11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Vă supără adevărul, dar ar trebui să ascultaţi cu atenţie ce au de spus prietenii şi să încercați să înţelegeți de ce au ajuns la această concluzie. Aveți parte de momente tensionate, dar reuşiți să vă calmați. Pe la jumătatea săptămânii începeți să fiți mai liniştit şi să nu mai intrați în conflicte fără motiv. Fiți mai realist şi dați dovadă de mai multă flexibilitate. Dacă sunteți într-o relaţie, partenerul va simţi nevoia să îşi arate superioritatea.

Taur
Trebuie să înţelegeți că nu toată lumea este de acord cu dumneavoastră şi nu puteți fi tolerat întotdeauna, indiferent de cauza pentru care luptaţi. Începeți săptămâna iritat şi nervos, dar reușiți să vă mai calmați. Nu intrați în discuţii în contradictoriu decât de vineri încolo, când şi ceilalţi încep să se mai liniştească. Începeți să preluați controlul asupra vieţii amoroase şi foarte bine faceți!

Gemeni
Viaţa socială va fi tensionată şi veți fi pus în multe situaţii foarte încărcate emoţional. Dacă puneți la cale o petrecere sau serbați ceva, s-ar putea ca atmosfera să devină prea zgomotoasă la un moment dat. Dacă vreți mai multă linişte, nu vă lăsați entuziasmat prea tare de eveniment şi invitați doar oameni care vă sunt foarte apropiaţi. Vă veți simţi mai bine. Se pot produce unele schimbări în cercul social.

Rac
Sunteți pregătit să faceți schimbări importante în carieră, care vă pot duce în faţa unei noi oportunităţi. Puteți să obţineți un job care implică mai multă creativitate. Este important să nu uitaţi că atunci când se închide o uşă, se deschide alta, aşa că nu vă pierdeți speranţa, indiferent de situaţiile în care ajungeți. Astrele au planuri mari pentru dumneavoastră.

Leu
Planurile vor fi un pic întârziate, dar încercați să nu vă pierdeți răbdarea şi să nu le schimbați. Toate vor merge conform aşteptărilor, dar vor rămâne, pentru o scurtă perioadă, în aşteptare. Fiți mai atent cu lucrurile personale. Aveți grijă de documentele importante pentru că sunteți un pic mai distrat decât de obicei. Aveți o poftă nebună de aventură, iar spre sfârşitul săptămânii puteți să v-o potoliți.

Fecioară
Sunteți plin de vitalitate şi de energie. Vă lăsați copleșit de emoţiile care v-au dat peste cap în ultima vreme şi asta s-ar putea, însă, să vă facă să vă concentrați mai greu la lucrurile serioase. Uşurați-vă programul, dacă puteți, şi încercați să rezolvați ce vă macină, pentru a reveni la normal. În privinţa banilor, vă puteți confrunta cu unele probleme, dar veți evita mult stres dacă nu veți face cheltuieli neprevăzute.

Balanţă
Aveți stare de bine, însă încercați să rămâneți precauți, mai ales în plan personal. Vor fi eliberate nişte sentimente puternice, care vă vor da peste cap. Dacă aveți o problemă cu o persoană, încercați să o rezolvați cât puteți de repede. Spuneți ce aveți pe suflet şi ce vă deranjează. Va fi mult mai uşor să scăpați de sentimentele neplăcute pe care le aveți. Nu sunteți dispus să faceți nici un compromis.

Scorpion
Pot apărea accidente, aşa că aveți mare gijă, mai ales dacă circulați cu mașina. Nu vă supărați şi nu vă lăsați copleşit de frustrare. Fiți calm şi tolerant. Este important să aveți un program lejer, să nu vă supărați şi să nu depuneți foarte mult efort fizic. Nu puneți presiune pe dumneavoastră, oricât de multe ați avea de făcut la muncă. Prietenii vor să vă ajute să scăpați de gândurile negative. Ieşiți cu ei şi simtiți-vă bine!

Săgetător
Încercați să rezistați tentaţiei de a vă îndrăgosti. Dacă sunteți, deja, într-o relaţie, este important să nu grăbiți lucrurile, pentru că veți ajunge să nu mai ştiți ce simţiți şi să treceți de la o extremă la altă. O persoană din trecut se va întoarce în viaţa dumneavoastră. Dacă este doar un amic, nu există nici un pericol, dar dacă este vorba de cineva cu care ați avut o relaţie, aveți mare grijă.

Capricorn
Fiți foarte atent la sentimentele celor din jur la începutul săptămânii, pentru că pot apărea unele neînţelegeri. Dacă sunteți într-o situaţie tensionată, ar fi bine să o rezolvați cât mai repede. Discutați sincer cu persoana respectivă, spuneți ce vă nemulţumeşte şi încercaţi să găsiţi o rezolvare. Dacă nu reuşiți să calmați apele, atunci fiți pregătit să faceți faţă situaţiilor neplăcute care pot apărea dintr-o neînţelegere.

Vărsător
Aveți grijă cum vă exprimați pentru că pot apărea unele neînţelegeri. Ştim cât de mult vă place să spuneți adevărul, dar faceți-o într-un mod diplomat şi nu stârniți conflicte fără motiv. Dați dovadă de mai mult tact, pentru că oamenii din jur sunt foarte tensionaţi. Puteți, însă, să fiți natural şi să faceți ce simţiți, dacă nu vă deranjează să pierdeți un prieten sau un coleg. În viaţa amoroasă vă aşteaptă multe provocări.

Peşti
Fiți foarte atent pentru că sunteți tentat să acţionați din impuls. Dacă vedeți ceva care vă place, veți dori să îl cumpărați, indiferent de costuri. Fiți realist şi gândiți-vă că situaţia financiară poate fi îmbunătăţită. Nu are rost să o complicați. Dacă nu vă gândiți înainte să acţionați, veți ajunge să regretaţi deciziile pe care le veți lua. Relaţiile cu ceilalţi sunt relaxate şi amuzante.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS