3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Aveți o listă lungă de responsabilităţi de îndeplinit, aşa că încercați să nu răspundeți la toate telefoanele prietenilor şi la toate comentariile de pe Facebook. Încercați să nu vă pierdeți calmul din cauza birocraţiei. Organizați-vă hârtiile de care aveți nevoie şi vă va fi mult mai uşor să vă faceți treaba.

Taur
Vă place să îi mulţumiți pe cei din jur, dar astăzi este indicat să vă concentrați mai mult pe ce vă doriți. Vă gândiți la viitor, dar cu toate acestea nu puteți rezista tentaţiei de a cheltui bani pe lucruri de care nu aveți mare nevoie. Nu vă neglijați responsabilităţile de la birou, pentru că apoi se vor aduna mai multe şi veți fi depăşit de situaţie.

Gemeni
Astăzi sunteți mai anxios decât de obicei şi vă gândiți foarte mult la anumite aspecte din viaţa dumneavoastră care nu sunt stabile. Vă dați seama că în ultima vreme nu ați economisit bani aşa cum ar fi trebuit să o faceți, însă nu trebuie să vă deprimați. Aveți tot timpul din lume să puneți bani deoparte, nu are rost să vă mai stresați pentru ce nu puteți schimba.

Rac
Vă enervați pe toată lumea şi nu este deloc amuzant nici pentru dumneavoastră, nici pentru cei din jur. Cui îi place să vadă o faţă moroconoasă? Analizaţi-vă sentimentele şi veți vedea că nu aveți de ce să vă faceți griji. Sunteți o persoană drăgăstoasă, atentă la nevoile celorlalţi, aşa că veți reveni rapid la starea iniţială.

Leu
Astăzi aveți foarte multe întâlniri la birou, iar asta vă consumă toată energia. Aveți grijă pentru că trebuie să vă odihniți şi să mâncați sănătos. Dacă simţiți că sunteți copleşit de ce aveți de făcut, cereți ajutorul unor colegi. Se poate să vedeți cu mult mai mult lipsa de toleranţă, defectele şi slăbiciunile partenerului şi din orgoliu să nu treceți peste ele.

Fecioară
Când vine vorba de treburile administrative sunteți foarte organizat şi nimeni nu face lucrurile atât de bine ca dumneavoastră. Astăzi, aceste abilităţi sunt accentuate şi depăşiți aşteptările celorlalţi. La finalul zilei vă veți simţi foarte împlinit, aşa că meritaţi să vă răsfăţați cu o cină sofisticată sau o sesiune de cumpărături.

Balanţă
Dacă cineva este astăzi insensibil, nu trebuie să luați lucrurile prea personal. Fiți calm şi încercați să îi înţelegeți pe cei din jur, vă veți simţi mai bine cu asta. Veți fi mai deprimat decât de obicei, dar veți reuşi să treceți peste această perioadă. Noile cunoştinţe vă pot influenţa în bine cariera, deci acordați-le ceva încredere.

Scorpion
Sunteți hotărât şi treceți cu bine peste obstacolele care apar, iar calmul îi inspiră şi pe ceilalţi. Sunteți cu picioarele pe pământ şi asta vă transformă într-o persoană pe care ceilalţi vor să o urmeze. Dacă sunteți în căutarea unui nou loc de muncă, această zi nu este favorabilă interviurilor.

Săgetător
Nu sunteți atât de pasionat să aveți parte de aventuri, poate şi pentru că aveți foarte multe de făcut la muncă. Agenda este plină, dar ar trebui să vă găsiți timp şi pentru dumneavoastră. Nu săriți peste pauza de masă, iar, dacă vă sună un prieten, răspundeți la telefon. Întâlnirile romantice pot fi multe, dar nimic din ceea ce găsiți nu vă mulţumeşte pe deplin.

Capricorn
Ziua de astăzi este favorabilă sub aspect financiar şi este momentul să analizați cu mai mare atenţie legătura pe care o aveți cu banii. Toată lumea ştie cât sunteți de responsabil şi de implicat în carieră, iar acum nu faceți decât să vă întăriți această reputaţie. Oamenii vă privesc cu admiraţie şi văd în dumneavoastră un exemplu de urmat.

Vărsător
Vreți să  scoateţi la iveală talentele şi chiar cautaţi metode prin care să puteți câştiga bani din asta. În mod normal, vă place să lucrați din spatele scenei, dar astăzi vreți să ieşiți în evidenţă. Şi bine faceți, pentru că doar aşa vor vedea ceilalţi cât sunteți de talentat. Apreciați confortul şi atmosfera plăcută din cămin, dar vă interesează mai mult ceea ce ţine de viaţa profesională.

Peşti
Astăzi ştiți ce trebuie să faceți pentru ca toate lucrurile să vă iasă exact aşa cum vă doriți. Aveți multă energie şi vă implicați mai mult decât de obicei la locul de muncă. Nu sunteți foarte hotărât în plan personal, dar va trebui să vă dați mai mult interes, dacă vreți să fiți fericită. Partenerul de cuplu are nevoie de mai multă atenție pentru că trece printr-un moment mai dificil.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS