11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Vă confruntaţi cu probleme sentimentale şi veți fi nevoit să luați o decizie importantă. Este o perioadă bună să vă faceți planuri de viitor şi să vă dați seama ce vreți să faceți mai departe. Eforturile din ultima perioadă încep să dea rezultate şi căpătaţi mai multă încredere. Evitați să faceți speculaţii!

Taur
Astăzi vă descurcați foarte bine în activităţi domestice. Relaţiile cu familia sunt foarte bune. Veți avea o stare de spirit extraordinară şi comunicați foarte bine cu cei dragi. Le dați sfaturi foarte bune oamenilor din jur şi îi ajutaţi cu tot ce au nevoie. Ţineți, însă, cont şi de ce au cei mai în vârstă să vă spună, pentru că  nu le ştiți pe toate.

Gemeni
Astăzi s-ar putea să fiți nevoit să plecați într-o călătorie scurtă. Încercați să fiți optimist, pentru că tot ce vă propuneți va decurge conform aşteptărilor. Relaţiile cu prietenii sunt foarte bune. Iubitul insistă să acceptaţi sprijinul pe care vi-l oferă ceilalţi şi să nu mai credeți că le puteți face pe toate.

Rac
Partenerul s-ar putea să vă ofere un cadou care vă va impresiona. Încercați să nu vedeți în spatele acestui gest şi să îl luați ca atare. După-amiază s-ar putea să fiți nevoit să luați o decizie importantă în carieră. Bazați-vă pe intuiţie! Seara o veți petrece alături de prieteni, într-o atmosferă plăcută. Situaţia financiară se îmbunătăţeşte.

Leu
Planurile nepuse în practică şi proiectele neterminate vă vor da dureri de cap toată ziua. Sunt mari şanse să acceptaţi un nou proiect la muncă, dar încercați să nu vă bazați pe decizii impulsive. S-ar putea să nu gândiți foarte clar, iar alegerile pe care le faceți nu vor fi cele corecte. Chiar şi aşa, sunt mari şanse să aveți o zi bună.

Fecioară
Este un moment bun să acceptaţi că în ultima vreme ați fost uşor arogant. Fiți mai atent la relaţiile sentimentale pentru că oamenii nu acceptă orice, doar pentru că vine de la dumneavoastră. Amânați activităţile importante pe care le aveți planificate pentru astăzi, pentru că nu aveți foarte multă energie.

Balanţă
Astăzi este o zi fastă pentru dumneavoastră. Eforturile pe care le-ați făcut în ultima vreme încep să dea rezultate. Veți avea satisfacţii, mai ales în plan social şi financiar. Fiți atent la detalii, pentru că veți reuşi, astfel, să realizați lucruri foarte importante. Fiți mai precaut în viaţa sentimentală şi nu vă  ignorați jumătatea.

Scorpion
Dimineaţa sunteți agitat, pentru că aveți nevoie de un împrumut. Păstraţi-vă calmul, pentru că altfel veți fi expus accidentelor. Aveți răbdare, pentru că o veți scoate la capăt în orice situaţie. Bazați-vă pe intuiţia jumătăţii, pentru că vă va ajuta. Puteţi conta pe aceştia pentru a găsi o soluţie eficientă. La serviciu aveţi parte de succes datorită tenacităţii dumneavoastră.

Săgetător
Ajutorul prietenilor se va dovedi important. Sunteți pregătit să vă asumați noi responsabilităţi. Activităţile intelectuale vă vor atrage astăzi, aşa că acceptați invitaţiile la expoziţii sau vizite la muzeu. Farmecul personal îi va face pe ceilalţi să vă observe, mai ales pe cei de sex opus. Fiți precaut când acceptaţi o invitaţie în oraş.

Capricorn
Obţineţi nişte condiţii de creditare atrăgătoare dacă vă gândiţi să vă schimbaţi locuinţa sau să o reamenajaţi. Aveți o stare foarte bună, sunteți relaxat şi calm. Veți reuşi să faceți faţă cu brio unor situaţii stresante. Cei dragi s-ar putea să vă reproşeze faptul că i-ați ignorat în ultima vreme.

Vărsător
Astăzi vor apărea unele schimbări la serviciu care s-ar putea să vă ia prin surprindere. Păstrați-vă calmul şi nu arătați că aceste modificări vă sperie. O rudă în vârstă va încerca să își impună punctul de vedere. Evitați cât puteți de mult să vă certaţi. Proiectele la care lucraţi întârzie să se finalizeze, dar nu vă alarmați, în scurt timp se vor finaliza.

Peşti
Relaţiile cu prietenii şi cu rudele sunt favorizate astăzi. S-ar putea să vă întâlniți cu o persoană pe care nu ați mai văzut-o demult, iar acest moment vă va binedispune. Acceptați sfaturi de la oamenii mai în vârstă, pentru că s-ar putea să vă dea idei bune. Nu aveți nici un motiv să vă faceți griji pentru cariera dumneavoastră!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS