24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Răbdarea va fi pusă la grea încercare astăzi. S-ar putea ca un proiect la care ați lucrat mult să fie pus în aşteptare din cauze care nu depind de dumneavoastră. Încercați să nu vă lăsați copleşit, pentru că trebuie să gândiți limpede, ca să rezolvați eventualele probleme ce pot apărea.

Taur
Aveți o energie extraordinară, care vă face candidatul perfect pentru o funcţie de conducere. Dacă sunteți gata să deţineți puterea, acum este momentul să acționați. Aveți un fel aparte de a-i motiva pe ceilalţi. În plan personal, aveți nevoie de mai multă atenţie la lucrurile pe care le spuneți.

Gemeni
Nu vă luați angajamente pe care nu aveți timp sau forţa să le respectaţi. În caz contrar, veți ajunge să dezamăgiți mulţi oameni care se bazează pe dumneavoastră. Nimic nu este mai rău decât o promisiune care nu este respectată şi îi va face pe ceilalţi să îşi piardă încrederea. În loc să fiți politicos, mai bine sunteți sincer şi spuneți ce puteți să faceți şi ce nu.

Rac
O vacanţă pe care o aşteptaţi demult începe să pară mai posibilă că oricând. Aveți grijă să vă îndepliniți sarcinile la muncă. Sunt mari şanse să avansați în carieră sau să primiți o mărire, aşa că nu este momentul să fiți delăsător. O seară cu prietenii vă va aminti cât de importanţi sunt pentru dumneavoastră. Nu vă gândiți că trebuie să faceți planuri mari.

Leu
Astăzi veți trece prin numeroase stări. Vă dați seama că vă doriți, de fapt, lucruri mai uşoare şi mai simple. Totul vi se pare mai complicat decât este. Gândiți-vă la ce vreți cu adevărat şi nu mai pierdeți timpul cu lucruri care nu sunt importante. Fiecare lucru are mai multe fețe, trebuie să le vedeți pe toate, înainte să luați o decizie.

Fecioară
Vă veți înţelege de minune cu oameni care vă arată partea lor analitică. Totuşi, veți fi amabil cu toată lumea şi veți părea mai sociabil ca niciodată. Sunteți însetat de experienţe şi simţiți nevoia să vă dați seama mai bine ce vreți în viaţă. Vreți să ştiți ce se întâmplă cu adevărat şi ce vă face fericit.

Balanţă
Aveți nevoie de relaxare! Mergeți la o activitate culturală, vă va umple de energie. Este momentul să includeți în viaţă şi câteva aspecte artistice. Amintiți-vă de oamenii care v-au ajutat, nu v-ar strica să dați dovadă de recunoştinţă şi să le amintiți că le veți fi alături. Dacă aveți nemulţumiri sau nelămuriri, cereți-le sfatul celor dragi.

Scorpion
Cineva vă va provoca la o discuţie aprinsă, care vă va face să susţineți o cauză în care credeți de foarte mult timp. Veți spune multe lucruri fără sens şi sunt mari şanse să rupeți relaţia cu persoana respectivă, aşa că gândiți-vă bine dacă merită să vă asumați acest risc.

Săgetător
Cineva din viaţa dumneavoastră trebuie să înceapă să îşi asume mai multă responsabilitate și trebuie să îi spuneți asta. Vă simţiți tot mai obosit, pentru că la muncă aveți prea multe sarcini şi este indicat să faceți o pauză. Ieşiți cu prietenii la un film, luați-vă gândul o vreme de la serviciu.

Capricorn
Nu întotdeauna este un lucru rău să încălcați regulile, mai ales dacă astfel vă stimulați creativitatea. Astăzi nu este indicat să faceți ce vi se spune, ci mai degrabă ce vă doriți. Lăsați-vă cuprins de inspiraţie şi nu spuneți nu aventurilor. Creierul mai are nevoie şi de câte o pauză în care să vă deconectați de multe. Este o zi perfectă pentru a încerca ceva nou!

Vărsător
În ultima vreme v-ați simţit cam plictisit, dar astăzi veți ieşi din această stare. Vi se va da oportunitatea să aveți parte de adrenalină şi chiar dacă activitatea presupune un oarecare risc, nu spuneți nu! Aveți nevoie de asta! Nu vă implicați în situaţii în care ați putea fi respins, pentru că încrederea în sine va avea de suferit. E o zi bună, câtă vreme sunteți dispus să acceptaţi activităţile care se ivesc.

Peşti
Comunicarea este foarte importantă astăzi, aşa că mare grijă la ce spuneți. Oamenii din jur sunt foarte sensibili şi au tendinţa de a dramatiza totul. Există un risc mare să intrați în conflicte cu ceilalţi, dar încercați să nu luați lucrurile foarte personal. Dacă aşteptaţi un răspuns de la cineva, sunați-l astăzi. Îl veți afla!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS