15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Nu mai pierdeți timpul cu situaţii pe care nu le puteți schimba. Nu veți reuşi niciodată să multumiți pe toată lumea. Schimbarea în viaţa personală se va dovedi mai bună decât v-ați fi aşteptat. O excursie scurtă vă va ajuta să vă încărcați bateriile şi să scăpați de stres. Vă întoarceți din călătorie plin de energie şi foarte relaxat. Învăţați să trăiți mai mult în prezent şi să vă faceți mai puţine griji, toate se vor rezolva de la sine.

Taur
Nu ezitați să vă asumați o provocare şi veți simţi satisfacţia unei reuşite. Învăţați din experienţele pe care le-ați avut până acum şi setați-vă nişte standarde mai înalte. Emoţiile vor fi foarte intense, nu vă lăsați copleşit. Încercați să vă menţineți mintea ocupată şi să vă concentrați pe lucrurile pe care le aveți de făcut la muncă. În caz contrar, s-ar putea să fiți criticat că nu vă faceți treaba bine.

Gemeni
Nu încercați să îi faceți pe ceilalţi să creadă că ce spuneți este adevărat sau corect, pentru că îi veți scoate din sărite. Mai bine concentrați-vă pe latura financiară, pentru că acolo lucrurile nu vor rămâne bune pentru mult timp. Analizați posibilitatea unei investiţii sau căutați încă o sursă de venit, pentru că aveți nevoie de o siguranţă financiară mai mare. Încercați să nu faceți promisiuni pe care nu le puteți ţine şi nu exagerați cu sentimentele.

Rac
Nu vă lăsați păcălit de o poveste siropoasă pe care o veți auzi spre sfârşitul săptămânii. Refuzați să luați o decizie impulsivă, care vă va lăsa fără bani, doar pentru că nu puteți să vă controlați emoţiile. Nu fiți prea dur, înţelegeți că toată lumea are defecte şi trebuie să le acceptaţi. Îndepliniți sarcinile în care sunteți implicat şi veți evita, astfel, discuţiile.

Leu
Fiți mai receptiv la idei noi şi găsiți o modalitate prin care puteți fi încorporat în planurile celorlalți. Spuneți ce aveți pe suflet prietenilor şi colegilor, s-ar putea să vă ajute să treceti peste tot greul. Sunteți capabil să produceți schimbarea de care toată lumea are nevoie. Fiți precaut în viaţa personală şi încercați să vă purtați cu atenţie cu oamenii dragi. Situaţiile emoţionale vă vor face să vă simţiți gol pe dinăuntru, mai ales dacă vreți să câştigați o bătălie.

Fecioară
Emoţiile par să vă copleşească. Încercați să vă adunați, înainte să faceți ceva ce s-ar putea să regretaţi. Este recomandat să faceți unele schimbări în locuinţă, pentru că vă va fi mai uşor să vă concentrați la proiectele din carieră. Spre sfârşitul săptămânii este recomandat să faceți tot ce vă stă în putere pentru a mulţumi o persoană apropiată şi a îmbunătăţi relaţia.

Balanţă
Nu veți reuşi niciodată să multumiți pe toată lumea. Lucrați la aspectele care vă vor îmbunătăţi viaţa şi vă vor duce mai aproape de scopurile personale. Depinde numai de dumneavoastră să puneți lucrurile în mişcare. O schimbare în viaţa personală se va dovedi mai bună decât v-ați fi aşteptat. O excursie scurtă vă va ajuta să vă încărcați bateriile şi să scăpați de stres.

Scorpion
Atrageți atenţia unei persoane care poate face o diferenţă în cariera dumneavostră. Explorați domenii noi, care vă vor atrage interesul şi vă vor motiva să faceți unele schimbări acasă. Măriți aria de interese şi gândiți-vă ce vreți să faceți în viaţa de zi cu zi. Nu vă sfiiți să vă împărtășiți emoţiile, pentru că astfel veți fi mai aproape de o persoană cu care vreți să vă petreceți timpul. Sunteți tentat să vă asumați unele riscuri financiare.

Săgetător
Aveți şansa să ajungeți mai aproape de o poziţie la care visați de multă vreme. Nu stați degeaba şi nu aşteptați ca lucrurile să se întâmple de la sine, profitați de toate oportunităţile. Nu amestecați afacerile cu plăcerile, pentru că altfel riscați să vă puneți într-o poziţie în care trebuie să dați unele explicaţii. Evitați complicaţiile făcându-vă treaba aşa cum trebuie şi sărbătorind succesele cu partenerul de viață, în intimitate.

Capricorn
Fiți cu ochii în patru pe persoanele care vă fac să vă simţiți nesigur şi evitați complicaţiile. Doar pentru că cineva vă anunţă în ultimul moment că s-a răzgândit într-o situaţie nu înseamnă că trebuie să îl urmați întocmai. Este momentul să vă arătați recunoştinţa pentru o persoană pe care o credeți specială. Astfel, veți scăpa de o povară şi veți reuşi să vă concentrați mai bine pe viaţa profesională.

Vărsător
Este un moment bun să lucrați la propriul viitor. Spuneţi-vă ideile unei persoane care vă poate ajuta şi veți vedea cum planurile vor prinde contur. La mijlocul săptămânii va trebui să depuneți mai mult efort pentru a duce la capăt ce v-ați propus și începeți să vedeți roadele cât de curând. Munca pe care o faceți vă va aduce laude din partea superiorilor şi veți avea parte de sprijinul lor.

Peşti
Sunt mari şanse să vă implicați într-un proiect care necesită creativitate şi care vă va aduce mai mulţi bani. O persoană din trecut revine în viaţa dumneavoastră cu o propunere foarte ispititoare, încercați să nu credeți tot ce pare prea bun pentru a fi adevărat. Nu vă implicați în afaceri riscante pentru că vă veți pune, astfel, în situaţii neplăcute. Dacă folosiți manipularea emoţională pentru a obţine ce vă doriți, îi veți supăra pe ceilalți.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS