16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Este momentul să vă concentrați mai mult pe viaţa interioară. Abilitatea de a vă reveni din depresie sau de a scăpa de momentele neplăcute este extraordinară şi trebuie să vă folosiți de asta. Sunteți dornic să aflați lucruri noi, aşa că petreceţi-vă timpul liber citind. Nu este indicat să vă neglijați viaţa socială.

Taur
Odată ce începeți ceva, nu renunţați la primul obstacol, iar astăzi vă veți aminti asta. Aveți foarte multe de făcut, dar ştiți să vă organizați şi terminați totul la timp. La finalul zilei veți fi epuizat, însă vă veți simţi împlinit. Puteți să vă faceți o listă cu ce vreți să realizați astăzi. Vă va fi mai uşor să treceți de această zi.

Gemeni
Nu vă place când munca stă în calea distracţiei, dar sunt şi astfel de zile şi trebuie să treceți peste ele. Persoana pe care ați pus ochii şi pe care voiați să o scoateţi la cină va trebui să aştepte, pentru că astăzi trebuie să vă concentrați la altceva. Ocupați-vă de responsabilitățile de la muncă.

Rac
Este una dintre acele zile în care ar trebui să vă concentrați pe lucruri practice, precum curăţarea casei, şi să lăsați deoparte aspectele spirituale. Nu este o zi potrivită să vă ocupați de problemele emoţionale, pentru că veți fi copleşit de ele. Vor apărea unele probleme la muncă. Poate nu terminați un proiect la timp, dar nu trebuie să vă faceți griji.

Leu
Astăzi veți avea parte de multe momente importante, pentru că planetele sunt de partea dumneavoastră. Munca pe care ați depus-o în ultimii ani începe să dea roade şi veți obţine venituri suplimentare. Succesul se va revărsa şi în viaţa personală. În dragoste, lucrurile încep să se aşeze conform aşteptărilor.

Fecioară
Astăzi trebuie să aveți mai multă răbdare decât de obicei. Niciodată nu v-a plăcut să aşteptaţi, dar astăzi va trebui să faceți asta, dacă vreți să aveți parte de răsplata cuvenită. Poate fi vorba de o promovare sau de o mărire de salariu. Concentrați-vă pe alte lucruri, până când veți primi vestea pe care o doriți. O vizită la sala de sport sau o ieşire în oraş, la masa de prânz, vă vor fi de mare ajutor.

Balanţă
Trebuie să înţelegeți că dacă nu reuşiți din prima, trebuie să mai încercați. La început vă va fi greu să vă ridicați şi să nu fiți deprimat, însă trebuie să găsiți puterea să treceți peste aceste nemulţumiri. Eforturile vor începe să se vadă în curând. Aveți răbdare şi nu renunţați. Fiți atent la tot ce faceți pentru că s-ar putea să comiteţi unele greşeli la muncă dacă vă lăsați distras.

Scorpion
Indiferent ce doriţi, va trebui să întrebați înainte, dacă vreți să primiți. Ați muncit din greu în ultima vreme şi este un moment bun să fiți răsplătit. Veți primi o mărire de salariu sau chiar o promovare. Dacă vreți ca oamenii să vă recunoască valoarea, vorbiți mai mult în public şi încercați să vă deschideți.

Săgetător
Este momentul să încheiați proiectele pe care le-ați tot amânat în ultima vreme. Chiar dacă nu aveți energie să faceți asta, gândiți-vă la împlinirea pe care o veți simţi când le veți termina. Tot ce ați făcut până acum se va reflecta în situaţia financiară. S-ar putea să primiți bonusul pe care l-ați tot aşteptat în ultima vreme.

Capricorn
Câteva telefoane şi e-mail-uri vă vor da peste cap astăzi. Trăiți lucrurile la intensitate maximă şi vă va consuma acest ritm. Luați o pauză şi mâncați ceva ce vă place sau luați o gură de aer. Abia aveți timp de treburile dumneavoastră. Încercați să nu vă implicați şi în ale altora. O baie lungă va fi cel mai bun final pentru această zi.

Vărsător
Astăzi nu sunteți foarte mulţumit de viaţa dumneavoastră, dar ar trebui să vă uitaţi şi la lucrurile pozitive. Munca din ultimele luni v-a lăsat fără energie şi uşor deprimat, însă trebuie să vă reveniți. Îmbrăcați-vă frumos, aranjați-vă şi veți vedea că vă veți simţi mai bine. Aveți tot ce vă trebuie ca să reuşiți.

Peşti
Astăzi pare că energia este inepuizabilă. Aveți un potenţial foarte mare, dar încercați să nu trageți prea mult de dumneavoastră. Mintea vă este plină de idei şi de planuri, dar s-ar putea să vă pierdeți în ele şi să nu mai ştiți ce vreți. Nu strică să faceți şi lucruri care vă relaxează. Luați pauze lungi şi dese, vă vor ajuta să treceți mai bine peste această zi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS