21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Astăzi este o zi în care ar trebui să vă relaxați şi să vă distrați. Petreceți cât mai mult timp cu familia şi cu prietenii, vă face bine să vă simţiți iubit şi înconjurat de oamenii dragi. Aveți multă energie, dar încăpăţânarea s-ar putea să vă pună unele piedici şi să vă facă să luați decizii pripite. Încercați să fiți cât mai raţional în conversaţiile cu ceilalţi.

Taur
Aveți o stare de spirit extraordinară, care vă face mai popular şi mai plăcut în faţa celorlalţi. Sunteți în centrul atenţiei şi nimeni nu vă reproşează că sunteți egoist. Colegii şi prietenii sunt foarte fermecaţi şi vă privesc cu multă admiraţie. Multe persoane vă vor cere ajutorul, deoarece le dați impresia că aveți toate răspunsurile.

Gemeni
Dacă aveți drum spre mall, s-ar putea ca o plimbare scurtă să se transforme într-o sesiune serioasă de shopping şi să cheltuiți sume pe care ar trebui să le economisiți pentru probleme mai importante. Nu vă aruncați în cheltuieli pe care nu vi le permiteţi. Nu vă controlați impulsurile foarte bine şi s-ar putea să luați decizii pe care veți ajunge să le regretaţi.

Rac
Astăzi sunteți foarte pasionat de muncă, dar s-ar putea să aveți limba prea ascuţită şi să spuneți lucruri care vor stârni controverse. O abordare mai calmă a lucrurilor vă ajută mai mult să obţineți ce vreți. Încercați să zâmbiți, în loc să dați glas gândurilor negative. Dacă vreți, totuşi, să fiți sincer şi să spuneți ce simţiți, încercați să nu fiți foarte agresiv.

Leu
Sunteți ceva mai relaxat şi nu simţiți că trebuie să faceți totul perfect. La birou, lucrurile decurg fără probleme şi vi se pare că sarcinile sunt mai uşoare decât de obicei. Dacă vă confruntaţi cu probleme, vă veți păstra calmul şi veți găsi soluţii practice la orice. Bucurați-vă de ziua de astăzi, pentru că nu mereu sunteți atât de încrezător în forţele proprii.

Fecioară
Sunteți mereu foarte organizat şi calculat și unele scăpări vă vor face bine. Nu ignorați sarcinile de la birou, pentru că altfel veți rămâne în urmă şi veți fi foarte stresat. După ce terminați treaba, puteți ieşi cu prietenii sau cu familia.

Balanţă
Aparenţele contează astăzi mai mult decât de obicei. Acţiunile nu se potrivesc cu vorbele, deoarece ceea ce vreți cu adevărat este foarte diferit de ce le spuneți celorlalţi că vă doriți. Toată lumea trece prin asta, dar vă veți scuti de multe bătăi de cap dacă veți vorbi puţin şi nu veți face nici o promisiune. Nu lăsați frustrările să îi afecteze pe cei din jurul dumneavoastră.

Scorpion
Succesul din ultimele săptămâni şi creşterea veniturilor vă fac să vă doriți mai mult de la viaţă. Aveți unele îndoieli în legătură cu ce vreți să faceți mai departe, dar nu trebuie să vă grăbiți. Dacă vreți să vă schimbați locuinţa, este un moment bun să începeți demersurile, pentru că astăzi sunt mari şanse să găsiți ceea ce căutaţi.

Săgetător
Vi se întâmplă de mai multe ori să renunțaţi la visul dumneavoastră. Indiferent de cât de grele sunt sarcinile, încercați să nu intrați în panică şi să rezolvați lucrurile cu calm. Gândiți foarte clar şi sunteți raţională, aşa că nu va fi greu să ieşiți din impas. Nu este momentul să spuneți tot ce gândiți, pentru că aveți foarte multe gânduri negative.

Capricorn
Cineva vă jignește astăzi şi, în loc să încercați să îl înţelegeți, pentru că s-ar putea să aibă o zi proastă, veți fi foarte agresiv şi intolerant. Încercați să iertaţi, pentru că s-ar putea să nu fie ceva personal, ci pur şi simplu să aibă unele probleme în viaţa personală. Cel mai probabil nici nu îşi da seama că v-a rănit.

Vărsător
Sunteți uşor melancolic şi vă puneți multe întrebări existenţiale. O idee bună ar fi să vă lăsați pradă micilor plăceri ale vieţii, pentru că vă vor ajuta să ieşiți din starea proastă în care vă aflați. Dacă intrați în discuţii în contradictoriu, încăpăţânarea s-ar putea să vă facă să nu mai vedeți lucrurile clar. Încercați să fiți flexibil şi s-ar putea să obţineți câştig de cauză în orice discuţie.

Peşti
O zi bună să analizați sentimentele şi relaţiile personale. Încercați să nu fiți foarte dur şi acceptați lucrurile aşa cum sunt. Bucurați-vă mai mult de lucrurile simple, pentru că uneori contează mai mult decât banii şi succesul. Dacă învățați să apreciați ce aveți veți fi mai optimist şi veți trece mai uşor peste lucrurile neplăcute de care vă loviți.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS