9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Ați început un proiect nou la muncă? Cel mai uşor mod în care puteți beneficia de ajutorul celorlalţi este să îl cereți pe un ton cât de poate de amabil. Toţi trebuie să afle cât de importantă este misiunea voastră, cât de multe lucruri noi veţi învăţa. Dacă asta nu le atrage atenţia, atunci nu ați apelat la oamenii potriviţi.

Taur
De ceva vreme vă gândiți la o persoană dintr-o cultură diferită, iar astăzi aveți ocazia să o cunoaşteți mai bine. O puteți fermeca într-un mod în care nimeni nu poate. Conversaţiile sunt, de multe ori, cea mai bună metodă de a cunoaşte pe cineva, aşa că adoptați o poziţie comodă, pentru că veţi avea o discuţie lungă.

Gemeni
Vi se va cere sfatul într-o problemă serioasă, aşa că aveți mare grijă ce spuneți. Nu fiți radical şi nu luați decizii în locul persoanei respective. Dacă vă apucați să ţineți predici, nu veți ajunge nicăieri, pentru că oamenii nu vor să audă lecţii de morală. Ţineți cont că persoana care vă cere ajutorul nu vede viaţa în acelaşi mod, așa că alegeți cu grijă ce îi spuneți.

Rac
Este foarte greu să ştiți din prima ce este mai bine pentru dumneavoastră, de aceea este important să vă oferiți timp şi să analizați clar avantajele şi dezavantajele. Nu aveți cum să exagerați cu grijile când aveți de luat o decizie importantă, aşa că, dacă nu aveți termen-limită, aşteptați până mâine.

Leu
Nu vă luați foarte multe responsabilităţi în această perioadă. Oricât de interesant sună noul proiect, trebuie să învăţați să spuneți „nu“. Nu mai aveți energie să faceți tot ce vi se propune şi este important să rămâneți concentrat la ce aveți, deja, de făcut. Nu neglijați relaţia de cuplu, pentru că s-ar putea să ajungeți într-un punct dificil.

Fecioară
Încercați să nu confundați sinceritatea cu critica. Fiți atent la cum îi tratați pe ceilalți și încercați să nu îi faceți să se simtă prost. Nu înseamnă că nu trebuie să le spuneți adevărul, ci doar să vă alegeți cu mai multă grijă cuvintele. Diplomația vă va duce foarte departe. Fiți mai atent la nevoile partenerului, pentru că se simte neglijat.

Balanţă
Aveți o încredere extraordinară în forţele proprii şi ştiți ce trebuie să faceți pentru a obţine ce vă doriți. Gândiți foarte clar, aveți multă energie, iar oamenii vor fi fermecaţi de dumneavoastră. Nu aveți nevoie de răbdare, astăzi totul se va întâmpla exact la momentul potrivit. Aveți o zi minunată, bucurați-vă de ea!

Scorpion
În filmele romantice, pare minunat să vă lăsați dus de val, dar în viaţa reală este nevoie de mai multă atenţie şi de raţiune. Dacă cineva vă propune să fugiţi în weekend, gândiți-vă bine dacă sunteți gata să faceți acest pas. Dacă vedeți o haină frumoasă, întrebați-vă dacă chiar aveți nevoie de ea şi dacă v-o permiteţi.

Săgetător
Încrederea vă duce exact acolo unde trebuie să fiți atât în carieră, cât şi în viaţa amoroasă. Căutați compania oamenilor care vă fac să vă simţiți ca un star şi care vă încarcă orgoliul. În momentul în care ajungeți să vă îndoiți, aveți parte de rezultate dramatice. Urmează o perioadă foarte puternică, vă veți da seama că sunteți capabil să faceți lucruri extraordinare.

Capricorn
Dacă vreți să faceți o schimbare în viaţă, acum e timpul. Nu vă mişcați cu viteza luminii şi nu vă lăsați dus de val. Trebuie să fiți conştient de fiecare pas pe care îl faceți. Dacă o ţineți dintr-o extremă în alta, veți ajunge să vă irosiți timpul încercând să obţineți un echilibru. La final, veți fi nemulţumit!

Vărsător
Este mai amuzant ca niciodată să îi urmăriți pe ceilalţi. Sunteți plin de o energie care vă ajută să intuiți reacţiile oamenilor şi să vă dați seama despre ce vorbesc. Dacă participați la o acţiune de grup, ar trebui să vă asumați rolul de lider, pentru că vă veți descurca foarte bine. Aveți de oferit ceva ce nimeni nu are şi care vă va asigura succesul.

Peşti
Astăzi sunteți foarte norocos! Analizați bugetul cu atenţie, pentru că vă veți da seama că aveți mai mulţi bani decât ați fi crezut. Înainte să alergați la mall să îi cheltuiți, gândiți-vă că nu ar fi o idee rea să începeți să economisiți. Banii aceştia vă pot ajuta în momente grele, nu strică să aveți rezerve. Nu credeți tot ce vă spun ceilalţi, pentru că au tendinţa să vă mintă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS