22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Stările de spirit sunt fluctuante şi astfel vă găsiți mai greu locul astăzi. Sunteți tentat să vă implicați în mai multe treburi deodată, atitudine obositoare şi păguboasă. Controlați-vă reacţiile şi ocupați-vă numai de activităţi uşoare. Rezervați-vă momente liniştite şi alcătuiți-vă planuri de viitor.

Taur
Aveți nevoie de linişte şi relaxare, pentru că oboseala şi unele afecţiuni ale capului vă pot crea neplăceri serioase. Ocupați-vă de activităţi uşoare şi la nevoie cereți sprijinul persoanelor de încredere, mai ales la serviciu. Posibile neplăceri dinspre partenerul de viaţă.

Gemeni
Puteți visa cu ochii deschişi la realizarea unor planuri personale sau profesionale, alături de prieteni. În preajma dumneavoastră pot veni oameni progresişti care să ofere idei novatoare şi soluţii viabile pentru situaţiile în care vă aflați. Nu plecați urechea la tot ce auziți. Unii vor dori să vă provoace pe teme delicate și nu ar fi bine să le răspundeți cu aceeaşi monedă.

Rac
Surprizele profesionale se vor ţine lanţ. Este posibil să primiți sarcini de lucru noi, o funcţie de răspundere sau aflați informaţii preţioase legate de reorganizarea locului de muncă. Evitați implicarea în discuţii de anvergură! În plan familial sunteți solicitat de către membrii familiei, fie pentru o reuniune cu rudele, fie pentru a discuta chestiuni patrimoniale importante.

Leu
Componenta mentală este accentuată, în sensul că vă vin în minte tot soiul de gânduri şi idei, unele chiar strălucite. Fiți prudent şi nu vă lăsați prins în iureşul gândurilor, care par că nu se mai termină. Alegeți să vă orientați atenţia spre a vă îmbogăţi sufletul cu informaţii de bună calitate şi de folos.

Fecioară
Banii reprezintă o temă importantă astăzi. Se pare că o sumă de bani pe care trebuia deja să o primiți va întârzia în continuare. Cauza poate fi o neînţelegere în documentele financiare sau, pur simplu, este vorba despre neglijenţa oamenilor care se ocupă de veniturile dumneavoastră.

Balanţă
În relaţia cu partenerul de viaţă vor apărea discuţii aprinse, pe tema cheltuielilor comune. Se pare că felul în care cheltuiți banii necăjeşte persoana iubită. Ar fi bine să acceptaţi sfaturile sau remarcile celorlalţi privitoare la bani şi bunuri. Foarte uşor se pot rupe înţelegeri, anula contracte sau destrăma definitiv relaţii parteneriale vechi.

Scorpion
Se anunţă multe treburi la serviciu, dar şi acasă vă așteaptă membrii familiei, pentru a rezolva chestiuni domestice. Rutina zilei vă poate obosi, însă fiți prudent. Afecţiunile capului şi sistemului renal se pot evidenţia serios, astfel că este posibil să luați legătura cu diverşi specialişti în sănătate.

Săgetător
Surprizele zilei apar dinspre relaţiile sentimentale. Persoana iubită vă provoacă la discuţii importante, fie în privinţa relaţiei voastre, fie datorită atitudinii rezervate din ultima vreme. Prudenţă şi răbdare, întrucât sunt şanse mari de a se produce o schimbare sentimentală dureroasă. Copiii sunt altă provocare.

Capricorn
În relaţiile familiale sunt posibile discuţii aprinse datorită treburilor domestice restante. Ocupați-vă numai de casă şi familie, chiar dacă tentaţia de a vă refugia în sarcinile de lucru de la serviciu este foarte ademenitoare. Prin prieteni se ţes intrigi şi situaţii confuze, care afectează liniștea şi conforul segmentului familial.

Vărsător
Apar multe călătorii pe distanţe scurte, pentru a rezolva chestiuni profesionale care trenează de multă vreme. Dialogurile sunt şi ele la ordinea zilei, în special cu şefii, colegii de muncă sau persoanele colaterale locului de muncă. Nervozitatea şi graba sunt accentuate, de aceea fiți prudent şi controlați-vă reacţiile.

Peşti
Ziua aduce noutăţi în plan financiar. Poate fi vorba despre informaţii privitoare la schimbarea condiţiilor de muncă sau la veniturile pe care le obţineți la locul de muncă. Vin şi bani, bunuri sau favoruri, dar când vă aşteptaţi mai puţin şi în condiţii greu de anticipat. Surprizele pot fi foarte mari, de aceea fiți prudent.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS