6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Veți avea nişte discuţii incomode cu partenerul de cuplu, cauzate de nişte bănuieli, nu chiar nefondate. Cei care ştiți că nu ați fost chiar uşă de biserică ar fi bine să vină cu nişte explicaţii foarte plauzibile, altfel există riscul ruperii relaţiei. Cineva de la locul de muncă vă va cere bani cu împrumut, dar e bine să vă gândiţi de două ori înainte să acceptaţi. Rămâneți în casă, uitați-vă la filme şi relaxați-vă, pentru că trebuie să vă încărcați bateriile pentru un nou început în forţă.

Taur
O perioadă  dedicată planurilor de călătorii şi posibil chiar punerii lor în practică. Va fi vorba de călătorii de agrement, nimic serios, dar puţină relaxare nu strică niciodată. Veți primi şansa de a face mai mulţi bani, dar cu preţul unui efort deosebit, aşa că trebuie să vă gândiți bine înainte dacă merită. Dragostea nu vă face probleme, ci numai surprize plăcute de care vă veți putea bucura în voie.

Gemeni
Sunteți tentat să vă aruncați în nişte jocuri amoroase complicate, care nu vă vor aduce decât necazuri. O ceartă cu un prieten apropiat vă va pune pe jar şi veți fi nevoit să vă compensați gafele cu nişte gesturi spectaculoase. Profesional, veți fi copleşit de muncă şi chiar vă veți schimba planurile de weekend. Primiți un ajutor bănesc din partea cuiva din familie. Sunteți într-o perioadă de învăţare şi veți fi nevoit să faceți faţă unor situaţii noi.

Rac
Trebuie să aveți grijă cui oferiți informaţii şi sfaturi, pentru că nu toţi cei care solicită astfel de favoruri le şi merită. Se recomandă atenţie mare şi respectarea regulilor, pentru că orice abatere se va întoarce împotriva dumneavoastră. În cuplu, sunt şanse mari să comiteți o gafă care vă va costa mult. Primiți o sumă mare de bani, iar viaţa profesională pare să evolueze neaşteptat.

Leu
Nişte musafiri de departe se anunţă şi veți avea parte de o distracţie pe cinste şi posibil şi de ceva cadouri valoroase. Situaţia financiară va fi una medie, dar veți şti să vă organizați atât de bine încât să nu renunţați la micile  plăceri. Atenţie mare în dragoste: astrele vă sunt favorabile, dar puteți avea probleme din cauza unor chestiuni de orgoliu.  Nu uitaţi, este indicat să acordați mai multă atenţie sănătăţii, pentru că sunteți epuizat.

Fecioară
Astrele vor fi deosebit de generoase cu dumneavoastră, mai ales în privinţa banilor. Veştile bune vor fi legate de o îmbunătăţire pe termen lung a veniturilor, poate chiar de găsirea unui job mai bine plătit. Cineva din familie vă va face un serviciu preţios. În dragoste, dacă aveți o relație vă bucurați de multă armonie şi tandreţe, însă adevăratele surprize sunt rezervate celor singuri.

Balanţă
Veți discuta despre mutări majore, poate chiar despre căsătorie, iar cei singuri se vor bucura de un succes remarcabil la sexul opus. În domeniul profesional, e posibil să încercați să îmbinați dragostea cu munca, adică să începeți un proiect împreună cu partenerul de viaţă. Vă bucurați de o uşoară creştere a venitului, dar nişte proiecte din viitorul apropiat vă vor sili să faceți economii. Sunteți încurajat să vă urmați visurile, iar asta vă dă o stare de bine.

Scorpion
Sunt mari şanse să aveți un conflict cu şefii, încercați să nu fiți încăpăţânat şi să lăsați de dumneavoastră. Un pic de modestie vă va duce foarte departe. Este chiar o perioadă bună să vă folosiți abilităţile diplomatice. Vi se va cere să contribuiți la nişte cheltuieli de familie sau de cuplu, care vă vor zdruncina serios bugetul.  Solicitați un împrumut de la cineva din familie.

Săgetător
Veşti foarte bune: persoana iubită vă va da foarte multe semne bune în următoarele zile. Ceea ce pare acum doar o aventură sau doar o prietenie poate deveni o relaţie serioasă. Nu refuzați acum nici o ofertă profesională, oricât de modestă, pentru că nu vi se vor oferi prea multe opţiuni în viitorul apropiat. Prietenii vor să vă ajute, chiar dacă sunteți sigur pe forţele proprii şi credeți că vă puteți descurcă pe cont propriu.

Capricorn
O perioadă foarte bună, mai ales sub aspectul colaborărilor de afaceri cu cei apropiaţi. Orice proiect sau investiţie comună se vor finaliza cu succes, chiar peste măsura aşteptărilor. În dragoste, lucrurile stau foarte, relaţia se leagă şi mai strâns, însă nu sunt atât de roz pentru cei singuri:  veți trece prin momente de singurătate şi confuzie. La sfârşitul perioadei, există şansa revederii cu o persoană din familie.

Vărsător
Sunteți extrem de ocupat în aceste zile, veți fi chemat la interviuri sau vi se vor anunţa examene noi şi uneori va fi nevoie chiar să călătoriți pentru a  rezolva problemele. Nişte promisiuni legate de bani au toate şansele să se materializeze la sfârşitul săptămânii. În dragoste, dacă sunteți implicat într-o relaţie veți avea de luptat cu intervenţia nedorită a cuiva din familie. Singur aveți toate şansele să cunoaşteți pe cineva special.

Peşti
Sunteți printre cei răsfăţaţi de astre în aceste zile. Veți avea nişte discuţii legate de bani, în urma cărora veți obţine tot ceea ce ați solicitat. Se pare că veți avea succes în tot ce veți întreprinde. Dacă nu aveți o relaţie, veți porni la vânătoare, chiar dacă sunteți considerat timid. Vă dați seama că nu stați foarte bine financiar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS