8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Oamenii din jur sunt nepăsători la sentimentele dumneavoastră, dar încercați să nu vă lăsați copleşit de această situaţie. Simţiți nevoia să reacţionați impulsiv şi să le reproşați, însă nu ar trebui să o faceți decât într-o manieră constructivă. Dacă sunteți nervos, ieşiți în aer liber, vă va ajuta să vă calmați.

Taur
Aveți multă energie de la primele ore şi simţiți că nimic nu vă poate opri. Aveți şi o putere extraordinară de concentrare, aşa că folosiți-o cu atenţie. Puteți face foarte multe lucruri dacă vă menţineți atitudinea pozitivă şi sunteți dispus să îmbrăţişați şi lucruri noi. Asigurați-vă că împărtăşiți entuziasmul şi voia bună în stânga şi în dreapta.

Gemeni
Aveți impresia că nu reuşiți să desluşiți ce se întâmplă în jur. Mintea pare că nu poate pătrunde lucrurile în profunzime, iar asta vă frustrează. Nu vă faceți griji, este o situaţie de moment. Lucrurile se schimbă cu rapiditate în jur, însă, înainte să vă lăsați dus de val, analizați lucrurile cu atenţie. Ţineți minte că cele mai bune decizii nu se iau cu inima!

Rac
O persoană de care sunteți îndrăgostit are probleme în familie, aşa că nu este foarte atentă la nevoile dumneavoastră. Partenerul pare preocupat şi nu este în cea mai bună formă, dar să nu îi reproşați asta. Are multe pe cap, iar dacă îl înţelegeți, veți avea mai mult de câştigat.

Leu
Acţiunile au un înţeles mai profund decât de obicei, iar oamenii din jur vor fi impresionaţi de dumneavoastră. Aveți grijă ce spuneți, pentru că s-ar putea să vă scape lucruri pe care ceilalţi nu ar trebui să le afle. Nu intrați în discuţii în contradictoriu, pentru că veți reacţiona agresiv şi veți regreta apoi.

Fecioară
Folosiți energia zilei de astăzi pentru a intra în miezul problemei care vă frământă şi pentru a găsi soluţii. Preluați controlul vieţii şi spuneți care sunt nevoile şi aşteptările pe care le aveți. Viaţa se va îmbunătăţi considerabil dacă ştiți cum să comunicați cu cei din jur. Oamenii nu au de unde să ştie ce vreți, dacă nu le spuneți.

Balanţă
Încercați să nu fiți afectat de agitaţia şi tensiunea din jur. Ştiți foarte bine ce este bine şi ce este rău, aşa că nu vă compromiteți din orgoliu. Puteți accepta părerea altora, dar nu vă însuşiți lucruri pe care nu le credeți sau care intră în neconcordanţă cu principiile avute. Fiți atent la detalii, veți găsi răspunsuri la întrebări care vă preocupă de multă vreme.

Scorpion
Veți reuşi să îi impresionați pe cei din jur, iar, dacă veți lucra în echipă, ideile vor fi geniale. În spatele acţiunilor se află o dorinţă extraordinară de a obţine succesul. Nu vă fie teamă să luați iniţiativa chiar şi în situaţii în care nu ați reacţiona în mod normal. Vă aşteaptă o perioadă de evoluţie personală şi profesională.

Săgetător
Sunteți mai emoţional decât de obicei şi nu ştiți în ce direcţie să o luați. Mintea vă funcţionează foarte bine, însă vă lăsați distras de alte lucruri şi nu vă implicați în lucrurile serioase pe care trebuie să le faceți. Încercați să nu ignorați lucrurile care au nevoie de atenţia dumneavoastră.

Capricorn
Aveți o forţă extraordinară şi ar trebui să o folosiți cu înţelepciune. Treceți printr-o perioadă de transformare, atât fizică, cât şi spirituală. Veți reuşi să îi impresionați pe oamenii din jur, sunt cu ochii pe dumneavoastră, aşa că gândiți-vă înainte să reacţionați. Energia extraordinară pe care o aveți poate duce la ceva bun, dar la fel de bine poate crea şi situaţii neplăcute.

Vărsător
S-ar putea să existe un conflict în viaţă pe care nu prea reuşiți să îl controlați. Poate veți simţi că se da un adevărat război în jur şi veți vrea sincer să îl încheiați, însă nu vă consumați energia încercând să schimbați lucruri care nu ţin de dumneavoastră. Asumaţi-vă mai bine responsabilitatea pentru fapte şi lăsați-i pe ceilalţi să îşi rezolve singuri problemele.

Peşti
Aveți impresia că o forţă nevăzută acţionează împotriva dumneavoastră astăzi, însă nu este cazul să dramatizați. Aveți o zi mai proastă, dar dacă vă păstrați atitudinea pozitivă şi faceți haz de necaz, veți trece cu bine peste ea. Sunteți foarte implicat la locul de muncă şi s-ar putea chiar să realizați lucruri frumoase.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS