8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
O discuţie lungă şi călduroasă cu un prieten vechi sau cu partenerul va marca ziua de astăzi. De multă vreme aşteptați să aflați nişte răspunsuri, iar acum a venit momentul să le primiți. O rudă în vârstă sau un vecin vă dă un sfat într-o problemă delicată, nu îl ignorați. Dacă nu aveți copii, s-ar putea să vă gândiți tot mai mult la asta.

Taur
Un vis intens din timpul nopţii vă inspiră să vă implicați în studiul profund al unui subiect care vă interesează de multă vreme. Poate vreți să aflați mai multe în domeniul artei, filosofiei sau metafizicii. Este o zi bună să vă gândiți la o vacanţă
într-un centru spiritual, precum Ierusalim sau India. Intuiţia este foarte puternică, aşa că nu o ignorați.

Gemeni
Astăzi participați la o întâlnire cu familia. Aşteptați-vă să primiți un telefon interesant, care vă va aduce veşti bune. Sunteți foarte sigur pe dumneavoastră în relaţiile cu ceilalţi, indiferent că este vorba de colegi, prieteni sau de partener. Cineva vă dă informaţii care vă ajută să vă reparați unele defecţiuni din locuinţă.

Rac
Un prieten apropiat sau poate chiar partenerul vă spune un secret, aveți grijă să îl păstrați. O persoană în vârstă vă va da veşti bune, nu uitați să îi mulţumiți. Vă simţiți foarte inspirat şi vreți să vă implicați în proiecte creative, chiar dacă vă simţiți epuizat şi nu prea vă mai stă capul la muncă. Nu uitați să luați pauze. Trebuie să vă relaxați şi să nu uitaţi să mâncați.

Leu
O persoană pe care o cunoaşteți de multă vreme, dar nu ați mai văzut-o demult s-ar putea să reapară în viaţa dumneavoastră. Poate vă întâlniţi întâmplător, la un eveniment, sau poate vine special să vă vadă. Vă simţiți mai legat ca niciodată de prieteni, iar dacă aveți probleme, puteți discuta cu ei.

Fecioară
Petreceți cea mai mare parte din zi în aer liber, alături de prieteni sau familie. Dacă lucrați, poate trebuie să luați parte la un eveniment care are loc afară. Chiar dacă temperaturile nu sunt foarte prietenoase, o astfel de activitate vă va da multă energie.

Balanţă
Comunicarea cu ceilalţi este mai subtilă decât de obicei, dar reuşiți să înţelegeți ce vor alţii să vă transmită, fără ca aceştia să folosească multe cuvinte. Sunt şanse să vă sune telefonul şi să ştiți dinainte cine se va afla la celălalt capăt. Sunteți interesat de evenimente paranormale şi veți petrece timpul citind despre asta.

Scorpion
Dacă v-ați gândit să vă cumpărați o casă sau să faceți o investiţie serioasă, acum este indicat să începeți demersurile în acest sens. Investiţiile imobiliare vă vor ajuta să vă sporiți veniturile. Asigurați-vă, însă, că banii sunt în siguranţă, pentru că nu vreți să luați decizii pripite.

Săgetător
S-ar putea să cunoaşteți o persoană interesantă la un eveniment social şi să începeţi o relaţie care va dura multă vreme. De altfel, urmează o perioadă în care vor intra multe persoane importante în viaţa dumneavoastră. Veți avea parte de conversaţii stimulante şi veți afla multe informaţii interesante.

Capricorn
Astăzi aveți impresia că primiți un mesaj telepatic de la o persoană aflată la distanţă. Sentimentul este confirmat telefonic de un prieten care vă aduce veşti bune. Intuiţia funcţionează la capacitate maximă, aşa că pregătiți-vă
pentru nişte experienţe foarte intense. Dacă nu ați crezut în paranormal până acum, s-ar putea ca lucrurile să se schimbe.

Vărsător
Relaţiile de la locul de muncă sunt foarte sensibile astăzi, aşa că mare grijă la cum vă exprimați sentimentele. Siguranţa financiară pe care o aveți vă face să fiți mai încrezător în forţele proprii, mai ales că avansați în carieră. Fiți sincer cu prietenii şi cu rudele, pentru că îşi vor da seama dacă încercați să le ascundeți ceva. Seara, faceți o plimbare în aer liber.

Peşti
În mod normal, sunteți foarte practic şi raţional, dar astăzi vă bazați pe intuiţie mai mult decât de obicei. Sunteți uşor anxios şi s-ar putea ca această situaţie să fie din cauza unor veşti proaste pe care le primiți, care, însă, nu vă afectează în mod direct. Nu mai luați totul personal. Este momentul potrivit să le arătaţi celorlalţi de ce sunteți în stare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS