27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Profitaţi de timpul liber de astăzi pentru a definitiva lucruri lăsate de izbelişte de multă vreme. Neliniştile resimţite în prima parte a zilei se vor atenua pe parcurs, iar seara veţi fi mult mai relaxat. Încrederea vă face să vă simţiţi capabil de orice şi gândiţi la scară mai mare decât cei din jur. S-ar putea să îi speriaţi puțin cu imaginea dumneavoastră vastă, dar în curând vor înţelege ce încercaţi să le spuneţi.

Taur
Cel ce râde la urmă râde mai bine. Nu vă hazardaţi, încercaţi să temporizaţi deciziile până când veţi obţine informaţii suplimentare. Menţineţi-vă în expectativă până când veţi putea să aveţi ultimul cuvânt. Poate că nu se întâmplă toate aşa cum v-aţi fi aşteptat.  Gândiţi-vă doar că multe din lucrurile rele au trecut şi că norocul începe să se arate.

Gemeni
S-ar putea să descoperiţi că nu toate proiectele evoluează aşa cum v-aţi dori. Uneori veţi putea găsi un motiv, alteori nu. Important este să continuaţi, până la urmă veţi reuşi să vă atingeţi ţelurile. Aveţi grijă, astăzi unii vor încerca să vă dea informaţii greşite sau să vă facă rău. Într-o relaţie apar şi zile mai frământate. Nu vă pripiţi să trageţi concluzii; riscaţi să pierdeţi foarte mult.

Rac
Fiţi hotărâ în deciziile pe care le veţi lua, dar păstraţi-vă flexibilitatea. Trebuie să ştiţi când să insistaţi şi când să renunţaţi. Probleme de natură legală sau legate de bani s-ar putea afla azi pe agendă. Ar putea fi vorba despre nişte documente sau obligaţii contractuale. Aveţi grijă! Nu vă neglijaţi sănătatea şi nu faceţi compromisuri. Îngrijiţi-vă din vreme.

Leu
Veţi avea nevoie de întreaga voinţă şi imaginaţie pentru a depăşi obstacolele ce vă vor ieşi în cale. Aveţi încredere în dumneavoastră. Astăzi veţi fi preocupat de felul în care arătaţi şi veţi dori să petreceţi cât mai mult timp cu cineva la care ţineţi într-un mod foarte special. Aveţi grijă, se apropie schimbări şi trebuie să vă pregătiţi din timp. Gândiţi-vă puţin la propriile capabilităţi. Nu încercaţi să păreţi altfel decât sunteţi.

Fecioară
O să aveţi şansa să faceţi „curăţenie“ spirituală şi să renunţaţi la nişte sentimente care vă opresc să mergeţi mai departe. Visele s-ar putea să fie intense şi să vă dea direcţia de care aveţi nevoie. Începeţi să simţiţi că sunteţi în armonie cu cei din jur, percepeţi vibraţiile binefăcătoare şi rezonaţi cu ele. Tânjiţi la o schimbare în dragoste; o aşteptaţi cu nerăbdare.

Balanţă
Familia înseamnă totul pentru dumneavoastră şi vă place mai mult să daţi decât să primiţi. Nu vă neglijaţi familia şi prietenii! Deşi sănătatea nu vă dă de furcă, de obicei aveţi grijă şi de dumneavoastră. Căutaţi să vă îmbunătăţiţi securitatea financiară. Evitaţi cheltuielile inutile şi nu mai alergaţi după noi credite. Moderaţia trebuie să fie cuvântul de ordine.

Scorpion
În această zi evitaţi să vă bateţi capul cu lucruri neesenţiale. Lăsaţi deoparte grijile financiare şi problemele de acasă. Chiar dacă poate fi greu, făceţi-vă timp pentru o plimbare într-o zonă plină de verdeaţă sau citiţi o revistă. Relaxaţi-vă şi comportaţi-vă natural. Folosiţi-vă cu înţelepciune puterea, altfel riscaţi să vă îndepărtaţi colegii. Intuiţia vă ajută, dar, mai ales acum, nu vă grăbiţi să acţionaţi doar pe baza ei.

Săgetător
Nu mai aşteptaţi să facă alţii lucrurile să se întâmple pentru dumneavoastră. Zilele acelea au trecut de mult. Acum sunteţi gata să vă luaţi viaţa în mâini şi să vă îndepliniţi visele. După o vreme, o să vă întrebaţi de ce aţi ezitat atât până acum. Dacă simţiţi că a venit momentul, poate că ar trebui să permanentizaţi relaţia pe care o aveţi. Deschideţi o discuţie exploratorie; v-aţi putea schimba radical viaţa.

Capricorn
Va trebui să rezolvaţi o dispută cu cineva de departe. Nu o să fie simplu, dar aveţi şanse mari să treceţi cu bine de această încercare. Nu vă abandonaţi prietenii doar pentru că familia sau ceilalţi oameni din jur nu vă aprobă. Sunteţi persoana care decide. Nu vă hazardaţi să jucaţi la loterie, păstraţi-vă norocul pentru lucrurile cu adevărat importante. Sunteţi într-o perioadă favorabilă, dar aveţi nevoie de muncă susţinută ca să reuşiţi.

Vărsător
Vi se va părea că lucrurile o iau razna, toate întâmplându-se în acelaşi timp. Aveţi grijă la ce vă doriţi, s-ar putea să vi se îndeplinească. Farmecul dumneavoastră este la un maxim acum şi sunteţi capabil de sentimente puternice. Sinceritatea pe care o demonstraţi vă ajută să inspiraţi încredere. Cu această combinaţie, ceva bun vi se pregăteşte. Atenţia contează până la ultimul strop.

Peşti
Fiţi precaut! Lucrurile nu sunt aşa cum par la prima vedere, încercaţi să treceţi de aparenţe! Cineva apropiat vă va cere o favoare. Ajutaţi-l atât cât vă stă în putere, chiar dacă vi se pare uşor exagerat. În curând, va veni şi rândul dumneavoastră să aveţi nevoie de sprijin. În ceea ce priveşte cariera, nu este un moment potrivit pentru a acţiona din impuls.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS