22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Bate vântul schimbării pentru Berbeci, atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional. În viaţa amoroasă, pentru cei singuri sunt şanse mari de a lega o relaţie serioasă, foarte posibil cu o persoană pe care nu ar fi luat-o în calcul până acum. În profesie, ambiţiile vor creşte, ajungându-se chiar la schimbarea jobului cu altul mai promiţător. Li se oferă posibilitatea obţinerii unei surse suplimentare de venit, modestă, dar sigură.

Taur
Cald şi bine pentru Tauri, în toate domeniile. În dragoste, cei cuplaţi vor cocheta cu ideea mutării împreună sau chiar a căsătoriei, iar cei singuri se vor bucura de un succes remarcabil la sexul opus. În domeniul profesional, e posibil să încerce să îmbine dragostea cu munca, adică să înceapă un proiect împreună cu partenerul de viaţă. Se vor bucura de o uşoară creştere a venitului.

Gemeni
Cu toată natura lor zburdalnică (sau poate tocmai din cauza ei), Gemenii au o mare nevoie de stabilitate sentimentală, iar acum astrele sunt de partea lor. Nici gând de flirturi, aventuri de-o noapte sau relaţii pasagere: de data asta ori e pe bune, ori nu e deloc! Vor primi o ofertă profesională care le va cere mult curaj, dar sunt toate şansele să iasă foarte bine.

Rac
În această săptămână, Racii îşi vor justifica perfect reputaţia de persoane ezitante şi capricioase. Sunt posibile conflicte de serviciu, cauzate de nişte neatenţii care pot costa mult. În dragoste, felicitări pentru cine-i suportă pe Raci în această perioadă, pentru că vor fi hipersensibili şi cam puşi pe ceartă. Norocul lor e că ştiu să-şi dreagă întotdeauna greşelile în stil regal, mai ales când vine vorba de dragoste.

Leu
Dragostea rămâne pe primul loc în preocupările Leilor, iar atenţia şi devotamentul le vor fi răsplătite din plin. Cu atâta noroc în dragoste, era imposibil ca restul să meargă perfect: banii le fug printre degete şi săptămâna asta, jobul stă sub un mare semn de întrebare, iar relaţiile cu familia miros a praf de puşcă. Să evite gesturile impulsive şi cheltuielile exagerate.

Fecioară
Anul acesta vine la Fecioare cu oferte profesionale excelente, dar şi cu eforturi financiare serioase. Probabil li se va cere să contribuie la nişte cheltuieli de familie sau de cuplu care le vor face o gaură mărişoară în buget. În schimb, dragostea le va umple sufletul. Relaţia de cuplu şi cea cu membrii familiei va fi mai bună ca niciodată. Vor primi o veste foarte bună de la un prieten de departe.

Balanţă
Balanţele vor începe anul în forţă! Cele care au avut probleme în relaţia de cuplu, se vor aduna şi o vor lua de la capăt, cele care nu sunt mulţumite de jobul lor, îşi vor revizui CV-ul şi vor începe să caute oferte mai bune, iar cele care vor ceva mai mult de la viaţă, nu vor aştepta să le pice nimic din cer şi vor trece la acţiune. Astrele le vor da energia necesară şi nimic nu le va sta în cale Balanţelor.

Scorpion
Scorpionii vor începe anul cu planuri mari. E un moment favorabil abordării unor proiecte îndrăzneţe, mutării într-o nouă locuinţă sau eliberării dintr-o relaţie nefericită. Vor avea ocazia reîntâlnirii cu o persoană pe care nu au mai văzut-o de foarte mult timp, posibil chiar cineva din trecutul amoros. Dacă au existat tensiuni în relaţia cu acea persoană, li se vor plăti toate poliţele dacă nu îşi pun la bătaie tot şarmul din dotare!

Săgetător
Săgetătorii vor fi înclinaţi să o facă lată de tot, prelungind chefurile până rămân lefteri. Ei sunt, de regulă, mari petrecăreţi, dar acum riscă să sară calul, punându-şi în pericol reputaţia şi chiar sănătatea. În dragoste, lucrurile încep să se lege. Profesia e undeva pe la coada clasamentului, fără probleme deosebite, dar şi fără realizări.

Capricorn
Veşti foarte bune pentru Capricornii îndrăgostiţi: vor reuşi să-şi impresioneze „ţinta“, fie cu un gest, fie cu o vorbă sau un cadou deosebit. Ceea ce pare acum doar o aventură sau doar o prietenie, poate deveni o relaţie serioasă. Cei cu probleme financiare să nu refuze acum nici o ofertă profesională (dacă e legală şi morală, sau măcar una din ele), oricât de modestă. Să se abţină să solicite vreun ajutor financiar partenerului de viaţă, dacă relaţia nu e foarte solidă.

Vărsător
Vărsătorii încep anul gândindu-se mult la profesie şi/sau studii. Cei care au de dat examene sau interviuri importante în viitorul apropiat, ar trebui să lase totul la o parte şi să se pregătească. Norocul va fi oricum de partea lor, dar una e să treci la limită şi alta să ieşi pe primul loc, iar orgoliul Vărsătorilor e considerabil. În dragoste, cei cuplaţi se vor bucura de tandreţe şi sprijin necondiţionat, însă lucrurile nu vor sta prea bine pentru cei singuri.

Peşti
Pentru Peşti, 2016 începe tot cu multă, multă muncă, dar muncă profitabilă şi cu posibilităţi de avansare. Vor avea ocazia să rezolve probleme financiare care păreau cândva copleşitoare şi să se revanşeze faţă de nişte persoane care i-au ajutat. Relaţiile cu familia vor deveni, în scurt timp, excelente. Atenţie, există riscul unei rupturi definitive în relaţia cu un prieten apropiat!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS