10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Vă gândiți în ce direcţie să o luați în viaţă, mai ales că vă răscoleşte o fostă iubire. La muncă sunteți un pic în urmă, dar aveți destul timp să recuperați. Stresul vă epuizează până la finalul zilei. Dacă aveați planuri să ieşiți, mai bine le amânați şi rămâneți să vă odihniți.

Taur
Dacă sunteți într-o relaţie, veți vedea, astăzi, că unul dintre voi este foarte implicat, iar celălalt nu este. Dacă sunteți singur, o persoană pentru care nu ați simţit nimic până acum s-ar putea să vă dea peste cap. Lăsați deoparte pesimismul şi negativitatea şi încercați să vă bucurați mai mult de viaţă. Nu vă pierdeți firea şi stați departe de conflicte.

Gemeni
Sunteți predispus la accidente şi probleme de sănătate, aşa că evitați să vă implicați în activităţi care necesită efort fizic sau intelectual. Dacă vă simţiți epuizat, luați o pauză sau lăsați ce e mai greu pentru mâine. Ştim cât de greu vă este să spuneți nu unei distracţii, dar astăzi ar trebui să alegeți odihna.

Rac
Un coleg de muncă vă dă o veste neplăcută. Încercați să nu îi arătaţi ce simţiți, pentru că reacţia s-ar putea să îi enerveze pe ceilalţi. Evitați eforturile mari, pentru a nu vă extenua. Acceptați sfatul unei persoane cu mai multă experienţă. Chiar dacă nu toate lucrurile ies cum vreți asta nu înseamnă că trebuie să fiți nervos toată ziua.

Leu
Un prieten bun încearcă să ia legătura cu dumneavoastră, însă nu aveți timp de el. Începeți să înţelegeți că deciziile luate la nervi sunt de foarte puţine ori cele mai bune. Treceți printr-o perioadă sensibilă şi trebuie să vă hotărâți dacă vreți să continuați astfel sau vă îndreptaţi spre ceva care să vă aducă mai multă fericire. Rezultatele muncii din ultima vreme încep să se vadă.

Fecioară
Evitaţi confruntările, dacă nu vreți să porniți o ceartă. Dacă aveți programate întâlniri cu rude sau prieteni, amânați-le, pentru că nu sunteți deloc o companie plăcută. La muncă, vă implicați într-un proiect nou, care vă va aduce mai mulţi bani. Dacă primiți oferte tentante de la un alt loc de muncă, nu le acceptaţi.

Balanţă
Aveți tendinţa să vă pripiți şi să vă băgați în proiecte în care nu veți face faţă. Nu încercați să vă rezolvați problemele singur. Este indicat să acceptaţi ajutorul prietenilor. După-amiază puteți fi implicat într-o ceartă cu o persoană apropiată. Încercați să fiți calm, iar situaţia va reveni la normal. Nu vă neglijați prietenii.

Scorpion
Ar trebui să vă odihniți mai mult şi să evitaţi situaţiile periculoase. Nu vă faceți un program strict astăzi. Aveți de rezolvat o problemă financiară care vă afectează întreaga familie. Seara veți primi o veste bună de la un prieten. Poate fi vorba despre o persoană pe care o îndrăgiți sau despre un proiect pe care vi-l doriți demult.

Săgetător
Evitați să ridicați vocea, pentru a-i face pe ceilalţi să vadă lucrurile aşa cum vreți. Seara, sunt şanse mari să plecați într-o călătorie cu cei dragi. Este o perioadă bună să faceți planuri de viitor, pe care urmează să le puneți în practică. Sunt mari şanse să fiți nevoit să vă confruntaţi cu probleme care s-au adunat de multă vreme şi pe care le-ați tot evitat.

Capricorn
Dimineaţa sunteți foarte agitat din cauza unor probleme financiare. Încercați să fiți calm, pentru că altfel veți epuiza toată energia şi nu veți putea să vă îndepliniți sarcinile de la birou. Dacă aveți răbdare, o persoană apropiată va încerca să vă ajute. Puteți să vă bazați pe cei dragi, nu trebuie să treceți singur prin toate.

Vărsător
Un eveniment ciudat care va avea loc la muncă vă va da, însă, de gândit. Intuiţia  vă ajută să faceți schimbări majore în viaţa socială. Rezultatele muncii  vor începe să se vadă, dar nu uitați că trebuie să vă odihniți mai mult. Un prieten apropiat vă va ajuta să vă amintiți planurile şi să începeți să le puneți în practică. Nu vă neglijați viaţa sentimentală.

Peşti
Vi se vor da mai multe responsabilităţi şi sunt mari şanse să primiți mai mulţi bani. Dacă aveți dileme într-o privinţă, cereți sfatul celor dragi. Primiți o invitaţie, dar lipsa banilor s-ar putea să vă facă să evitaţi. Nu este o perioadă bună să faceți investiţii. Seara o petreceți în familie, alături de cei dragi, implicându-vă în activităţi casnice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS