24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Nu este o zi bună pentru semnarea documentelor oficiale. Se pare că ideile dumneavoastră nu sunt apreciate la adevărata lor valoare, dar acest lucru nu vă afectează optimismul şi nici dorinţa de înnoire. Este o perioadă favorabilă relaţiilor sentimentale şi iniţiativelor cu privire la cămin. Sunteţi nemulţumit de tot ce se petrece şi aveţi tendinţa să-i criticaţi pe toţi.

Taur
Relaţiile cu anturajul sunt bine aspectate şi decurg fără probleme. În cursul dimineţii, vă face plăcere să vă întâlniţi cu o veche cunoştinţă. Este o zi bună pentru a rezolva problemele mai vechi ale familiei. Aveţi grijă să ţineţi seama şi de dorinţele celorlalţi! S-ar putea să vă simţiţi fără vlagă la serviciu şi să nu puteţi termina o lucrare începută mai demult. Riscaţi să primiţi reproşuri din partea colegilor şi chiar să apară tensiuni.

Gemeni
Sunteţi plin de energie şi idei şi apreciat în societate. Din cauza entuziasmului, riscaţi să depăşiţi anumite limite. Nu provocaţi discuţii în contradictoriu! După-amiază, apare o problemă sentimentală pe care aţi fi putut să o evitaţi. La locul de muncă, s-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi care vă indispun. Nu este cazul să vă îngrijoraţi. Totul se rezolvă repede, cu ajutorul colegilor.

Rac
Aveţi ocazia să obţineţi cu uşurinţă mici câştiguri financiare, dar vă recomandăm să fiţi prudent şi să evitaţi speculaţiile. După-amiază este posibil să vă confruntaţi cu probleme sentimentale, dacă refuzaţi să mergeţi la o petrecere. Vă sfătuim să nu exageraţi importanţa sentimentelor. Încercaţi să nu îi ignoraţi pe cei din jur! Treceţi printr-o perioadă favorabilă pe plan sentimental, dar şi al câştigurilor materiale.

Leu
S-ar putea ca dimineaţă şeful să vă dea o veste care să vă schimbe complet planurile pentru azi. Starea de confuzie pe care o resimţiţi este trecătoare, aşa că nu are rost să vă faceţi griji. Vă recomandăm să evitaţi călătoriile lungi. Dacă nu aveţi încotro, fiţi atent la bagaje şi la acte, să nu le uitaţi pe undeva! Vă bucuraţi de armonie în famile şi aveţi succes în toate activităţile legate de cămin.

Fecioară
S-ar putea să aveţi mici dificultăţi în cămin, dar se vor rezolva rapid. Puteţi să detensionați atmosfera cu o vorbă bună. După-amiază vă regăsiţi buna dispoziţie cu prilejul unei vizite la prieteni. Aveţi grijă să nu provocaţi scene de gelozie! Sunteţi nevoit să vă schimbaţi programul de mai multe ori.

Balanţă
O problemă sentimentală din trecut poate reveni în actualitate. Nu este exclus să vă certaţi cu partenerul de viaţă. Vă recomandăm să vă calmaţi, pentru că puteţi avea reacţii necontrolate. Analizaţi bine situaţia şi lămuriţi orice problemă! Vi se oferă noi perspective atât pe plan social, cât şi sentimental. La o petrecere cu prietenii, faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă farmecă din prima clipă.

Scorpion
Problemele sentimentale cu care vă confruntaţi ar putea să vă creeze o stare de confuzie. Vă sfătuim să nu încercaţi să vă descurcaţi singur. Apelaţi la prieteni! Vă recomandăm să ţineţi cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă, care vă ajută să aplanaţi un conflict în familie. Ar fi bine să amânaţi întâlnirile de afaceri planificate pentru astăzi. S-ar putea să aveţi dificultăţi de comunicare.

Săgetător
S-ar putea să primiţi musafiri din altă localitate sau să mergeţi în vizită la rude. O persoană mai în vârstă din familie vă dă sfaturi utile într-o problemă sentimentală. Nu faceţi afirmaţii ce ar putea stârni gelozia persoanei iubite! Aveţi mari şanse de reuşită în toate activităţile legate de cămin şi de afaceri. Partenerii de afaceri sunt de acord cu schimbările pe care le propuneţi, dar ar fi bine să ţineţi cont şi de părerile lor.

Capricorn
Nu este o zi favorabilă călătoriilor de afaceri sau investiţiilor. Apatia şi absenţa simţului practic vă pot conduce la deziluzii şi la eşecuri. Vorbiţi mai clar, ca să nu fiţi înţeles greşit! Relaţiile cu persoana iubită sunt armonioase, dar vă sfătuim să nu exageraţi importanţa relaţiei. Relaţiile parteneriale sunt foarte bune. Pe plan profesional, însă, starea de confuzie şi atmosfera tensionată vă predispun la greşeli.

Vărsător
O rudă apropiată vă cere un împrumut. Vă sfătuim să o ajutaţi, pentru că este vorba despre o problemă de sănătate. După-amiază, primiţi o veste care vă pune serios pe gânduri. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul. Aveţi încredere în propria intuiţie! Intenţionaţi să faceţi o vizită la rude. În partea a doua a zilei, vi se propune o colaborare. Nu vă pripiţi în luarea unei decizii!

Peşti
Este o zi favorabilă studiului. Comunicaţi mai uşor cu cei din jur şi puteţi câştiga bine din tranzacţii comerciale. Aveţi ocazia să plecaţi într-o călătorie în interes personal, ceea ce ar putea trezi gelozia persoanei iubite. Vă sfătuim să nu luaţi decizii pripite. Astăzi ar trebui să vă odihniţi, chiar dacă aveţi multe probleme de rezolvat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS