11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
E posibil să fiți nevoit să faceți apel la capacitatea de a răbda, de a suporta o serie de privaţiuni sau lipsuri de natură materială. E indicat să nu vă faceți iluzii prea mari în privinţa unor câştiguri financiare, dar nici să vă demobilizați, să disperați dacă o sumă de bani preconizată e zădărnicită şi nu apare.

Taur
Ați putea ajunge la concluzia fermă că afectiv vă trebuie cât de cât ceva solid pe care să vă puteți sprijini la nevoie. Simţiți nevoia să faceți curăţenie în viaţa amoroasă, să lăsați în urmă o relaţie care funcţiona greoi, pentru care depuneați nefiresc de mult efort ca s-o faceți să meargă. Sunteți în bună formă fizică, vă permite să faceți şi excese, şi risipă de energie.

Gemeni
Azi sunteți în căutarea intimităţii. V-ați putea simţi în largul dumneavoastră mai degrabă acasă sau într-un cerc foarte restrâns de persoane, familial. Sunt posibile duioşii şi momente sentimentale, încărcate de melancolii şi, dulcegări, presărate pe ici pe acolo cu provocări uşor iritabile ori necugetate, cu accese de orgoliu ori furtuni de emoţii într-un pahar cu apă.

Rac
De vreme ce astăzi puteți exploda şi vă ieşiți din fire cu uşurinţă, nu e recomandat să luați decizii definitive în privinţa unor sume de bani. Totodată, atitudinea extremă şi sentimentele excesive vă pot îndrepta spre cheltuieli prea puţin înţelepte, care să satisfacă doar nişte dorinţe de moment. Este de aşteptat să primiți unele veşti îmbucurătoare.

Leu
S-ar zice că azi vă faceți preaplinul de glorie la capitolul sentimental. E de aşteptat să se facă ceva larmă în jurul dumneavoastră, să vă crească acţiunile, să deveniți interesant pentru sexul opus. În plan profesional, ar putea adia vântul succesului, căci ați putea constata că vin oportunităţi de a vă face remarcat la locul de muncă.

Fecioară
Nu aveți un bun control asupra emoţiilor, vă lăsați dus de impulsuri de moment şi izbucniți destul de violent verbal. S-ar putea reaprinde scânteia unui mai vechi conflict cu părinţii, care vă impun nişte constrângeri ori reguli aparent imposibil de urmat. Încercați să vă impuneți şi să vă duceți războiul personal în afara familiei.

Balanţă
În plan profesional, probabil că reuşiți să vă concentrați foarte bine pe ceea ce vi s-a dat ca sarcină, pe lotul de muncă şi efort. Puteți fi judecat şi apreciat doar pentru performanţa care v-a fost cerută, puteți demonstra că aveți calităţi şi virtuţi, că sunteți anume chemat pentru lucrul pe care-l faceți.

Scorpion
Vă încearcă dubii sentimentale şi gelozii, mai mult sau mai puţin întemeiate. S-ar putea să nu primiți răspunsuri definitive în privinţa unor enigme care vă trezesc suspiciunea, s-ar putea să nu reuşiți să deveniți foarte sigur de nimic afectiv. Indicat ar fi să cheltuiți resursele substanţiale de energie într-o activitate sportivă.

Săgetător
Iubirea astăzi ar putea fi la mare căutare. E posibil ca la nivel declarativ să aduceți argumente solide, justificări destul de raţionale şi logice a ceea ce simţiți faţă de persoana iubită. S-ar putea însă că, pentru o relaţionare pe deplin armonioasă, să fie nevoie de mult mai mult, să fie necesar să lucrați la momentele de surescitare nervoasă, inflamațiile gratuite şi accesele de înverşunare.

Capricorn
Într-o zi precum cea de azi nu sunt favorizate colaborările şi asocierile, afacerile sau schimburile de bunuri sau valori. E de dorit să evitaţi a manevră cu sume mari de bani, sunt posibile erori de apreciere sau de calcul financiar care să vă coste mult. Cum starea de sănătate este una mulţumitoare, vă puteți face util şi chiar ajungeți voluntar.

Vărsător
Putea regla din intonaţie şi vorbe toate dilemele, confuziile şi conflictele. Stați promiţător la capitolul comunicare, sunteți coerent, convingător şi faceți conexiunile logice necesare la timpul potrivit. Semnați un contract de vânzare-cumpărare a unui imobil ori demarați, cu succes, discuţiile preliminare pentru achiziţionarea în termeni avantajoşi a unui bun de valoare pentru întreagă familie.

Peşti
O zi în care să fie necesar să eliberați constructiv o mare acumulare de energii din ultima vreme. Cum ați devenit probabil un recipient închis aflat sub maximă presiune, sunt posibile explozii, turbulenţe de moment la nişte stimuli absolut inofensivi, unele izbucniri vulcanice pe motiv de ofensă nejustificată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS