și să îi fiți alături.

Gemeni
Este un moment bun să aruncați în Univers speranţele şi dorinţele, s-ar putea să se întoarcă într-un mod neaşteptat. Nu trebuie să mai aşteptaţi nici un moment să vă trăiți viaţa pe care o doriți. Fiți liber să visați cu ochii deschişi, pentru că veți fi mai motivat şi veți vizualiza mai bine ce trebuie să faceți pentru a ajunge unde vă doriți.

Rac
Aveți impresia că, dacă petreceți timp încercând să îi faceți pe ceilalţi să fie fericiţi, veți fi şi dumneavoastră fericit. Această logică, însă, nu vă duce prea departe. Vă simţiți bine să îi ajutaţi pe ceilalţi, dar nu veți fi cu adevărat mulţumit dacă nu faceți ceva și pentru dumneavoastră. Cumpăraţi-vă ceva drăguţ şi nu vă simţiți vinovat pentru asta.

Leu
Relaţia cu o persoană de sex opus devine tot mai intensă, însă nu trece de stadiul de flirt. Deşi ea este interesată de dumneavoastră, este mai timidă decât credeți şi poate ar trebui să faceți primul pas. Dacă vreți ca lucrurile să evolueze, ar trebui să preluați controlul situaţiei.

Fecioară
Nu este uşor precum ați crede să vă deschideți şi să lăsați o persoană să vadă ce este în sufletul dumneavoastră. Oricât ați vrea să vă apropiați de o persoană, nu înseamnă că trebuie să puneți presiune şi să vă dați inima pe tavă. Faceți lucrurile în ritmul obișnuit, iar dacă persoana potrivită nu este mulţumită, poate nu este atât de potrivită.

Balanţă
Aveți nevoie de multă răbdare pentru a suporta un prieten care vrea cu orice preţ să vă distrugă distracţia şi pofta de viaţă. El are o stare proastă, însă nu înseamnă că trebuie să vă molipsiți, ci puteți să îi spuneți calm că nu vreți să îi fiți aproape astăzi. Oricâtă nevoie ar avea de bani persoana respectivă, nu este o idee bună să îi cedați.

Scorpion
Veți avea o zi imprevizibilă şi plină de spontaneitate. Aşteptați-vă la amânări în ultimul moment şi situaţii tensionate, însă dacă vă păstrați calmul, veți fi eroul zilei la sfârşit. Sigur, v-ați pregătit mult pentru întâlnirile programate astăzi, dar nu ar trebui să fiți dezamăgit, pentru că tot ce pare acum obstacol va deveni oportunitate în perioada următoare.

Săgetător
Simţiți foarte multe lucruri astăzi, sunteți mai emoţional decât de obicei, iar dacă nu sunteți atent, s-ar putea să apară neînţelegeri cu oamenii din jur. Va trebui să munciți mai mult decât de obicei pentru a stabili ce sentimente sunt relevante şi ce nu ar trebui să băgați în seamă. Nu este o idee bună să luați decizii importante astăzi.

Capricorn
Lucruri vechi devin interesante, pentru că le vedeți printr-o perspectivă nouă. Și o pasiune intensă, mai veche, s-ar putea să vă cuprindă din nou. Sunteți mai nostalgic decât de obicei şi s-ar putea să nu fiți foarte atent la locul de muncă. Nu vă implicați în treburi importante şi nu puneți presiune să ieşiți din această stare.

Vărsător
Nu aveți prea mult chef de socializare, dar vă puteți ascunde în spatele sarcinilor de serviciu. Nu vă simţiți prost dacă nu vă întâlniți cu prietenii, aveți tot dreptul să vă acordați timp şi dumneavoastră. Gândiți-vă la viitor, concentrați-vă pe carieră, vă face bine. Mâine puteți redeveni la fel de sociabil cum vă ştie toată lumea.

Peşti
Sunteți mai sensibil decât de obicei la ce se întâmplă în vieţile oamenilor din jur. Nu este un sentiment foarte confortabil, dar este momentul potrivit să îi ajutaţi pe cei apropiați. Dați sfaturi bune, sunteți înţelept şi vedeți lucrurile mai clar decât de obicei. Nu uitați, însă, să vă gândiți şi la dumneavoastră, pentru că în ultima vreme v-ați cam neglijat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS