8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Aveți o idee nouă şi foarte interesantă sau poate începeți să simţiți o atracţie extraordinară faţă de o persoană care apare de nicăieri. Indiferent de caz, astăzi este ziua în care plantați seminţele pentru succesul de mâine. Acum vi se oferă ocazia să vă folosiți de toate calităţile dumneavoastră pentru a vă accelera evoluția.

Taur
Timpul trece astăzi parcă mai încet decât de obicei. Obişnuiți să aveți un ritm mai accelerat, dar vă puteți permite să fiți un pic mai leneş, mai ales dacă aveți lângă dumneavoastră o persoană dragă. Este, de asemenea, o idee bună să vă petreceți timpul cu familia şi cu prietenii.

Gemeni
Dacă simţiți nevoia să vă răsfățați cu un meniu la fast-food sau să dormiți la prânz, nu vă opuneți acestor dorinţe. Este o zi bună să vă lăsați condus de impulsuri. Toată lumea are dreptul la scăpări din când în când. Aşa simţiți că vă bucurați de viaţă şi de plăcerile sale! Aveți foarte multă energie, iar dacă mâncați mai mult decât de obicei, vă va fi foarte uşor să dați jos caloriile consumate.

Rac
Vă petreceți ziua încercând să separați pasiunea de posesivitate. Încercați să nu vă apucați astăzi de cât mai multe probleme. Mai mult ca sigur, nu veți reuşi să le rezolvați în cel mai scurt timp, aşa cum vă doriți. În schimb, pentru a vă păstra sănătatea şi a vă recupera voia bună, acordați-vă mai multe momente libere.

Leu
Planurile nepuse în practică şi proiectele nefinalizate vă vor da dureri de cap toată ziua. Amânarea lor în continuare va face ca lucrurile să se înrăutăţească. Dacă rămâneți pasiv, vă veți afunda într-o grămadă de proiecte ce se vor aduna. Din punct de vedere sentimental, aveți impresia că sunteți blocat. Încercați să scăpați de această stare evitând rutina zilnică.

Fecioară
Ziua nu va fi tocmai rea, dacă încercați să vă păstrați în domeniul activităților mai puţin importante. Diseară, cel mai nimerit este să stați singur, într-un colţ, pentru a nu-i jigni cu vorbele sau acțiunile dumneavoastră pe membrii familiei sau pe prieteni.

Balanţă
Astăzi nu este tocmai o zi fastă pentru dumneavoastră. Toate problemele stau după câte un colţ, aşteptând să faceți o mişcare greşită pentru ca apoi să vină toate grămadă. Fiți atent la ceea ce ziceți şi, mai ales, la cine aude ceea ce ziceți. Realizați faptul că nimic nu e sigur în viaţă şi se pot întâmpla lucruri atunci când vă aşteptaţi mai puţin.

Scorpion
Dacă aveți copii, trebuie să vă petreceți timpul cu aceştia, ocupându-vă de unele probleme cu care cei mici se confruntă. Sunteți destul de rece şi brutal la serviciu şi nu ezitaţi să vă pedepsiți colaboratorii. Ca să scăpați de rutină vă puteți face un program diferit de cel obişnuit. Puteți începe un nou hobby. În dragoste, stăpâniți-vă impulsul de a face nebunii regretabile.

Săgetător
Ajutorul prietenilor se va dovedi important. Puteți conta pe aceştia pentru a găsi o soluţie eficientă. La serviciu, aveți parte de succes datorită tenacităţii dumneavoastră. Aveți grijă de bani şi evitați riscurile financiare. Relaţia de cuplu poate fi îmbunătăţită dacă petreceţi mai mult timp împreună, departe de restul lumii.

Capricorn
Obţineți nişte condiţii de creditare atrăgătoare, dacă vă gândiți să vă schimbați locuinţa sau să o reamenajați. Situaţia financiară se îmbunătăţeşte. O persoană de sex opus apare în viaţa amoroasă şi vă dă senzaţia că merită încrederea dumneavoastră. Încercați să aflați ce principii are înainte de a vă implica.

Vărsător
Combativitatea este arma cea mai puternică în reuşita profesională. Vă confruntaţi însă cu o atmosferă ostilă la locul de muncă. Evitați discuţiile încinse şi controversate pentru că unii vă pot răstălmăci cuvintele. Este bine să vă încredeți în prieteni, însă nu duceți la extrem această încredere.

Peşti
Faceți un pas semnificativ înainte, primul dintre cei mulţi care vor urma. Aveți parte de o zi satisfăcătoare din punct de vedere amoros. De fapt, momentele minunate de care vă bucurați sunt atât de intense încât uitaţi de totul în jur şi vă concentrați asupra fiinţei iubite. Proiectele la care lucrați întârzie să se finalizeze.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS