16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Planurile dumneavoastră în legătură cu o afacere s-ar putea să eşueze din cauza ambiţiilor nerealiste. Dacă analizaţi totul cu obiectivitate, veţi vedea că proiectele dumneavoastră se pot concretiza numai cu răbdare şi cu susţinere din partea unei persoane cu experienţă. Spre seară, primiţi vizita unor prieteni de familie, cu care vă simţiţi foarte bine.

Taur
Starea de confuzie şi lipsa simţului practic vă afectează randamentul la locul de muncă, dar şi relaţiile cu prietenii. Evitaţi discuţiile în contradictoriu şi concentraţi-vă asupra problemelor urgente! După-amiază vă pregătiţi pentru o călătorie în interes personal. Dacă v-aţi propus să încercaţi o afacere, vă sfătuim să nu vă faceţi planuri prea mari, pentru că s-ar putea să fiţi dezamăgit.

Gemeni
Sunteţi indispus din cauza unor probleme sentimentale şi vă refugiaţi în muncă. Vă sfătuim să vă propuneţi obiective mai realiste şi să acceptaţi ajutorul prietenilor. O persoană mai în vârstă vă sfătuieşte cum să rezolvaţi divergenţele cu partenerul de viaţă.

Rac
Se pare că nu aveţi spor pe plan profesional şi în afaceri. Nu forţaţi lucrurile! În caz contrar, vă veţi irosi energia şi riscaţi să aveţi probleme cu sănătatea. Astăzi intuiţia nu prea vă ajută, dar vă puteţi baza pe sfaturile prietenilor. În sfârşit, şefii încep să vă aprecieze eforturile din ultima perioadă.

Leu
Nu sunteţi într-o dispoziţie prea bună, deşi aveţi multe de făcut la serviciu şi acasă. Ideile şi proiectele dumneavoastră nu sunt bine primite. Nu este momentul să insistaţi. Aveţi tendinţa să vă impuneţi punctul de vedere. Fiţi mai flexibil în discuţiile cu colegii de serviciu şi cu partenerul de viaţă! Dimineaţa s-ar putea ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că aţi cheltuit mult pe lucruri care nu erau neapărat necesare.

Fecioară
Şeful şi colegii de serviciu vă reproşează că nu reuşiţi să vă încadraţi în programul de lucru. Nici acasă nu sunteţi tocmai entuziast, spre nemulţumirea familiei. Încercaţi să fiţi mai atent la problemele celor din jur! Astăzi este recomandabil să vă ocupaţi de activităţi de rutină.

Balanţă
Dimineaţa s-ar putea să aveţi un randament scăzut la locul de muncă. Vă recomandăm să amânaţi deciziile importante şi tranzacţiile financiare. N-ar strica să acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale. Ţineţi cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie! Aveţi contacte cu persoane importante, care contribuie la reuşita unei afaceri.

Scorpion
Aveţi ocazia să mergeţi într-o excursie cu prietenii. Ar fi bine să nu vă eschivaţi. Nu vă mai gândiţi la cheltuielile pe care le presupune excursia! Meritaţi să vă relaxaţi şi aveţi nevoie de odihnă. Vă cam lipseşte simţul practic şi nu este indicat să începeţi noi activităţi. Dacă aveţi de luat decizii sau de semnat contracte, amânaţi pe mâine!

Săgetător
Vă găsiţi în faţa unei dileme: ori finalizaţi o lucrare importantă la locul de muncă, ori vă ocupaţi de o afacere personală, care se anunţă foarte profitabilă. Vă sfătuim să temporizaţi şi să amânaţi decizia pe mâine. Speculaţiile financiare sunt total contraindicate astăzi. Aveţi idei bune, care merită să fie puse în practică.

Capricorn
Reuşiţi să rezolvaţi o problemă sentimentală. Relaţiile cu persoana iubită sunt excelente şi aveţi mari şanse de reuşită în tot ce v-aţi propus să faceţi împreună. Este o zi prielnică proiectelor de viitor şi contactelor serioase cu persoane importante. În prima parte a zilei, intenţionaţi să solicitaţi o mărire de salariu. Nu aţi ales momentul cel mai potrivit!

Vărsător
Aveţi capacitatea de a vă adapta cu uşurinţă unor situaţii noi şi să luaţi rapid decizii inspirate. Vă puteţi ocupa de probleme serioase de afaceri sau ale familiei. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă. În prima parte a zilei s-ar putea să fiţi indispus din cauza unei probleme sentimentale.

Peşti
Astăzi aveţi idei confuze şi nerealiste, iar cei din jur nu reuşesc să vă înţeleagă. Vă sfătuim să nu începeţi mai multe activităţi în acelaşi timp. Riscaţi să nu duceţi nici una la bun sfârşit. Nu este o zi bună pentru afaceri sau investiţii, având în vedere că vă lipseşte simţul practic. Aveţi ocazia să vă dovediţi talentul şi creativitatea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS