14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCâştigătorii Globurile de Aur 2016

Câştigătorii Globurile de Aur 2016

Producția „The Revenant”, în regia lui Alejandro Gonzalez Inarritu, cu Leonardo DiCaprio și Tom Hardy în roluri principale, a câștigat duminică seara Globul de Aur pentru cel mai bun film, cu ocazia celei de-a 73-a gale anuale Golden Globes, desfășurată la Los Angeles.

Filmul „The Revenant” spune povestea unui colonist american pe nume Hugh Glass aflat într-o expediție pentru transportul unor blănuri, la începutul secolului XIX. Glass este atacat de un urs și apoi, grav rănit, este abandonat în voia sorții de prietenul său.

Cu trei premii, acest film poate fi considerat marele câștigător al galei, după ce le-a adus câte un Glob de Aur și regizorului Alejandro Gonzales Inarritu, dar și lui Leonardo DiCaprio.

Leonardo DiCaprio a câștigat duminică seara Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-un film dramatic cu producția „The Revenant”, cu ocazia celei de-a 73-a gale anuale Golden Globes, desfășurată la Los Angeles.

Brie Larson a câștigat duminică seara Globul de Aur pentru cea mai bună actriță într-un film dramatic cu producția „Room”, cu ocazia celei de-a 73-a gale anuale Golden Globes, desfășurată la Los Angeles.  Acesta este primul Glob de Aur din cariera lui Brie Larson.

Producția „The Martian”, în regia lui Ridley Scott, cu Matt Damon în rolul principal, a câștigat duminică seara Globul de Aur pentru cea mai bună comedie sau musical, cu ocazia celei de-a 73-a gale anuale Golden Globes, desfășurată la Los Angeles.

Matt Damon a câștigat și el Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-o comedie cu rolul din acest film.
Jennifer Lawrence a câștigat duminică seara Globul de Aur pentru cea mai bună actriță într-o comedie cu producția „Joy”, cu ocazia celei de-a 73-a gale anuale Golden Globes, desfășurată la Los Angeles.

Taraji P. Henson a câștigat duminică seara Globul de Aur pentru cea mai bună actriță într-un serial dramatic cu producția „Empire”, cu ocazia celei de-a 73-a gale anuale Golden Globes, desfășurată la Los Angeles.

Cineastul Alejandro Gonzales Inarritu a câștigat duminică seara Globul de Aur pentru regie cu producția „The Revenant”, cu ocazia celei de-a 73-a gale anuale Golden Globes, desfășurată la Los Angeles.

Producția „Mr. Robot” a câștigat duminică seara Globul de Aur la categoria cel mai bun serial dramatic, cu ocazia celei de-a 73-a gale anuale Golden Globes, desfășurată la Los Angeles.

Filmul „Son of Saul” (Ungaria) a câștigat Globul de Aur pentru cel mai bun film străin.

Gael Garcia Bernal a câștigat primul său Glob de Aur pentru cel mai bun actor într-un serial comic cu producția „Mozart in the Jungle”, cu ocazia celei de-a 73-a gale anuale Golden Globes, desfășurată la Los Angeles.

Sylvester Stallone a câștigat Globul de Aur, primul din carieră, pentru cel mai bun actor în rol secundar cu producția „Creed”, cu ocazia celei de-a 73-a gale anuale Golden Globs, desfășurată la Los Angeles.

Stallone revine în rolul său preferat, cel al campionului de box la categoria grea Rocky Balboa care devine mentorul și antrenorul lui Adonis Johnson, fiul fostului său prieten și rival Apollo Creed.

Matt Damon a câștigat Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-o comedie cu rolul din filmul „The Martian”, cu ocazia celei de-a 73-a gale anuale Golden Globs, desfășurată la Los Angeles.

Jon Hamm a câștigat Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-un serial dramatic cu producția „Mad Men”, cu ocazia celei de-a 73-a gale anuale Golden Globs, desfășurată la Los Angeles.

Producția „Mozart in the Jungle” a câștigat Globul de Aur pentru cel mai bun serial de comedie de televiziune, cu ocazia celei de-a 73-a gale anuale Golden Globs, desfășurată la Los Angeles.

Kate Winslet a câștigat duminică seară, la Los Angeles, Globul de Aur pentru cea mai bună actriță în rol secundar cu filmul biografic „Steve Jobs”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS