17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
În această zi se pare că va fi nevoie să faceţi o mulţime de drumuri pentru a rezolva chestiunile legate de serviciu. Chiar dacă nu vă convine, nu trebuie să vă exprimaţi nemulţumirea, căci până la urmă situaţia vă va avantaja. Popularitatea în rândul prietenilor va creşte considerabil.

Taur
Colegii vă vor susţine în tot ce doriţi să întreprindeţi şi acest lucru vă va da un plus de încredere. Colaborările se vor dovedi deosebit de avantajoase, iar iniţiativele în acest domeniu îşi vor arăta în scurt timp eficienţa. Situaţia financiară pare a se îmbunătăţi. În cazul în care doriţi să vă creșteți confortul în apartament, şansa va fi de partea dumneavoastră în această perioadă.

Gemeni
Contactul cu străinătatea vă va favoriza. Aţi putea primi o sumă de bani sau o propunere de colaborare avantajoasă de pe alte meleaguri. O lucrare începută de mai mult timp la serviciu va fi finalizată, dar nu este cazul să vă aşteptaţi la aprecieri din partea conducerii. Relaţia cu colaboratorii vă va ridica ceva probleme şi n-ar strica să daţi dovadă de mai multă toleranţă.

Rac
Vă frământă unele probleme pe care nu aţi reuşit să le finalizaţi. Tot ce veţi întreprinde în această perioadă se va rezolva cu o oarecare întârziere. Posibile propuneri de colaborare, ce se vor dovedi în scurt timp deosebit de avantajoase. Chestiunile profesionale vă vor stresa destul de mult. Va trebui să discutaţi cu partenerul de viaţă despre modul de utilizare a fondurilor comune.

Leu
Veţi avea ocazia să faceţi o investiţie, dar nu trebuie să renunţaţi cu nici un chip la prudenţă. La serviciu va fi multă forfotă, vor fi multe de făcut şi n-ar fi exclus să vi se repartizeze noi sarcini. Relaţiile cu colegii vor fi bune şi veţi putea miza pe sprijinul lor la nevoie. La serviciu, atmosfera este desul de plăcută, deşi totul se derulează cu încetineală.

Fecioară
Nemulţumirile dumneavoastră sunt reale, dar uşor exagerate. Nu vă grăbiţi să faceţi schimbări în viaţa sentimentală, deoarece este puţin probabil să fiţi mulţumit. Este nevoie de mai multă răbdare pentru a obţine ceea ce vă doriţi. Activităţile sociale vor fi prioritare în această perioadă.

Balanţă
Mintea vă este plină de idei, dar cam împrăştiate, şi n-ar strica să vă sfătuiți cu cei din jur înainte de a pune planurile în practică. La serviciu veţi avea parte de o zi agitată, în care va trebui să reveniţi asupra unor lucrări pe care le-aţi considerat rezolvate. Nici relaţia cu colegii nu va fi la nivelul aşteptărilor, aşa că nu este cazul să vă bazaţi prea mult pe sprijinul lor.

Scorpion
Va fi mare agitaţie la serviciu pe tot parcursul zilei. Veţi avea de făcut faţă unei mulţimi de lucrări şi nu vă va fi câtuşi de puţin uşor. Relaţia cu colaboratorii ar putea înregistra unele schimbări. Aţi putea face o investiţie sau aţi putea obţine un credit avantajos. Copiii sau persoanele mai tinere din familie vă vor obliga la cheltuieli suplimentare.

Săgetător
Este posibil să aveţi parte de un eveniment care vă va lua prin surprindere; ar fi bine să nu reacţionaţi înainte ca lucrurile să se limpezească. De asemenea, ar fi bine să nu vă implicaţi în activităţi la limita legalităţii. La serviciu vor fi multe de făcut. Activităţile gospodăreşti vă vor lua destul de mult din timpul liber, dar veţi reuşi să vă organizaţi astfel încât să vă rămână timp şi pentru divertisment.

Capricorn
Comunicarea cu cei din jur decurge armonios, în ciuda faptului că nu puteţi renunţa la tendinţa de a fi cicălitor. Sunteţi plin de energie, gata în orice moment să vă implicaţi într-o nouă activitate. Sunteţi mai autoritar, ceea ce vă va ajuta în tot ce doriţi să întreprindeţi. Totuşi, evitaţi să vă lăsaţi condus de primul impuls, deoarece există riscul de a greşi.

Vărsător
O zi excelentă pentru dumneavoastră din punct de vedere sentimental. Comunicaţi bine cu persoana iubită, puteţi face planuri de viitor, ceea ce vă va da un sentiment de încredere şi de bună dispoziţie. Totuşi, nu este cazul să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu. Este posibil să aveţi neînţelegeri cu superiorii ierarhici şi ar fi de dorit să nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere.

Peşti
Sunteţi mai agitat, mai neliniştit şi nu prea aveţi stare pentru ceea ce v-aţi propus. Pe cât posibil, nu vă implicaţi în controverse inutile. Negocierea salariului sau a altor sume ar putea fi făcută cu succes. Este posibil să aveţi şansa unui câştig.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS