14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Veți fi destul de nervoși în perioada următoare, veți simţi că nu puteți să stați locului şi nu veți avea prea multă răbdare (nu că ați străluci de obicei la acest capitol) cu cei din jur. Revederea cu un amic vechi vă va face bine, veți afla noutăţi şi vă veți mai înveseli. Primiți şi câteva cadouri modeste, dar oferite din suflet. Este recomandat să vă consumați energia negativă prin multă mişcare, pentru că şi sănătatea  ar putea avea de suferit din cauza stării nervoase.

Taur
Din păcate, calculele pe care  le faceți în aceste zile au foarte puţine şanse să iasă aşa cum vă doriți, mai ales sub aspect sentimental. Veți evalua situaţia de zece ori şi tot nu vă va ieşi socoteala. Nu e vorba de vreun incident nefericit, ci de grabă şi lipsă de profunzime. Preferați să mergeți la ceea ce vă imaginați că e sigur, decât să riscați o nouă abordare.

Gemeni
Puteți să câştigați mulţi bani în această perioadă şi toate energiile se vor canaliza în această direcţie. Astrele favorizează investiţiile şi speculaţiile financiare. Vă bucurați de susţinerea necondiţionată a partenerului de cuplu în tot ceea ce întreprindeți, chiar şi atunci când e vorba de hotărâri ce par riscante. Aveți grijă să răsplătiți acest devotament, pentru că există riscul ca partenerul de cuplu să se simtă cam neglijat.

Rac
Aveți posibilitatea să vă depăşiți limitele: veți întâlni oameni deosebiţi şi interesanţi, de a căror companie ar fi indicat să profitați din plin. Experienţele pe care le veți avea, deşi se vor arăta sub forma unor distracţii, se vor dovedi mai mult decât atât, vă vor schimba, vă vor ajuta să evoluați şi să priviți altfel viaţa. Stârniți, fără să vreți, invidia unui prieten apropiat.

Leu
Veți fi prinşi cu multe afaceri de familie, chiar dacă ați prefera să nu vă sâcâie nimeni cu tot felul de probleme. Acum veți putea demonstra că sunteți o persoană de bază şi veți câştiga respectul familiei. La serviciu există riscul unei greşeli majore, bazate pe o neatenţie sau pe ignorarea unei informaţii. Aveți grijă, pentru că cineva aparent bineintenționat abia aşteaptă să profite de orice greşeală pe care o faceți.

Fecioară
Aveți parte de multe bucurii mărunte şi neaşteptate: mici cadouri, invitaţii la diverse evenimente, excursii spontane, petreceri improvizate, reduceri la produsele preferate. Toate acestea vă vor reda sau vă vor consolida buna dispoziţie şi vă vor transforma într-o companie mai mult decât agreabilă pentru cei din jur. Veselia va fi molipsitoare. Dragostea nu vă ocolește nici ea, dar aici nu mai e vorba de mărunţişuri.

Balanţă
Vă aşteaptă nişte emoţii: un răspuns legat de o relaţie, un examen, o veste importantă. Şansele de da sau nu sunt în proporţie egală, aşa că nu aveți altceva de făcut decât să vă pregătiți psihic. Atitudinea în faţa eşecului sau a succesului e foarte importantă, pentru că vă va influenţa nişte decizii viitoare. Aveți parte de sprijinul unei persoane dintr-un semn de foc (Berbec, Leu, Săgetător), care se va bucura împreună cu dumneavoastră sau vă va consola în caz de eşec.

Scorpion
E o perioadă extrem de favorabilă schimbărilor, aşa că ar fi bine să vă adunați şi să faceți acele mutări pe care le-ați tot amânat. Pot fi lucruri serioase, ca, de exemplu, să ieșiți dintr-o relaţie care nu vă satisface sau să vă schimbați locul de muncă, sau lucruri mai mărunte, ca unele cumpărături, schimbări în locuinţă, călătorii etc.

Săgetător
Se pare că viaţa socială va fi plină şi interesantă: veți avea multe ocazii să vă distrați şi să străluciți, veți primi invitaţii la diverse evenimente şi veți cunoaşte multă lume nouă. Asta, desigur, dacă veți şti să vedeți aceste ocazii. E posibil să primiți nişte veşti bune de la o persoană pe care nu ați mai văzut-o de mult. În privinţa iubirii, acum ar fi un moment bun să vă gândiți la ceea ce vreți cu adevărat şi să vă stabiliți priorităţile. Mare grijă cu flirturile, s-ar putea să aveți necazuri de pe urma lor.

Capricorn
Cariera e bine aspectată, veți fi apreciaţi, lăudaţi, încurajaţi şi există posibilitatea serioasă a unei măriri de salariu. Acest lucru va atrage nişte invidii printre colegi şi se poate să auziți tot felul de bârfe despre dumneavoastră, fără să vă dați seama de unde vin. Relaţiile personale trec printr-o perioadă mai puţin bună, mai ales în ceea ce priveşte dragostea.

Vărsător
Veți fi foarte preocupat de starea financiară. Zilele acestea aproape totul se învârte în jurul banilor: tranzacţii, cumpărături, investiţii, datorii, speculaţii… nu prea vă mai rămâne timp şi de altceva. Câştiguri mari nu se întrevăd în această perioadă, dar asta nu înseamnă că eforturile depuse de acum nu vor da roade pe termen lung. E mai bine să vă feriți de tentaţia unui câştig însemnat peste noapte.

Peşti
Vă preocupă aspectele sentimentale ale existenţei: relaţia de cuplu, familia, prietenii apropiaţi. Perioada se anunţă favorabilă în sensul că relaţiile vor evolua, se vor aprofunda, conflictele vor fi soluţionate calm şi rapid şi există chiar probabilitatea creării unor legături noi. La locul de muncă, cineva nu vă vrea binele şi poate răspândi tot felul de zvonuri şi acuzaţii grave.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS