17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Sunteți interesat de ştiinţele oculte şi chiar aflați lucruri fascinante despre lume şi univers. Astrologia, alchimia sau numerologia vor fi domeniile preferate. Aveți grijă, însă, să nu plecați urechea la oamenii care nu sunt avizaţi să vorbească despre asta, pentru că vă vor induce în eroare. Încercați să treceți prin filtrul raţiunii tot ce vi se spune şi veți înţelege mai bine lucrurile.

Taur
S-ar putea să vi se ofere şansa să plecați într-o călătorie cu avionul. Poate fi în interes de afaceri sau personal. Important este să nu ratați această oportunitate. Este o zi bună să programați o vacanţă pe care o aşteptaţi de multă vreme, mai ales că orice experienţă de acest fel va fi de neuitat. Faceți ce vreți pentru a vă simţi bine.

Gemeni
S-ar putea să vă treziți tulburat din cauza unor vise ciudate din timpul nopţii. Încercați să nu vă lăsați afectat de ele şi să vă începeți ziua ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Încercați să fiți mai concentrat la muncă, pentru că s-ar putea să apară unele probleme din cauza neatenţiei. Nu le întoarceți spatele colegilor, dacă au nevoie de ajutor.

Rac
Dacă aveți de gând să mergeți la o petrecere, nu amânați din cauza unor probleme care apar la muncă. Dacă sunteți singur, sunt mari şanse să vă cunoaşteți jumătatea acolo sau să aveți parte de conversaţii foarte interesante cu persoane noi. Dacă nu sunteți extrem de obosit, nu aveți nici un motiv să stați în casă.

Leu
Astăzi pot apărea unele schimbări neaşteptate. Vă gândiți mai mult ca niciodată la viitor şi sunteți tot mai interesat să vă mutaţi într-un loc nou. Nu intrați în panică dacă apar probleme la locul de muncă. Dacă vă păstrați calmul, veți putea să rezolvați orice situaţie. Concentrați-vă şi acţionați cât se poate de sigur.

Fecioară
Dacă mergeți într-o călătorie scurtă, veți cunoaşte o persoană interesantă pe drum. Nu fiți timid şi deschideți-vă dacă vedeți că persoana de lângă dumneavoastră nu are nici o problemă să discute chiar şi lucruri mai intime. Timpul va trece mai repede şi veți învăţa multe lucruri noi şi interesante.

Balanţă
Veți petrece o bună parte din zi încercând să vă dați seama cum funcţionează  dispozitivele electronice achiziționate. Nu amânați problemele de la birou, oricâtă treabă ați avea şi acasă. Nu este deloc indicat să vă neglijați munca, mai ales că vă aşteaptă o promovare. În dragoste, ascultaţi-vă inima şi evitați complicaţiile.

Scorpion
Primiți un telefon neaşteptat de la un prieten sau o cunoştinţă mai veche. Primiți veşti bune, chiar dacă persoana care le livrează este uşor melancolică. O conversaţie lungă vă face mult bine şi vă ajută să schimbați modul în care priviți viaţa. Vă aşteaptă multe surprize astăzi, iar la finalul zilei vă veți simţi împlinită.

Săgetător
S-ar putea să primiți o sumă de bani la care nu v-ați fi aşteptat. Poate este un bonus sau un împrumut de care ați uitat, însă, indiferent de variantă, va fi o surpriză plăcută. Nu îi cheltuiți pe toţi deodată. Dacă este o sumă mare, este indicat să o investiți şi să încercați să beneficiați şi mai târziu după acest câştig.

Capricorn
Astăzi s-ar putea să vă implicați într-o activitate de grup care vă va face mare plăcere. Mintea vă va fi în o mie de locuri şi vă va fi foarte greu să vă concentrați pe un singur lucru. Veți avea multe idei bune, le puteți discuta cu prietenii sau colegii de muncă, pentru că vă vor ajuta să le dezvoltaţi.

Vărsător
Au loc multe evenimente interesante, la care nu v-ați fi aşteptat. Cunoaşteți o persoană care vă atrage atenţia şi vă face să fiți mai interesat de felul în care arătaţi. Ziua va trece foarte repede, dar veți câştiga multe amintiri plăcute. Seara se încheie alături de familie şi împărtăşiți experienţele inedite pe care le-ați avut.

Peşti
Este una dintre acele zile în care ar trebui să încercați lucruri noi şi să vă asumați riscuri. Indiferent de ce veți ajunge să faceți, la finalul zilei vă veți simţi plin de viaţă. În relaţiile cu ceilalţi, ascultaţi-vă intuiţia, pentru că astăzi funcţionează la capacitate maximă. Veți primi ajutorul unui coleg de muncă şi veți fi în centrul atenţiei pentru lucrurile minunate pe care le veți face.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS