12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Necuratul se „ascunde“ în amânări. Un motiv în plus să nu lăsați pe mâine ceea ce astăzi puteți face, mai ales că vă veți putea relaxa cu adevărat abia după ce ştiți clar că ați terminat tot ceea ce aveați de făcut. Spre seară, încercați să fiți mai hotărât atunci când pretindeți ceva anume de la cei din jur.

Taur
Cu cât aveți mai mult senzaţia că lucrurile trebuie să se întâmple, cu atât mai greu vă va fi să vă găsiți fericirea. De preferat este să fiți pe cât de ponderat posibil, fără a exagera (în special alături de familia dumneavoastră). Nu refuzați să ajutaţi atunci când vi se cere sprijinul. O zi a cărei primă parte ați putea să o petreceți de unul singur, asigurându-vă confortul emoţional de care aveți nevoie.

Gemeni
Deşi vizitele şi agapele nu contenesc a fi prezente în programul zilnic, simţiți nevoia de a aprofunda domeniul spiritual al existenţei, ceea ce nu se potriveşte cu discuţiile triviale şi dialogurile de complezenţă. În consecinţă, rezervaţi-vă seara pentru a o petrece alături de cei care vă sunt apropiaţi sufletului, oameni cu care puteți discuta orice subiect.

Rac
Nu e nevoie să cheltuiți sume nesfârşite de bani pe daruri pentru cei dragi ca să dați dovadă de iubire şi de dragoste sinceră. Extravaganţele  vor fi din greu taxate, la un moment dat. Lucrurile cele mai preţioase sunt cele care nu costă nimic, de aceea se şi oferă atât de rar.

Leu
Probabil că veți încerca mai multe scheme până când veți găsi planul care funcţionează cu adevărat. Însă dacă știți din start care sunt detaliile de care trebuie să ţineți cont, asta reprezintă un avantaj excelent. Spre seară puteți primi informaţii contradictorii, ceea ce s-ar putea să vă debusoleze mai mult decât de obicei.

Fecioară
Se pare că vreți să simplificați totul, la extrem, de la modul în care alegeți să vă îmbrăcați, până la felul în care vreți să organizați un eveniment care se apropie. Ceea ce nu exclude demonstrarea afecţiunii de care sunteți capabil, însă nu prin acest fel îi veți convinge pe cei din jur de sentimentele curate. Lăsați acţiunile să vorbească în locul unor cuvinte reci.

Balanţă
Alături de prietenii dragi vă veți simţi în al nouălea cer. Toate bune şi frumoase atât timp cât evitaţi să cheltuiți mai mult decât v-ați propus, mai ales dacă este vorba de achiziţii de care nu aveți nevoie. Spre seară este posibil să aveți senzaţia că ați rămas în urmă cu realizarea celor propuse, însă nu disperați.

Scorpion
Se pare că nimeni nu respectă programul stabilit iniţial, astăzi. Cu atât mai greu vă va fi să păstrați coerența unui program constructiv. Nu este o zi în care să dați dovadă de putere sau să fiți cel care îi coordonează pe ceilalţi. În schimb, chiar dacă vă ascultaţi şi urmați intuiţia, amintiți-vă să vă stabiliți limite clare între cei care au nevoie de experienţa dumneavoastră.

Săgetător
Bucuria de care dați dovadă este contagioasă; la fel şi voioşia şi zâmbetele. Nici unul dintre cei aflaţi în compania dumneavoastră nu va putea rezista farmecului, lăsându-se inspiraţi de ceea ce  propuneți. Ca atare, ceea ce pentru dumneavoastră reprezintă o simplă distracţie, pentru ceilalţi ar putea reprezenta aventura vieţii lor.

Capricorn
Întotdeauna sunteți acea persoană care îşi asumă responsabilităţi atunci când nimeni nu mai are curajul de a continua. De această dată, însă, se pare că nu vă prea pasă de cei care se bazează pe ajutorul dumneavoastră. Abia spre seară veți reveni la „starea iniţială“, ceea ce îi va face pe mulţi dintre cei care se află în jur fericiţi.

Vărsător
Oricât de mult v-ați dori să vă implicați în viaţa celor din jur, oricât de bine credeți că îi puteți ajuta să îşi vadă visul împlinit, nu veți reuşi altceva decât să deveniți o persoană foarte enervantă. Conflictele sunt prezente, este nevoie doar de o scânteie pentru a izbucni.

Peşti
Veți ajuta necondiţionat pe oricine vă recunoaşte valoarea; pentru ceilalţi, preferați să păstrați o atitudine rezervată. Este o zi în care primiți ceea ce oferiți, deci nu vă supărați dacă în anumite momente veți fi tratat cu indiferenţă. Spre seară pregătiți-vă pentru a purta o discuţie importantă cu partenerul. Concluziile au mari şanse de a vă fi pe plac.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS