Horoscop

Autori


Berbec

Nu este o zi bună pentru semnarea documentelor oficiale. Se pare că ideile dumneavoastră nu sunt apreciate la adevărata lor valoare, dar acest lucru nu vă afectează optimismul şi nici dorinţa de înnoire. Este o perioadă favorabilă relaţiilor sentimentale şi iniţiativelor cu privire la cămin. Sunteţi nemulţumit de tot ce se petrece şi aveţi tendinţa să-i criticaţi pe toţi.

Taur

Relaţiile cu anturajul sunt bine aspectate şi decurg fără probleme. În cursul dimineţii, vă face plăcere să vă întâlniţi cu o veche cunoştinţă. Este o zi bună pentru a rezolva problemele mai vechi ale familiei. Aveţi grijă să ţineţi seama şi de dorinţele celorlalţi! S-ar putea să vă simţiţi fără vlagă la serviciu şi să nu puteţi termina o lucrare începută mai demult. Riscaţi să primiţi reproşuri din partea colegilor şi chiar să apară tensiuni.

Gemeni

Sunteţi plin de energie şi idei şi apreciat în societate. Din cauza entuziasmului, riscaţi să depăşiţi anumite limite. Nu provocaţi discuţii în contradictoriu! După-amiază, apare o problemă sentimentală pe care aţi fi putut să o evitaţi. La locul de muncă, s-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi care vă indispun. Nu este cazul să vă îngrijoraţi. Totul se rezolvă repede, cu ajutorul colegilor.

Rac

Aveţi ocazia să obţineţi cu uşurinţă mici câştiguri financiare, dar vă recomandăm să fiţi prudent şi să evitaţi speculaţiile. După-amiază este posibil să vă confruntaţi cu probleme sentimentale, dacă refuzaţi să mergeţi la o petrecere. Vă sfătuim să nu exageraţi importanţa sentimentelor. Încercaţi să nu îi ignoraţi pe cei din jur! Treceţi printr-o perioadă favorabilă pe plan sentimental, dar şi al câştigurilor materiale.

Leu

S-ar putea ca dimineaţă şeful să vă dea o veste care să vă schimbe complet planurile pentru azi. Starea de confuzie pe care o resimţiţi este trecătoare, aşa că nu are rost să vă faceţi griji. Vă recomandăm să evitaţi călătoriile lungi. Dacă nu aveţi încotro, fiţi atent la bagaje şi la acte, să nu le uitaţi pe undeva! Vă bucuraţi de armonie în famile şi aveţi succes în toate activităţile legate de cămin.

Fecioară

S-ar putea să aveţi mici dificultăţi în cămin, dar se vor rezolva rapid. Puteţi să detensionați atmosfera cu o vorbă bună. După-amiază vă regăsiţi buna dispoziţie cu prilejul unei vizite la prieteni. Aveţi grijă să nu provocaţi scene de gelozie! Sunteţi nevoit să vă schimbaţi programul de mai multe ori.

Balanţă


O problemă sentimentală din trecut poate reveni în actualitate. Nu este exclus să vă certaţi cu partenerul de viaţă. Vă recomandăm să vă calmaţi, pentru că puteţi avea reacţii necontrolate. Analizaţi bine situaţia şi lămuriţi orice problemă! Vi se oferă noi perspective atât pe plan social, cât şi sentimental. La o petrecere cu prietenii, faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă farmecă din prima clipă.

Scorpion

Problemele sentimentale cu care vă confruntaţi ar putea să vă creeze o stare de confuzie. Vă sfătuim să nu încercaţi să vă descurcaţi singur. Apelaţi la prieteni! Vă recomandăm să ţineţi cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă, care vă ajută să aplanaţi un conflict în familie. Ar fi bine să amânaţi întâlnirile de afaceri planificate pentru astăzi. S-ar putea să aveţi dificultăţi de comunicare.

Săgetător

S-ar putea să primiţi musafiri din altă localitate sau să mergeţi în vizită la rude. O persoană mai în vârstă din familie vă dă sfaturi utile într-o problemă sentimentală. Nu faceţi afirmaţii ce ar putea stârni gelozia persoanei iubite! Aveţi mari şanse de reuşită în toate activităţile legate de cămin şi de afaceri. Partenerii de afaceri sunt de acord cu schimbările pe care le propuneţi, dar ar fi bine să ţineţi cont şi de părerile lor.

Capricorn

Nu este o zi favorabilă călătoriilor de afaceri sau investiţiilor. Apatia şi absenţa simţului practic vă pot conduce la deziluzii şi la eşecuri. Vorbiţi mai clar, ca să nu fiţi înţeles greşit! Relaţiile cu persoana iubită sunt armonioase, dar vă sfătuim să nu exageraţi importanţa relaţiei. Relaţiile parteneriale sunt foarte bune. Pe plan profesional, însă, starea de confuzie şi atmosfera tensionată vă predispun la greşeli.

Vărsător

O rudă apropiată vă cere un împrumut. Vă sfătuim să o ajutaţi, pentru că este vorba despre o problemă de sănătate. După-amiază, primiţi o veste care vă pune serios pe gânduri. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul. Aveţi încredere în propria intuiţie! Intenţionaţi să faceţi o vizită la rude. În partea a doua a zilei, vi se propune o colaborare. Nu vă pripiţi în luarea unei decizii!

Peşti

Este o zi favorabilă studiului. Comunicaţi mai uşor cu cei din jur şi puteţi câştiga bine din tranzacţii comerciale. Aveţi ocazia să plecaţi într-o călătorie în interes personal, ceea ce ar putea trezi gelozia persoanei iubite. Vă sfătuim să nu luaţi decizii pripite. Astăzi ar trebui să vă odihniţi, chiar dacă aveţi multe probleme de rezolvat.Comenteaza acum

Alte stiri

18 iulie 2018

Horoscop

Berbec Este o zi cu risc mare de eşec, dar acesta era prin preajmă de câteva zile. Deja stăteaţi pe loc, deja apăruseră o mulţime de avertismente că nu mergeţi în direcţia bună, dar nu aţi ţinut cont de aceste
17 iulie 2018

Horoscop

Berbec Azi sunteţi surprins de o veste foarte bună din punct de vedere profesional, astfel încât vă veţi ciupi considerând că nu poate fi vorba decât de un vis. Însă nu e cazul să fiţi atât de sceptic, deoarece ce

Sumarul ediției de luni, 11 ianuarie 2016

Actualitate

» Proiect de lege: Şoferii îşi pot parca maşinile pe trotuar doar dacă lasă spaţiu de doi metri pentru pietoni
» Polițiști filmați în timp ce băteau un om al străzii
» DNA: 188 de inculpați au fost condamnați definitiv în noiembrie și decembrie în dosarele de corupție
» Aproape toți suspecții de violențele de Anul Nou din Koln sunt de origine străină
» Hidroelectrica şi zece companii partenere, amendate de Consiliul Concurenţei
» Cutremur cu magnitudine 3.1 în Vrancea
» Peste 2.100 de locuri de muncă sunt disponibile în mai multe țări europene, cele mai multe în Spania

Local

» Revin ninsorile în Oltenia

Dolj

» Ilegalităţi de 15.000 de euro pe lună la Târgul din Craiova
» Polițiști filmați când bat un bărbat fără adăpost
» Muncesc de pe băncile şcolii: Doi tineri craioveni care au cunoscut succesul
» La an nou, atestate de producător noi
» Proprietarii pot să ceară adeverință pentru întreținere
» Cozi imense la Direcția de Impozite și Taxe din Craiova
» CEO a finalizat instalaţia de desulfurare la SE Craiova II
» Cine a pus baliza în drum?
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Nebunie la Taxe şi Impozite
» Genți la modă în 2016
» Terapia cu raze infraroşii
» SJU Craiova are acreditare de nivel maxim
» Dolj: Și-a omorât amicul cu o lovitură de topor
» Dolj: Minor cercetat penal pentru furt şi conducere fără permis
» Sfânta Muceniță Tatiana, sărbătorită la Catedrala mitropolitană din Craiova
» Brambureală la Direcţia de Impozite şi Taxe Locale Craiova
» Craiova: Mai multe vehicule abandonate, ridicate de pe domeniul public
» Craiova: Tamponare pe strada Henry Ford
» Dolj: La volan cu o alcoolemie de 0,68 alcool pur în aerul expirat

Gorj

» Două asistente medicale, rănite în drum spre spitalul la care lucrează
» Gorjul participă şi anul acesta la Târgul Internaţional de Turism de la Viena
» Se pot plăti impozitele
» Nou-născut mort în condiţii suspecte în spital
» Gorj: Muncă la negru în zootehnie şi construcţii
» Lucrările la staţiile de apă din Târgu Jiu continuă şi în această perioadă
» Gorj: O mașină furată din Spania, găsită în Rânca

Olt

» Olt: Șoferul fără permis implicat în accidentul de la Curtişoara, soldat cu doi morți, a fost arestat preventiv

Mehedinţi

» În weekend pompierii mehedinţeni au intervenit la 18 urgenţe medicale şi 2 incendii

Vâlcea

» Vâlcea: Proiectul bugetului local al orașului Horezu pe anul 2016 în dezbatere publică

Sport

» Maria Gavrilă poate evolua cu Dunărea Brăila
» Echipa de baschet, decimată de accidentări
» Ferfelea: N-am reziliat contractul cu CSU
» Claudiu Ștefan vrea promovarea cu Vâlcea
» Fotbal – Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur pentru a cincea oară
» Fotbal – Florin Andone și-a prelungit contractul cu Cordoba
» Simona Halep, în continuare pe locul al doilea în clasamentul WTA
» Fotbal – Narcis Răducan nu vrea să-l piardă pe Momcilovic
» Polo pe apă – România a debutat cu dreptul la Campionatul European
» Monica Niculescu s-a calificat în optimile turneului WTA de la Hobart

Magazin

» Horoscop
» Bancul zilei

Top