Horoscop

Autori
Etichete , ,


Berbec

Nu sunteţi în cele mai bune toane şi se vede că nimic nu vă convine după tonul pe care îl folosiţi cu cei care încearcă să vă intre în graţii. Ei încearcă să fie amabili şi prietenoşi, dar ceea ce primesc e un atac nemeritat. Aveți grijă înainte de a da replica, pentru că, fără să vă daţi seama, aţi putea răni profund un prieten care vă vrea binele.

Taur

Înainte de a judeca pe cineva, gândiţi-vă în ce stare este acesta. Nu cumva atitudinea este prea agresivă? Aveţi în faţă o persoană atât de fragilă, încât trebuie să vă purtaţi cu ea cu tact. Înainte de a deschide gura, analizaţi un pic tonul şi intenţiile pe care vreţi să le transpuneţi în cuvinte. Ajustaţi-vă replicile pentru a nu face pe cineva să sufere mai mult decât e cazul.

Gemeni

Ştiţi că dorinţele se împlinesc, dar nu din senin, ci doar dacă puneţi mâna să le construiţi singur. Deţineţi toate instrumentele necesare în acest sens: şi putere de muncă, şi ambiţie, şi răbdare, şi inspiraţie, deci trebuie doar să alegeţi momentul să daţi startul unui noi proiect care va duce, în final, la altă dorinţă împlinită pe lista dumneavoastră.

Rac

Sunteţi un exemplu de succes în ochii multora. Unii chiar se compară cu dumneavoastră, lucru care poate genera şi invidii. Fiţi conştient de valoarea dumneavoastră, nu fiţi modest şi nici nu vă priviţi cu ochi critic, pentru că aţi ajuns aici prin efort susţinut şi studiu îndelungat. Succesul vă propulsează şi mai sus, pentru că nivelul pe care vă aflaţi poate fi rampă de lansare spre un etaj superior.

Leu

Simţul artistic devine unul dintre criteriile care vă ghidează să faceţi schimbări. Fie că e doar o schimbare de decor sau de atmosferă sau porniţi pe o cale ce implică talent creator, sunteţi pregătit să deschideţi acest drum cu bucurie, pentru că e o dorinţă împlinită. Poate visaţi să vă folosiţi mai mult talentele cu care sunteţi înzestrat, dar, prins într-un angrenaj material, aţi considerat că arta nu vă poate hrăni.

Fecioară

Datorită anturajului foarte tonic în care vă aflaţi, aveţi o zi de mare succes. Vă molipsiţi de buna dispoziţie de la cei din jur şi aveţi o colaborare foarte bună cu toată lumea. Parcă aţi forma o mare familie deoarece fiecare participă trup şi suflet la evenimentele celorlalţi. Poate se iveşte şi o ocazie excelentă de celebrat, pentru că v-aţi adus cu toţii contribuţia la o mare reuşită care acum merită pusă mai mult în valoare.

Balanţă


Sunteţi încurajat să începeţi un proiect nou în carieră, ceva ce v-ar pune foarte bine în valoare spiritul de conducător, inteligenţa, iniţiativa şi curajul. Nu sunteţi singur în acest sens, mai aveţi alături oameni care vă vor stimula cum ştiu ei mai bine, deci lăsaţi-vă influenţat de energia lor pozitivă pentru a merge în direcţia nou deschisă. Totul va evolua foarte bine încât veţi ajunge la rezultate excelente în cel mai scurt timp.

Scorpion

Cariera ajunge într-un punct de apogeu de care sunteţi foarte mândru, ca şi cum aţi obţine un loc fruntaş într-o competiţie sau aţi obţine, după eforturi susţinute, un document ce va sta la baza succesului profesional de acum înainte. Poate sunteţi la finalul unor studii aprofundate şi sunteţi foarte mulţumit de rezultate, şi pentru că aveţi o patalama la mână.

Săgetător

Este o zi fără spor, pentru că tot ce începeţi ajunge repede la un hop greu de trecut. Faceţi un pas mare, dar e urmat de alţi doi paşi mici înapoi, ca atare, la finalul zilei, vă veţi da seama că nu aţi făcut nici un progres, ci aţi bătut pasul pe loc. De fapt, e o lecţie pentru a vă organiza mai bine, deoarece v-aţi avântat prea repede într-o direcţie.

Capricorn

Dacă observaţi la colaboratori că încep să emită condiţii, ar trebui să deschideţi ochii pentru că nu a fost vorba de aşa ceva la începutul înţelegerii. Nu au dreptul să schimbe condiţiile unui contract după ce acesta deja a intrat în vigoare, ca atare un astfel de gest ar putea fi un semnal de alarmă cu privire la adevăratele lor intenţii. Totuşi, înainte de a le spune vreo două, mai bine aţi mai discuta odată cu cărţile pe masă.

Vărsător

Aveţi impresia că încercările de a comunica şi a lua legătura cu unele persoane se soldează cu uşi trântite în nas, cu refuzuri, cu telefoane la care vi se dă ocupat… Nu suferiţi din această cauză şi nu le priviţi ca pe un afront personal. Uneori, cei de care aveţi nevoie nu sunt de găsit, de parcă cineva acolo sus vă blochează anume toate căile către ei, tocmai pentru a vă determina să luaţi singuri decizii, să faceţi schimbările care se impun.

Peşti

Timpul trece lent, dar vă convine de minune acest ritm, pentru că vă ajută în ceea ce vreţi să construiţi. Nu aţi da randament dacă aţi fi presat de timp şi împins de la spate de termene-limită, ca atare e perfect dacă nu vă grăbiţi! Clădiţi totul încet şi sigur şi rezultatele la care se ajunge lent ţin mai mult.Comenteaza acum

Alte stiri

17 iulie 2018

Horoscop

Berbec Azi sunteţi surprins de o veste foarte bună din punct de vedere profesional, astfel încât vă veţi ciupi considerând că nu poate fi vorba decât de un vis. Însă nu e cazul să fiţi atât de sceptic, deoarece ce
12 iulie 2018

Horoscop

Berbec Creativitatea artistică este stimulată şi marchează începutul unei perioade excelente pentru a demara un proiect. Ceea ce începeţi azi are şanse mari de reuşită, cu condiţia să nu vă grăbiţi. Vă sfătuim să fiţi atent la tendinţa către ...
11 iulie 2018

Horoscop

Berbec La o întâlnire cu prietenii, faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită care vă va ajuta să intraţi în afaceri. Vă puteţi îndeplini visele destul de repede, cu condiţia să evitaţi orice fel de speculaţii. Relaţiile cu persoana iubită ...

Sumarul ediției de miercuri, 27 ianuarie 2016

Actualitate

» Guvernul a stabilit numărul biletelor de tratament balnear pentru anul 2016
» Guvernul a dispus noi măsuri pentru o mai bună protecție a consumatorilor
» CSM: Raportul MCV evidențiază progresele realizate cu privire la independența sistemului judiciar și reforma judiciară
» Prognoza meteo pentru februarie, martie şi aprilie
» Cererile de plată privind acordarea ajutorului de stat pentru motorină se depun până la 1 februarie
» Iohannis: Raportul MCV confirmă, pentru al treilea an consecutiv, progresele înregistrate de România
» Gabriel Oprea solicită să îi fie ridicată imunitatea parlamentară

Dolj

» Vaccinul pentru bebeluși, șir de promisiuni
» Primăria Craiova a cumpărat panouri rutiere cu nemiluita
» Cei cu grupa I și a II-a de muncă, prin „jungla“ birocrației
» Sute de românce vor la cules de căpșune în Spania
» Craiovean judecat pentru părăsirea locului accidentului
» Povestea femeii îngropate în grădină
» Consiliul Județean Dolj investește pentru comunitate
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Jandarmii au prezentat bilanţul pe 2015
» CJ Dolj investeşte în sănătate
» Reducerea normei didactice, în mai multe etape
» La Craiova, se caută 800 de căpşunari
» Craiova: “Voluntariat prin Artă” pentru persoanele cu autism
» Craiova: Se întrerupe funcționarea Stației de tratare a apei Işalniţa
» Dolj: Un preot a refuzat să îngroape în cimitir o femeie care renunţase la ortodoxie
» Craiova: Se schimbă locaţia unor staţii de autobuz
» Consiliul Judeţean Dolj investeşte în Sănătate

Gorj

» Referendum pentru ca orașele Tismana și Țicleni să redevină comune
» Edilul din Prigoria renunţă la primărie pentru a se ocupa de oierit
» Oile beneficiază de condiţii europene la stânele din Runcu
» Scutiri de taxe pentru cetăţenii săraci
» Plata cu cardul pentru solicitanţii de permise auto
» Drum de 28 de kilometri între Runcu şi Straja
» Lucrări de extindere la canalizarea din Târgu Jiu
» Calea Eroilor, aproape de finalizare

Mehedinţi

» Accident cu victimă pe o stradă din Drobeta Turnu Severin
» S-a aprobat bugetul judeţului Mehedinţi pentru 2016
» Accident cu victimă pe o stradă din Drobeta Turnu Severin

Vâlcea

» Vâlcea: Peste 600 m.c. de material lemnos, furaţi în doar şase luni
» Vâlcea: Un copil de 10 ani, accidentat grav
» Cifra de afaceri a Oltchim a crescut anul trecut cu 18%, la 167 milioane de euro

Sport

» Gorjenii au remizat cu Sparta Praga
» Andrei Preda, ultimul venit la CSO Filiași
» Silvian Cristescu: Avem un lot bine închegat
» Halep s-a răzgândit și va evolua împotriva Cehiei
» Lică: Îmi doresc să jucăm finala anul acesta
» Fotbal – Preşedintele CSM Vâlcea, Bogdan Medrea, s-a stins din viaţă la 44 ani
» Fotbal – Chivu: Cantonamentul naţionalei a fost organizat pe genunchi

Educatie

» Tichete sociale pentru mii de copii de grădiniţă
» Revoltă la Băilești – Părinții, puși să gireze admiterea la liceu cu date personale

Magazin

» Horoscop
» Bancul zilei

Opinii

» O prăpastie uriaşă între miturile interne şi realităţile văzute de la Bruxelles

Top