Horoscop

Autori


Berbec

Ați început un proiect nou la muncă? Cel mai uşor mod în care puteți beneficia de ajutorul celorlalţi este să îl cereți pe un ton cât de poate de amabil. Toţi trebuie să afle cât de importantă este misiunea voastră, cât de multe lucruri noi veţi învăţa. Dacă asta nu le atrage atenţia, atunci nu ați apelat la oamenii potriviţi.

Taur

De ceva vreme vă gândiți la o persoană dintr-o cultură diferită, iar astăzi aveți ocazia să o cunoaşteți mai bine. O puteți fermeca într-un mod în care nimeni nu poate. Conversaţiile sunt, de multe ori, cea mai bună metodă de a cunoaşte pe cineva, aşa că adoptați o poziţie comodă, pentru că veţi avea o discuţie lungă.

Gemeni

Vi se va cere sfatul într-o problemă serioasă, aşa că aveți mare grijă ce spuneți. Nu fiți radical şi nu luați decizii în locul persoanei respective. Dacă vă apucați să ţineți predici, nu veți ajunge nicăieri, pentru că oamenii nu vor să audă lecţii de morală. Ţineți cont că persoana care vă cere ajutorul nu vede viaţa în acelaşi mod, așa că alegeți cu grijă ce îi spuneți.

Rac

Este foarte greu să ştiți din prima ce este mai bine pentru dumneavoastră, de aceea este important să vă oferiți timp şi să analizați clar avantajele şi dezavantajele. Nu aveți cum să exagerați cu grijile când aveți de luat o decizie importantă, aşa că, dacă nu aveți termen-limită, aşteptați până mâine.

Leu

Nu vă luați foarte multe responsabilităţi în această perioadă. Oricât de interesant sună noul proiect, trebuie să învăţați să spuneți „nu“. Nu mai aveți energie să faceți tot ce vi se propune şi este important să rămâneți concentrat la ce aveți, deja, de făcut. Nu neglijați relaţia de cuplu, pentru că s-ar putea să ajungeți într-un punct dificil.

Fecioară

Încercați să nu confundați sinceritatea cu critica. Fiți atent la cum îi tratați pe ceilalți și încercați să nu îi faceți să se simtă prost. Nu înseamnă că nu trebuie să le spuneți adevărul, ci doar să vă alegeți cu mai multă grijă cuvintele. Diplomația vă va duce foarte departe. Fiți mai atent la nevoile partenerului, pentru că se simte neglijat.

Balanţă


Aveți o încredere extraordinară în forţele proprii şi ştiți ce trebuie să faceți pentru a obţine ce vă doriți. Gândiți foarte clar, aveți multă energie, iar oamenii vor fi fermecaţi de dumneavoastră. Nu aveți nevoie de răbdare, astăzi totul se va întâmpla exact la momentul potrivit. Aveți o zi minunată, bucurați-vă de ea!

Scorpion

În filmele romantice, pare minunat să vă lăsați dus de val, dar în viaţa reală este nevoie de mai multă atenţie şi de raţiune. Dacă cineva vă propune să fugiţi în weekend, gândiți-vă bine dacă sunteți gata să faceți acest pas. Dacă vedeți o haină frumoasă, întrebați-vă dacă chiar aveți nevoie de ea şi dacă v-o permiteţi.

Săgetător

Încrederea vă duce exact acolo unde trebuie să fiți atât în carieră, cât şi în viaţa amoroasă. Căutați compania oamenilor care vă fac să vă simţiți ca un star şi care vă încarcă orgoliul. În momentul în care ajungeți să vă îndoiți, aveți parte de rezultate dramatice. Urmează o perioadă foarte puternică, vă veți da seama că sunteți capabil să faceți lucruri extraordinare.

Capricorn

Dacă vreți să faceți o schimbare în viaţă, acum e timpul. Nu vă mişcați cu viteza luminii şi nu vă lăsați dus de val. Trebuie să fiți conştient de fiecare pas pe care îl faceți. Dacă o ţineți dintr-o extremă în alta, veți ajunge să vă irosiți timpul încercând să obţineți un echilibru. La final, veți fi nemulţumit!

Vărsător

Este mai amuzant ca niciodată să îi urmăriți pe ceilalţi. Sunteți plin de o energie care vă ajută să intuiți reacţiile oamenilor şi să vă dați seama despre ce vorbesc. Dacă participați la o acţiune de grup, ar trebui să vă asumați rolul de lider, pentru că vă veți descurca foarte bine. Aveți de oferit ceva ce nimeni nu are şi care vă va asigura succesul.

Peşti

Astăzi sunteți foarte norocos! Analizați bugetul cu atenţie, pentru că vă veți da seama că aveți mai mulţi bani decât ați fi crezut. Înainte să alergați la mall să îi cheltuiți, gândiți-vă că nu ar fi o idee rea să începeți să economisiți. Banii aceştia vă pot ajuta în momente grele, nu strică să aveți rezerve. Nu credeți tot ce vă spun ceilalţi, pentru că au tendinţa să vă mintă.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de luni, 23 noiembrie 2015

Actualitate

» Ministrul moldovean al Apărării: Membri ai reţelei teroriste Stat Islamic se află în Republica Moldova
» Iohannis și Cioloș au convenit ca bugetul pe 2016 să aibă la bază o viziune pe termen lung pentru dezvoltarea României
» Sorin Oprescu va fi judecat în arest la domiciliu
» Salonul Benzii Desenate la Craiova
» 5 ani de 7Fix
» Raport de stânga asupra postcomunismului românesc
» Competiţia Tinereţii la Alege Tv
» Doljul are cei mai mulţi şomeri din ţară
» Vin ploile
» Miting anti-Kozlodui la Craiova
» Inundaţie pe Strada Nouă din Craiova
» Judecătoarea Geanina Terceanu, suspendată din funcție de CSM
» Acțiune de amploare pentru siguranța cetățeanului „Sărbători de Iarnă în Siguranță”
» Convenția Organizațiilor de Media a făcut o analiză despre cum a agravat o parte a presei drama din Clubul Colectiv
» Coadă la Parchetul Militar pentru plângeri împotriva rezoluţiei de clasare a Dosarului Revoluţiei
» Alte cinci persoane, reţinute în urma unor noi percheziţii la Bruxelles şi Liege
» Crearea noului Minister al Consultării Publice şi al Dialogului Civic se va face prin consultarea oamenilor pentru care va lucra

Dolj

» Scandal pe diplomele Școlii Postliceale „Sfântul Ștefan“
» Polițiștii locali combat căderea părului cu un spor de 15% la leafă
» Se opreşte apa în cartierul Brestei din Craiova
» Prăpăd pe strada Nouă
» Peste 3. 500 de doljeni au pierdut cardul de sănătate
» Primarul din Băilești, considerat incompatibil de ANI
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Dolj: Se opreşte apa potabilă pe mai multe străzi din Segarcea
» Dolj: Peste 130 de sancţiuni contravenţionale aplicate de polițiștii rutieri

Gorj

» Noi locuințe ANL la Târgu Jiu
» Calea Eroilor intră în reabilitare
» Vila lui Ciurel, evaluată la 150.000 de euro de procurorii DNA
» 100.000 de lei pentru CNTV
» Reduceri de taxe pentru comercianţi
» Primăria Drăguţeşti a rămas temporar fără primar
» Se lucrează la noul stadion de la Târgu Jiu
» Monitoare full HD pentru şedinţele aleşilor judeţeni
» Brad de Crăciun înalt de 22 de metri
» Buget de două milioane de lei pentru deszăpezire
» Dolj: Raportul de expertiză, decisiv în dosarul de spălare de bani al lui Marin Condescu

Mehedinţi

» Mehedinţi: Prejudiciu de peste 40.000 de lei, recuperat de la hoţii de locuinţe

Vâlcea

» Vâlcea: Peste 500 de sancţiuni contravenţionale într-o săptămână

Sport

» Pugiliștii craioveni, colecționari de medalii
» Trupa lui Gușatu nu are rău de înălţime
» Fotbal – Campionatul Național de Juniori, seria 4 – rezultatele etapei a 13-a
» Fotbal – Liga Campionilor, etapa a 5-a
» Fotbal – Pandurii au trecut și de Petrolul
» Box – Lucian Bute s-a antrenat într-un mall din Quebec pentru promovarea meciului cu DeGale
» Fotbal – Rezultatele etapei a 13-a din Liga a V-a Dolj

Bani & Afaceri

» Cele mai bune firme doljene vor fi premiate joi, la Craiova
» Cum scăpați de penalitățile calculate de Fisc

Magazin

» Horoscop
» Bancul zilei

Top