17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Vreți cu orice preţ ca o anumită persoană să vadă cât de altruist sunteți, dar asta s-ar putea să vă facă să acţionați iresponsabil şi impulsiv. Încercați să vă liniştiți, pentru că astfel sunt mai mari şanse să fiți natural şi să faceți lucrurile cum trebuie. Deveniți tot mai conştient de ce vă doriți. Este foarte important să aveți o atitudine optimistă. Sănătatea este mai şubredă decât de obicei, aşa că încercați să aveți mai multă grijă.

Taur
S-ar putea să aveți unele frustrări în ceea ce priveşte cariera. Vi se pare că munca nu este recunoscută şi nu primiți recompense pe măsura eforturilor depuse. Nu trebuie să vă consumați din această cauză, deoarece veți cunoaşte succesul cât mai curând. Este foarte important să nu renunțaţi, pentru că sunteți mai aproape decât credeți de promovarea pe care o doriți.

Gemeni
Dragostea şi respectul pe care vreți să le primiți sunt la orizont, nu trebuie decât să aveți răbdare. Nu lăsați frustrările să vă copleşească şi încercați să găsiți soluţii pentru situaţiile care trebuie reparate. Dacă vă simţiți nervos şi nu ştiți de ce, luați-vă o zi în care să petreceți timp doar cu dumneavoastră şi vă veți trezi mai relaxat. În ceea ce priveşte problemele celorlalţi, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să observați şi să nu vă implicați!

Rac
Atât acasă, cât şi la muncă veți simţi că sunteți într-o continuă mişcare. Emoţiile  vor fi mai intense ca niciodată şi sunt mari şanse să vă copleşească. Este indicat să vă implicați în activităţi care vă fac plăcere, precum cititul sau scrisul. Nevoia celorlalţi de a afla lucruri noi va interfera cu ritmul propriu şi s-ar putea să vă scoată din sărite.

Leu
Sunteți mult mai conştient de ce vă doriți în viaţă, mai ales că în ultima vreme ați fost mai dramatic decât de obicei. La muncă nu încercați să pretindeți că ştiți mai multe decât ştiți de fapt, mai ales miercuri, pentru că riscați să pierdeți încrederea superiorilor. Vi se pare că v-ați irosit talentul implicându-vă în activităţi neinteresante. O promisiune care v-a fost făcută cu câteva săptămâni în urmă nu va mai fi îndeplinită și asta nu vă convine.

Fecioară
Veți afla informaţii care vor pune lucrurile într-o perspectivă nouă şi veți profita de oportunităţile care vi se oferă. Este o perioadă interesantă, în care puteți exploata noi teritorii şi posibilităţi. Încercați să vă ţineți în frâu nevoia de perfecţiune, dacă nu vreți ca zilele astea să fie epuizante şi tensionate. Este important să aveți puşi deoparte bani pentru zile negre.

Balanţă
Este indicat să vă concentrați asupra succesului şi să încercați să vedeți partea plină a paharului în orice situaţie. Veți simţi nevoia să recunoaşteți lucruri pe care le-ați spus la un moment dat. Veți simţi că o povară grea a fost luată de pe umeri, dar nu este neapărat ceva ce ceilalţi ar fi trebuit să ştie. O veste bună vă va face să vă plănuiți o vacanţă pe care ați visat-o demult. Aveți tendinţa de a vă lasă impresionat de frumuseţea exterioară a lucrurilor și este indicat să priviți lucrurile în profunzime.

Scorpion
Veți întâlni persoane interesante, care vă vor face să trăiți emoţii intense. Pluto vă scoate la iveală partea manipulativă şi vă veți simţi mai gelos decât de obicei, aşa că încercați să vă ţineți în frâu aceste sentimente. În ultimii trei ani, ați întâmpinat multe dificultăţi, dar lucrurile vor începe să se îmbunătăţească.

Săgetător
Dacă ați aşteptat perioada potrivită să faceți o pauză, acum este momentul. Relaţiile cu prietenii, rudele sau colegii de muncă vor fi plăcute, dar imprevizibile. Când vine vorba de proiecte noi, încercați să asigurați un mediu liniştit, calm, în care să puteți evolua în linişte. Aveți grijă că diavolul stă în detalii, aşa că fiți inteligent şi concentrați-vă şi pe lucrurile mărunte. Aveți câteva idei noi despre viitor, iar oamenii pe care îi veți întâlni în perioada următoare vă vor inspira.

Capricorn
O schimbare în carieră ar putea avea loc până la sfârşitul săptămânii. Oricât de mult şi de bine credeți că v-ați pregătit pentru asta, tot veți fi luat prin surprindere într-un mod plăcut. Unele probleme de sănătate s-ar putea să vă dea bătăi de cap, dar nimic serios. Deşi urmează o perioadă intensă pentru toată lumea, vă va fi foarte uşor să vă ţineți emoţiile sub control.

Vărsător
Sunteți mai imprevizibil decât de obicei şi aveți tendinţa de a fi mai sălbatic. Sunteți pregătit să vă asumați riscuri şi veți lua decizii inteligente, care vă vor ajuta să ajungeți mai aproape de dorinţele dumneavoastră. Dacă sunteți într-o relaţie, faceți ceva romantic pentru partener. Dacă sunteți singur, o prietenie platonică s-ar putea să ia o turnură pasională. Încercați să luați decizii cu inima, dar nu neglijați raţiunea.

Peşti
Trebuie să vă stabiliți scopuri noi şi să vă asumați responsabilitatea pentru unele decizii pe care le-ați luat în trecut. Veți cunoaşte oameni interesanţi, care vă vor ajuta să vă schimbați perspectiva asupra vieţii. Ceilalți simt nevoia să vă împărtăşească lucruri personale. Există posibilitatea să vă îndrăgostiți, dar ţineți cont că relaţiile de succes nu se întâmplă peste noapte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS