6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Sunt șanse să primiți o vizită neașteptată. S-ar putea să fie o persoană care are, într-adevăr, nevoie de sprijin, așa că fiți alături de ea. Dacă e nevoie, eliberați-vă programul sau luați-vă o zi liberă de la muncă. Nu este indicat să vă dezamăgiți partenerul, oricât ați fi de ocupat.

Taur
Vreți să discutați despre planurile de viitor cu oamenii alături de care locuiți. Dacă stați singur, atunci programul nu va afecta pe nimeni și nu trebuie să cereți păreri sau aprobări, dar dacă aveți colegi, dați dovadă de politețe și cereți-le părerea, înainte să faceți ceva. Sunt mari șanse ca și altcineva să aibă planuri asemănătoare de aceea este bine să explicați lucrurile clar.

Gemeni
Dacă vă deranjează ceva, este indicat să discutați despre asta cu un prieten sau cu o persoană în vârstă, care v-ar putea ajuta cu un sfat. Indiferent de cât de departe ați ajuns în viață pe cont propriu, tot aveți momente în care vreți să fiți protejat și apărat, așa că nu refuzați aceste dorințe.

Rac
Astăzi este important să nu vă victimizați, oricât de neplăcute sunt situațiile prin care trebuie să treceți. Când planurile nu ies potrivit așteptărilor, este foarte simplu să vă purtați ca și cum nimic nu a ținut de dumneavoastră, însă o astfel de atitudine nu vă va duce departe. Sunteți singurul care poate controla lucrurile care se întâmplă în jur și mereu alegerea este bună.

Leu
Ceilalți s-ar putea să vă acuze că ați fi distant și că nu vă concentrați pe lucrurile serioase, însă nu vă lăsați presat și gândiți-vă bine înainte să decideți ceva. Dacă sunteți sceptic în privința unei persoane, s-ar putea să aveți motive serioase, astfel că nu ignorați aceste senzații. Dacă vreți să vă simțiți bine în propria piele, țineți cont de nevoile dumneavoastră.

Fecioară
Simțiți că trebuie să  justificați fiecare acțiune, iar asta vă scoate din sărite, mai ales dacă nu vedeți motive să faceți asta. Încercați să nu luați totul personal. Dacă sunteți sigur pe dumneavoastră nu înseamnă că și ceilalți trebuie să aibă încredere în deciziile pe care le luați. Se poate să fie doar probleme de comunicare.

Balanţă
Este o persoană în viața dumneavoastră care vă ocupă constant gândurile. Indiferent că aveți o neînțelegere sau pur și simplu vă lipsește, este necesar să reluați legătura cu ea și să îi spuneți ce simțiți. Dacă nu faceți asta, va continua să vă apară în minte și să vă frustreze la un moment dat.

Scorpion
Sunteți foarte deschis, dar astăzi s-ar putea să fiți ceva mai conservator. Dacă folosiți această atitudine în avantajul propriu, s-ar putea să realizați lucruri pozitive. Este o zi bună să vă planificați bugetul sau să stabiliți scopurile pentru perioada următoare. Folosiți-vă energia pentru a vă informa în domenii pe care le-ați evitat până acum.

Săgetător
Astăzi este indicat să vă concentrați la nevoile dumneavoastră. Petreceți mai mult timp singur și concentrați-vă pe problemele pe care le aveți. Sunt mari șanse să găsiți răspunsuri la întrebări care vă macină de ceva vreme. Puteți apela și la un prieten de încredere, pentru că ceilalți  vor da sfaturi foarte bune. Exprimați clar ce simțiți, perspectiva exterioară vă va fi de mare ajutor.

Capricorn
Este o zi excelentă să vă stabiliți un scop nou. Ați realizat destul de multe în ultima vreme, dar este cazul să vă înnoiți ambițiile și să aduceți unele schimbări în viață. Aveți multe idei bune, vedeți care sunt pașii pe care trebuie să îi faceți mai departe. Aveți mari șanse să reușiți, trebuie doar să știți cum să vă folosiți de calitățile dumneavoastră.

Vărsător
O persoană din anturaj vă aduce mult confort astăzi. Poate fi cineva pe care îl cunoașteți bine, dar sunt mari șanse să fie cineva care nu se află demult în viața dumneavoastră. În mod normal, aveți tendința să vă izolați, pentru că vi se pare că aveți toate răspunsurile necesare, dar nu strică să mai apelați și la sfaturile celorlalți.

Peşti
Sunteți mai agresiv decât în mod normal, iar acest lucru vă împiedică să vă concentrați pe lucrurile cu adevărat importante. În mod normal nu aveți tendința de a-i da la o parte pe ceilalți, pentru a evolua. Analizați toate posibilitățile pe care le aveți pentru a ajunge acolo unde vă doriți.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS