10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Aveți intenţia de a iniţia un proiect de afaceri, dar nu aveți fondurile necesare. Puteți cere sfatul unei rude, pentru că sunt şanse să vi-l ofere. Nu cheltuiți bani fără să vă faceți un calcul amănunţit. Trebuie să începeți să faceți unele economii, dacă vreți să nu aveți probleme financiare.

Taur
Sunteți foarte nervos astăzi şi totul vă nemulţumeşte, dar nu vă descărcați nervii pe oamenii din jur. Păstrați-vă calmul şi evitați exagerările. Dacă nu vă ieşiți din fire, veți reveni curând la starea normală. Dacă vă căutaţi un job, puteți fi optimist, pentru că s-ar putea să găsiți ce căutaţi.

Gemeni
Sunteți foarte atent la defectele celor din jur şi sunteți mai critic decât de obicei. Încercați să nu faceți comentarii acide, pentru că nu veți face decât să îi scoateţi din sărite pe ceilalţi. Până seara, vă veți mai relaxa şi veți petrece momente plăcute alături de oamenii dragi. Sunt şanse să aflați că va trebui să mergeți într-o excursie în perioada următoare.

Rac
O persoană apropiată s-ar putea să vă dezamăgească, dar ar trebui să nu aveți reacţii exagerate din această cauză. La muncă veți fi plin de energie, iar lucrurile vor acţiona în favoarea dumneavoastră. Sunt şanse mari de reuşită pe toate planurile, profitați de această situaţie. Încercați să petreceți mai mult timp cu cei dragi.

Leu
Vă îngrijorează situaţia financiară, dar vă puteți baza pe sprijinul oferit de o persoană în vârstă din cercul de prieteni. Sunt mari şanse să rezolvați cu bine această problemă. Aveți un program foarte încărcat, dar veți termina totul la timp. S-ar putea să cunoaşteți o persoană care va avea o influenţă foarte mare asupra vieţii profesionale.

Fecioară
S-ar putea să intrați într-o ceartă cu un prieten sau cu un coleg care a tot împrăştiat zvonuri. Este o zi foarte importantă pentru viaţa sentimentală. Dacă nu sunteți căsătorit, încă, s-ar putea ca această situaţie să se schimbe. Situaţia financiară nu este cea mai bună, dar nu vă faceți griji, pentru că veți beneficia de sprijinul celor dragi.

Balanţă
O problemă sentimentală mai veche va reveni la suprafaţă  şi sunt mari şanse să intrați într-o ceartă cu partenerul. Gândiți-vă de două ori înainte să faceți acuzaţii. Nu reacţionați din impuls, pentru că s-ar putea să spuneți lucruri pe care le veți regreta mai târziu. Păstrați-vă calmul, dacă vreți să preveniți apariţia unor probleme de sănătate.

Scorpion
Astăzi nu este indicat să vă confruntaţi cu problemele pe care le întâmpinați. Aveți nevoie de sprijinul prietenilor, iar sfatul pe care îl primiți de la o persoană mai în vârstă s-ar putea să vă ajute să rezolvați o situaţie tensionată la locul de muncă.

Săgetător
O rudă în vârstă scoate în evidenţă faptul că sunteți nedrept cu un coleg, iar asta vă ajută să vă vedeți în oglindă. Fiți precaut în tot ce faceți, evitați certurile şi încercați să nu aveți foarte multe aşteptări de la oamenii din jur. Aveți mai multă grijă de sănătate, pentru că nu sunteți în cea mai bună formă şi aveți nevoie de odihnă şi de o dietă bogată în vitamine şi minerale.

Capricorn
Aveți sentimente contradictorii în viaţa profesională şi personală. După-amiază veți reuşi să vă puneți gândurile în ordine, dar veți petrece foarte mult timp şi în compania oamenilor dragi. Evitați să faceți promisiuni pe care nu sunteți sigur că le veți respecta. Este mai bine să spuneți că nu puteți şi să faceți, decât să promiteți şi să nu puteți realiza.

Vărsător
S-ar putea să fiți nevoit să plecați într-o scurtă călătorie în interes de serviciu. Aveți tendința de a cheltui mai mulţi bani decât vă permiteţi, dar să nu aveți regrete, pentru că aceste cheltuieli vor fi benefice până la urmă. Vă adaptați ușor la munca în echipă şi veţi obţine rezultate importante. Fiți mai atent în trafic, pentru că există riscul de accidente.

Peşti
Veți fi foarte energic astăzi şi aveți atitudinea necesară pentru a rezolva probleme pe care le-ați amânat în ultima vreme. Un prieten apropiat, în care aveți mare încredere, s-ar putea să vă dezamăgească, dar nu este indicat să luați lucrurile foarte  în serios. Petreceți mai mult timp în compania oamenilor dragi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS