12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
O persoană dintr-o altă ţară va avea astăzi o influenţă pozitivă asupra dumneavoastră, mai ales dacă face parte din trecut. Ce are să vă spună vă va surprinde, însă nu ar trebui să luați totul de bun. Arătați că vă face plăcere faptul că v-a căutat şi încercați să menţineți această legătură.

Taur
Astăzi ieşiți din rutină şi aveți parte de multă adrenalină. Ca să aveți parte de aventuri trebuie, totuşi, să vă asumați riscuri, chiar dacă nu trebuie să fie foarte mari. Puneți-vă în situaţii în care nu v-ați pune în mod normal, cu riscul de a fi respins de alţii. Aveți încredere şi vedeți ce se întâmplă. Indiferent de rezultat, la finalul zilei veți avea o satisfacţie uriaşă.

Gemeni
Indiferent că tot ce simţiți are conotaţii pozitive sau negative, astăzi veți reuşi să rezolvați problema. Încercați de mult să aflați răspunsul la o întrebare, iar astăzi îl primiți, în sfârşit. Sunteți capabil să întoarceți orice situaţie în favoarea dumneavoastră. Viaţa devine tot mai organizată şi sunteți mai calm, pe măsură ce lucrurile încep să se aşeze.

Rac
La muncă trebuie să vă amintiți că nu totul vă stă pe umeri, aşa că nu mai puneți atâta presiune pe dumneavoastră. Colegii de muncă au rolul lor, nu ezitați să le cereți ajutorul atunci când nu mai faceți faţă. Dacă vă este greu să faceți asta faţă în faţă, trimiteți un e-mail. Încheiați ziua cu o baie lungă şi un ceai relaxant, pentru că veți fi epuizat.

Leu
Dacă încercați să începeți o nouă poveste de dragoste sau vreți să vă întăriți actuala relaţie, astăzi puteți face asta. Arătați cât de mult o apreciați şi cât de bucuros sunteți că persoana respectivă face parte din viaţa dumneavoastră şi veți vedea că lucrurile vor merge ca pe roate.

Fecioară
Aşteptaţi de multă vreme să vă asumați riscuri şi să porniți în aventuri, iar astăzi este un moment bun să faceți asta. Oamenii din jur încep să se deschidă şi să vă vorbească despre orice. Dați curs gândurilor şi spuneți ce aveți pe suflet, oricât de înfricoşător vi s-ar părea la început. Nu fiți surprins dacă un prieten vrea să pornească în aventura vieţii lui alături de dumneavoastră.

Balanţă
Sentimente mai puţin plăcute ies astăzi la suprafaţă şi nu contează motivul. Trebuie să le faceți faţă cât mai bine. Discutați cu prietenii despre asta şi nu încercați să vă purtați ca şi cum nu s-a întâmplat nimic. Nu îi subestimați pe ceilalţi, crezând că vor reacţiona urât la negativitate. Au mai multă empatie decât credeți şi s-ar putea chiar să vă ajute.

Scorpion
Dacă sunteți în mijlocul unui proiect important sau aveți discuţii cu alt angajator, nu ezitați să dați înapoi, dacă asta simţiți. Mintea simte foarte bine energiile celorlalţi şi veți fi capabil să vedeți ce se ascunde dincolo de ce afişează oamenii. Nu veți fi mereu atât de suspicios, aşa că bucurați-vă de această perioadă, pentru că veți reuşi să demascați unele persoane.

Săgetător
Astăzi întâlniți oameni noi şi vă face plăcere să observați cât de interesanţi pot fi oamenii. Înainte să intrați într-o discuţie, analizați subiectele cu atenţie. Ascultați ce vrea fiecare să spună şi cum reacţionează ceilalţi. Nu luați decizii până nu aveți toate datele, pentru că sunt şanse mari să vă pripiți.

Capricorn
Sunteți mai sensibil decât de obicei şi vă emoţionează necazurile celorlalţi. Tânjiți după gândirea analitică pe care o aveți de obicei şi vreți să vedeți lucrurile doar în alb și negru. Nu strică, însă, ca uneori să vedeți şi cealaltă parte a lumii. La muncă, însă, nu vă pierdeți abilităţile şi reuşiți să rezolvați orice situaţie fără efort.

Vărsător
Ţineți cont că prietenii au viaţa lor, aşa că încercați să nu fiți foarte agasant sau să cereți prea multă atenţie. Au fost mereu alături de dumneavoastră, însă nu înseamnă că trebuie să fie acolo şi când vă plictisiți sau nu aveți cu cine să ieşiți. Este important să învățaţi să fiți independent, pentru că veți fi foarte apreciat pentru asta.

Peşti
Datorită unor realizări recente, sunteți foarte încrezător în forţele proprii. Vi se dă oportunitatea să obţineți o funcţie în care aveți mai multă autoritate şi puneți în practică unele idei noi. Sunteți mai independent decât de obicei şi veți avea şi norocul de partea dumneavoastră. Dacă aşteptaţi să se întâmple ceva, vor fi unele întârzieri, dar va merita aşteptarea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS