21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Imaginaţia şi intuiţia sunt la nivel maxim. Aveți încredere în ce simţiți, mai ales când este vorba despre proiectele de la muncă şi starea financiară. S-ar putea să cădeți într-o stare melancolică şi să fiți nevoit să faceți un pic de analiză sufletească. Nu încercați să vă dați seama ce trebuie să faceți folosindu-vă logica, pentru că nu vă va fi de mare ajutor.

Taur
Reuşiți să rezolvați probleme financiare care v-au dat bătăi de cap în ultima vreme. Un prieten s-ar putea să vă ofere oportunitatea de a vă alătura unui parteneriat de afaceri care pare profitabil. Este un moment bun să vă întăriți relaţiile de prietenie şi cele cu familia. Profitați de energia pe care o simţiți şi redecorați-vă locuinţa.

Gemeni
S-ar putea să fiți copleşit de numărul mare de sarcini pe care trebuie să le îndepliniți astăzi. Problema principală va fi de ordin financiar, dar nu aveți nici un motiv real de îngrijorare. Sunteți determinat şi energic, astfel că veți reuşi să terminați totul la timp, cu rezultate bune chiar.

Rac
Vreți să faceți unele schimbări în locuinţă, dar nu sunteți sigur dacă cei dragi vor fi de acord. Indicat este să discutaţi cu ei înainte să treceți la acţiune, pentru că altfel se vor simţi neglijaţi. Dacă simţiți că nu puteți termina la timp sarcinile, începeți cu ce este mai important. Nu vă impuneți opiniile în faţa altora.

Leu
Aveți o zi bună şi sunt şanse mari să reuşiți în tot ce vă propuneți. Examenele şi testele vor fi depăşite cu bine, dar nici la interviurile de angajare nu veți avea parte de ghinion. Înfloritoare este şi viaţa sentimentală, chiar dacă ar trebui să acordați mai multă atenţie nevoilor celor dragi. Aveți mai multă încredere în oameni şi nu vă mai lăsați influenţat de experienţele neplăcute.

Fecioară
Sfatul unui prieten vă pune pe gânduri. Poate nu ar trebui să încercați să faceți bani cu orice preţ şi ați putea să vă mai gândiți şi la dumneavoastră. Nimic nu merită să vă sacrificați timpul liber şi momentele petrecute cu cei dragi. Ar trebui să-i dedicați mai mult timp partenerului, dacă sunteți într-o relaţie.

Balanţă
Simţul practic vă ajută să începeți o afacere, dacă vă doriți asta. Sunt şanse mari să primiți o ofertă de muncă mult mai profitabilă decât actuala. Nu este indicat să vă pripiți, analizați lucrurile cu atenţie şi gândiți-vă la avantaje şi la dezavantaje. Înainte să faceți orice schimbare, discutați şi cu partenerul. În caz contrar, pot apărea tensiuni şi chiar rupturi.

Scorpion
Intrați într-o nouă etapă în viaţa sentimentală şi socială. Apar noi oportunităţi în carieră şi cunoaşteți persoane foarte importante, care vă pot ajuta să avansați. Aptitudinile de comunicare sunt foarte bune astăzi şi vă vor ajuta să vă descurcați în orice situaţie. Nu faceți cheltuieli inutile, mai ales dacă nu aveți, încă, un fond de economii.

Săgetător
Este o zi favorabilă întâlnirilor cu prietenii. Reuşiți să rezolvați cu uşurinţă orice problemă care apare în familie sau în viaţa sentimentală. Ideea de afaceri la care vă tot gândiți de ceva vreme începe să vi se pară tot mai realizabilă. Încercați să faceți primii paşi în acest sens, pentru că nu veți ajunge nicăieri dacă tot amânați.

Capricorn
S-ar putea să primiți un cadou special de la cei dragi, care vă lasă fără cuvinte. Seara e timpul să ieșiți cu prietenii sau cu familia. Aveți nevoie şi vă vor da şi o stare de bine. Intuiţia vă ajută să luați o decizie înţeleaptă în privinţa locului de muncă. Încercați să găsiți timp să ajutaţi o persoană în vârstă din familie.

Vărsător
Prietenii şi rudele vor aprecia dorinţa de a face schimbări şi de a adopta un nou mod de viaţă. Pentru a vă atinge scopurile, ar trebui să faceți o listă de priorităţi şi să fiți cât se poate de eficient. Sunt şanse mari să aveți succes în tot ce vă propuneți, dacă rămâneți concentrat.

Peşti
Sunteți dornic să vă implicați mai mult în activităţi casnice. Parteneriatele de orice fel sunt favorabile astăzi şi sunt mari şanse să încheiați contracte avantajoase. Înainte să luați orice decizie, consultați-vă cu cei dragi. Nu vreți să le dați impresia că nu înseamnă prea mult pentru dumneavoastră. În plus, sfaturile lor s-ar putea să vă fie de folos.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS